Къпане и разходка с температура?

• 13 706
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Извеждам си детето, но го изолирам от другите деца. Не я обличам по-различно.

# 31
Не, не съм извеждала навън и не съм къпала. Педито така каза и на мен ми се види най-разумно  newsm78

# 32
зависи от таня
ако е отпаднала и предпочита да я гушкам и да си играе седнала - не излизаме
ако е игрива въпреки Т - излизаме спокойно
като беше по-мъничка съм я извеждала само да я повозя с количката, облечена както обикновено (в никой случай повече) - смело мога да кажа, че й харесваше и й се отразяваше добре
къпя всяка божа вечер без никакво притеснение
ако е с Т къпя с вода 36-37 градуса - действа добре на високата Т
ти си познаваш детето най-добре - съобрази се повече с психическото му състояние - дали е унил, кисел и т.н.
високата Т сама по себе си не е пречка за излизане навън, особено сега, когато навън е студено (виж ако е лято и е 40 градуса пек, по-добре да си стоите вкъщи  Wink )

скорошно оздравяване!!!

# 33
Досега (да чукна на дърво) дъщеря ми не е вдигала температура, но ако стане сигурно няма да я извеждам. За къпането не мисля да пропускам заради това.

# 34
До сега веднъж се е случило да вдигне 38 Т зимата, един ден си седяхме в къщи, горкото човече направо пощуря. На следващия беше хубаво времето и я изведох, до вечерта нямаше и помен от температурата  Grinning.
Едно уточнение - не съм я събирала с други деца.

За банята: изкъпах си я, не помня да и се е отразило зле.

# 35
Извеждам я и я къпя.
Въпреки че високата температура събаря мъниците и че плановете ми са били за не повече от 20-30мин навън,като я изкарам става по-жива,свежа и съответно времето,прекарано навън-по-дълго от плануваното.

# 36
 Нито го извеждам , нито го къпя, макар че досега висока Т не сме вдигали , просто когато е болен не го извеждам

# 37
  • Добрич
Избягвам да ги извеждам, когато са с Т. Ако е много висока Т, не ги къпя.
В къщи са си облечени по същия начин, както и когато са без Т. Не променям и Т в помещението.

# 38
Ако времето е хубаво и температурата е ниска до 37,5 да,иначе не.

# 39
само видът на детето е решаващ. Един път може, даже е препоръчително, друг път - не. За къпането - същото.

# 40
Обикновено, когато са с висока температура хленчат, мрънкат, отпаднали са и не знаят какво искат. Не ги извеждам. Ако обаче Т не е много висока и са бодри - защо не, макар че последния път когато го направих с Филип положението стана още по-зле.
За къпането - къпя, но пак зависи от състоянието им. Ползвам и по-хладка вода, разбира се.

# 41
  • Пловдив
За извеждането - рядко го правя. Общо взето когато се налага. Сега обаче като ви чета и се замислям дали наистина не е хубаво дори само за по 15-20 мин да се прави една разходка, ако не е отпаднало детето  и ако времето все пак позволява newsm78
За къпането - да. Зимата не го къпя толкова често, но ако си е ред не ме спира Т. Даже му се отразява добре.

# 42
Да, извеждам го, и доста добре му се отразява когато е на чист въздух,но не го събирам със други деца.
Обличам го както обикновено.
Къпя го, дори водата е правя по хладка от обикновено.

# 43
Кажете мами как е по-добре за бебето като ми е болно  и има температура?
Дали да се купем тази вечер или не, вие как процедирате? Confused

Последна редакция: чт, 30 мар 2006, 01:22 от Аурелия

# 44
да, с малко по-хладка водичка, тъкмо ще свалите Т.
Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт