Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 873
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Сега научавам и съжалявам да го видя.... Утре ще преведа сума. Не се познаваме лично, но все пак сме хора. Вярвам, че нещата ще се развият благоприятно!

# 106
  • Стара Загора
Успех, Маме!
Толкова добър и позитивен човек заслужава само хубави неща.
Толкова много хора ти изпращат положителни мисли!    Hug

# 107
  • София
Аз имам щастието да познавам лично Дидка и докато чета тази тема, сълзите ми се стичат...
Убедена съм, че тя ще се пребори с всички трудности и ще надвие този лимфом!
Радвам се, че толкова много хора ѝ изпращат положителните си мисли и енергията си, това е от голяма помощ. Още повече се радвам, че толкова много хора помагат финансово на Диди, защото зная какво скромно и почтено семейство  са!

Диде, пожелавам ти здраве и кураж, обичам те!  Hug

# 108
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Успех и само напред,всичко ще се оправи!

# 109
  • Пловдив
Маме, желая ти бързо и пълно оздравяване.  Heart Eyes

# 110
  • София
Диде, маме, обич, много обич от мен  Hug

Не искам да си променяш ника, той си е емблематичен за форума. Носител е на силата, куража и човечността, чиито носител си ти.  Hug

# 111
Диди, миличка, нямам никакви съмнения в добрия изход на нещата при теб. Ти си раздала толкова много надежда и добрина, на толкова много хора, че просто няма начин всичко това да не се върне обратно при теб. Никога няма да забравя как вдъхна кураж и сили на мен и на още много момичета тогава, когато бяхме най-отчаяни. Няма да забравя и как искрено се радваше и продължаваш да се радваш на нашите успехи. В мислите и в сърцето си ми, Диди  Hug Всичко ще се оправи, ще видиш!

# 112
  • Бургас
Маме, случайно попаднах на линк към тази тема и ми стана много тъжно в началото... поредното изпитание за добър човек Sad НО, абсолютно съм сигурна, че цялата тази положителна енергия, която си раздавала винаги, ще се върне при теб хилядократно и ще се пребориш и с това! Кураж, миличка, и надвий гадта в теб, за да се радваш пълноценно на прекрасното си семейство! Засега на абитуриента, по-нататък на внуци и правнуци  bouquet Много, много те  Hug Диде!

# 113
Извинете , понеже съм в чужбина , единствения начин да помогна е PayPal . На получател rdjvl@abv.bg ли да напиша ? Много се надявам някой да ми помогне .
Искрено се надявам да мога да помогна , за това моля пишете ми .
Диди , пожелавам ти много сили , за да успееш да се пребориш с тази коварна болест . От сърце ти го желая . Дано Господ е с теб и семейството ти .

# 114
Done!
Една опаковка от Канада Wink

# 115
  • София
И от мен ще има по-късно днес. От сърце желая пълно и бързо оздравяване!

# 116
  • София
Извинете , понеже съм в чужбина , единствения начин да помогна е PayPal . На получател rdjvl@abv.bg ли да напиша ? Много се надявам някой да ми помогне
Искрено се надявам да мога да помогна , за това моля пишете ми . 
Да, и това е достатъчно. След това се вижда и нейното име като на получател.

# 117
Маме, кураж, ще се справиш! Hug

# 118
Извинете , понеже съм в чужбина , единствения начин да помогна е PayPal . На получател rdjvl@abv.bg ли да напиша ? Много се надявам някой да ми помогне .

Трябва да имаш регистрация. След това отиваш на send money и попълваш полетата.
Ето така изглежда страницата

# 119
Маме,  kiss

С толкова много любов няма начин да не победиш гадината.
Изпращам ти много прегръдки и положителна енергия.

Общи условия

Активация на акаунт