Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 845
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Ето така карам химията, с мъж ми, който е до мен през цялото време...

Hug
Много прегръдки и на двамата! Когато човек е заобиколен с любов борбата е по-лека.

# 226
Ще се наредят нещата  Hug. Не се притеснявай!

# 227
Да се похваля и тук....

Преди броени минути дойде имейла, с който съобщават, че абитуриента ни е приет да учи в Американския университет в България - Благоевград.

Жадна съм за хубави новини! Стига лоши!!!!!

Щастлива и радостна съм, много!!!!!!!

# 228
Радвам се с теб, Маме!  Hug

# 229
  • София
Ееех, маме, честито, много, много успехи на умното ви момче. Само и единствено хубави новини да получавате.

# 230
Честит студент, Цоци.
Да му върви по вода следването.
А ти да се похвалиш, че си получила такива известия и за другите трима, когато му дойде времето.

bouquet

# 231
Честит студент! Само добри новини оттук нататък!  Hug

# 232
 smile3501 Браво на момчето! Успехи и попътен вятър!

Прегръдки на теб и съпругът ти, има нещо много мило и трогващо в излъчването ви като двойка, неслучайно и децата са толкова прекрасни, любовта между вас направо струи  Hug

# 233
Успех на студента!
Само такива хубави новини занапред  Hug

# 234
  • СОФИЯ
Благодаря ви, момичета!

700мл. или мг. - не съм наясно с мерната единица - ми вливат от това лекарство - http://apteka.framar.bg/30037107/%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D1%82%D0%B5% … 10-%D0%BC%D0%BB-2

Взела съм номера на аптеката и ще видя като наближи датата дали го има.

Благодаря ви за съпричасността! Hug Hug Hug

Няма да се уморя да повтарям, че Божията сила и вашата подкрепа са моята сила! Heart Eyes
Ще проверя и ще ти пиша.
Поздравления за студента!

# 235
  • Варна
Браво на момчето, успешни студентски години (и студентски живот Wink) му пожелавам!  Hug Party

# 236
Благодаря ви, момичета!

700мл. или мг. - не съм наясно с мерната единица - ми вливат от това лекарство - http://apteka.framar.bg/30037107/%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D1%82%D0%B5% … 10-%D0%BC%D0%BB-2

Взела съм номера на аптеката и ще видя като наближи датата дали го има.

Heart Eyes

УТОЧНИ мерната единица на вливането...... МАБТЕРА флакон 100 мг. / 10 мл. *......дали е милилитър или милиграм - има много голяма разлика!!!!
Да знаеме за какво количество става дума ???

Честит студент, успешен старт !!!

# 237
Честит студент и от мен! Браво на момчето!  bouquet
Да му върви леко учението и успешно да се дипломира!  Simple Smile

# 238
Мерната единица е милиграм.....

Ето и схемата ми за химиотерапията.....

Благодаря ви от името на студента!

# 239
Преди броени минути дойде имейла, с който съобщават, че абитуриента ни е приет да учи в Американския университет в България - Благоевград.

Каква хубава новина, браво!
И още много такива да последват  Hug

Намерих Mabthera онлайн с рецепта, опаковките са по 100 и 500 мг, ще се дозира допълнително от лекар явно (никаква представа нямам от лекарства). Ако трябва да се внася, ще попитам как стои въпросът с чуждестранни рецепти. Тъй като сме в ЕС, може би максималното, което ще им трябва, е оригинал и превод на рецептата. За съжаление мога само до 12:00 и в другия сайт до 14:00 да звъня и вече е късно.

Общи условия

Активация на акаунт