Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 876
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Момичета и момчета, благодаря ви!!!!

За 1 седмица се събраха над 5000лв. Купих си и едни гъби - капсули, които дават като добри за раковоболни. Получавам лични съобщения за това, че всеки превежда малки суми. Момичета, момчета, няма малки суми....Благодарение на малките суми аз имам голяма сума в сметката и благодарение на това аз вече мога да си позволя едни добри добавки и живот без да броя стотинките за лечението, здравето ми и възстановяването ми!!!! Всяка една сума - без значение дали е малка или голяма - е едно огромно Обичам те! за мен!!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!!!

И сега да споделя нашата радост от днес......

Черпя ви с питката, която правих за класа на Вили, за техния последен час на класния......
Скрит текст:

Най-готиното семейство, което познавам Mr. Green
Скрит текст:

Най-хубавият абитуриент с най-хубавата мама!!!!!
Скрит текст:

# 166
  • Пловдив
Успех на момъка  ,нека да ви радва!  Да бъдете всичките дълги години заедно и само хубави поводи да има занапред да споделяте:)))
пп Спомнам си едни снимки от посещението ви на Орлово око,ако не бъркам ,които още ме карат да се усмихвам....

# 167
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Маме,  Hug Hug Hug-ки
Здрави да сте! А, че сте прекрасни ... знаем Simple Smile Да поздравиш Вили - желая му да е здрав и да е все така усмихнат  Heart Eyes

# 168
  • Телиш/Плевен
Маме, ти си прекрасен човек и имаш прекрасно семейство! Винаги да сте така усмихнати и задружни заедно. Hug Попътен вятър на Вили и много успехи занапред! Hug
Ех, след още няколко години ще изпращаш абитуриентка. Heart Eyes

# 169
Да сте живи и здрави цялото семейство! Успешен старт за зрелостника! Ти  ще оздравееш и не само ще изпратиш всичките си деца на баловете, ами ще тропаш хоро на сватбите им и внуци ще дундуркаш.
Тогава вече ще си Баба Цоцоланка:)

# 170
Сега виждам темата! Още се набират средства, нали?

# 171
На Вили - на добър път в живота на възрастните.
На прекрасното семейство - да изпратят с усмивка поне още трима абитуриенти.
На теб, Диди - бързо и окончателно оздравяване и нека гадната болест остане само мъглив лош спомен.
Успех на всички ви!

# 172
Прекрасни сте Simple Smile! На всички ви здраве, а на големият мъж - успех по пътя!

Сега виждам темата! Още се набират средства, нали?
Средства ще трябват пълно възстановяване. Да е жива и здрава Мама Цоцоланка, само от реакцията на организма й към медикаментите зависи колко дълго ще помагаме Simple Smile.

# 173
Прекрасно семейство! Попътен вятър на младежа, дано е щастлив с всеки избор, който прави в живота си! А на родителите му - бъдете здрави, усмихнати и горди с децата си!   bouquet

# 174
  • при късмета
Прекрасни сте! Много успехи на и реализирани планове на голямото ти момче!
Само празници пожелавам на цялото семейство от тук нататък

# 175
Добре. Ще се включа и аз! Мамче, бори се, ей! Толкова щастие още имаш да изпиташ!

# 176
 Hug успех и щастие на цялото ви семейство

# 177
  • sofia
Маме, прекрасни сте!
Успех на младежа!
Ше помагаме, докогато трябва!
 Hug

# 178
Маме, да сте здрави всички, а на абитуриента - успех в живота.

# 179
Мама Цоцоланка, успех във всичко, което му предстои на младежа!
Да се оправяш и само такива хубави моменти в бъдеще ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт