NEXTDIRECT.COM - 9

• 71 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Точно преди няколко поста обсъждахме първото яке.
Няма полар на ръкавите.

ок

# 436
  • София
Относно размерите за новородено: и моето второ се роди 2500 и 48 см. и р-р 0-1 даже му беше голямо, носи ги после до 3м., та изчакай малко, да видиш горе долу как върви бебето. 0-3 м.му седяха като торба.

# 437
  • София
Привет,
направих си аз един експеримент. Поръчах си за мен от детските неща. Много ми е трудно да си намеря хубави памучни блузи и в дамското не намерих, но в детското имаше точно каквито искам и гледам най големия размер е за ръст 168, а аз съм толкова.  Едни дънки също много ми харесаха и си ги поръчах и тях.
Днес дойдоха, обаче са ми много големи  ooooh!.
Блузките горе доло добре, обаче дънките са ми ужасно широки. Аз съм малко слабичка нали, но все пак малко ми се струват прекалено широки.
Питането ми е ако някой купува детско за около 14-16г как преценявате дали ще й стане?
И някой да е заменял или връщал дрехи, дали може да ми даде яснота как става. Чудя се дали да сменя дънките с един или два номера по малки, защото пък са много хубави.

Друго което ми прави впечатление - нали винаги размерите са им двойни в детското. Аз поръчвам за моето дете, момче 90см. Като поръчам 92/98 и идват с размер 98. Сега поръчах едни 86/92 за да видя как ще дойде и дойде с размер 92. Това за инфо ако се чудите кой размер, защото на нас блузи 98 са ни голями и за това сега поръчах така, защото 92 са ни добре.

# 438
# 439
  • София
момичетаааа опитва да поръчам, но все греда.
секюрити кода не ми бил ок - проверих с банката, няма проблем, с виртуална ВИЗА съм.
Звънях на НЕКСТ трябвали билинг адреса и този от поръчката да са еднакви, направих и това, но пак не иска - някой да знае къде бъркам?   bouquet

# 440
Според мен не е особено зимно. По-скоро за есен и пролет.

# 441
  • ГО
На мен веднъж също ми даваше, че секюрити кодът не е верен. Няколко пъти пробвах - без успех.
Затворих страницата и започнах наново пазаруването. Нямаше проблем след това Simple Smile
Дано успееш!  Hug

# 442
момичетаааа опитва да поръчам, но все греда.
секюрити кода не ми бил ок - проверих с банката, няма проблем, с виртуална ВИЗА съм.
Звънях на НЕКСТ трябвали билинг адреса и този от поръчката да са еднакви, направих и това, но пак не иска - някой да знае къде бъркам?   bouquet
Преди седмица имах същия проблем. Сметката ми беше 146 лв. След няколко неуспешни опита с виртуалната карта на ДСК накрая пробвах с дебитна на ДСК и поръчката мина, но ми бяха удържани 146.54. Вероятно поради тази причина не се е получавало с виртуалната (заради недостатъчна сума). А тази сума (стотинките) явно се е получила, заради разликата в курса на паунда от предишна покупка.... (в момента на поръчката е един, а до фактическото удържане на сумата  - друг).

# 443
  • NE
Гери И други английски марки са в горния номер детските дрехи. Явно е типично за английските дрехи.
Джинджър Снощи и аз се пелтавих с тоя секюрити номер. Днес регнах картата чрез банкомата и номера се прие. За всяка нова карта се прави и това беше проблема при мен

# 444
  • София
взе, че стана - благодаря на всички за отговорите   bouquet
само че оставих шипинг адреса да е като билинг адреса, но не искам да пристигат при майка ми... Коя фирма доставя и за колко време горе долу идват нещата от Бг версията - за да пробвам да звънна да сменя адреса  Peace Началната пише ДНД а май някъде четох DHL?

# 445
На четвъртия ден ми пристигна поръчката. Поръчах във вторник и днес петък си я получих.
Все повече се убеждавам, че панталоните и дънките на некст не са за слаби момчета. Моля да споделите марка, сайт с дънки и панталони подходящи за слаби деца.  Tired

# 446
  • Sofia
На четвъртия ден ми пристигна поръчката. Поръчах във вторник и днес петък си я получих.
Все повече се убеждавам, че панталоните и дънките на некст не са за слаби момчета. Моля да споделите марка, сайт с дънки и панталони подходящи за слаби деца.  Tired

http://www.pumpkinpatch.co.uk/  Peace

Обаче последните долнища анцуг, които взех от Некст за големия, са си супер slim fit и са му много добре  Peace Ето тези са - и 100% памук напоследък все по-рядко се намира по сайтовете, а аз мразя полиестер  Twisted Evil Прани, сушени на сушилня - не помръдват  Peace

# 447
Да, с долнищата при определена кройка няма проблем, много добре стоят, но панталони и дънки са му като торба около дупето. А имат такива хубави модели  Crossing Arms

# 448
  • София
А коя фирма ти ги достави?

# 449
  • Варна
Аз поръчах вторник сутрин и в четвъртък ги получих нещата с ДЧЛ.

Получих тези 9-12м. - http://bg.nextdirect.com/en/g41424s1#102785
Тази туника 9-12м - http://bg.nextdirect.com/en/g41424s3 и бодита потник пак за госпожицата.

Общи условия

Активация на акаунт