Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 103
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И от мен много, много здраве и никакви проблеми повече    bouquet    bouquet    bouquet

# 436
  • Sofia
Честит Рожден Ден и от мен, Маме   bouquet   Нека здравето и радостта бъдат твои постоянни спътници!
И щастлива годишнина  Heart Eyes  Много обичана бъди, защото виждам, че си обичаща  Hug
Я колко младичка си се омъжила, ако смятам правилно, си се оженила на 18-ия си РД?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 19:14 от vihrogonche

# 437
  • Sunshine state
Честит рожден ден! От цялото си сърце ти желая много здраве и семейно щастие! Hug

# 438
Честит Рожден Ден, Маме! Heart Eyes  bouquet
Да си жива и здрава, да сте заедно в мир и любов още много, много години! Hug Hug Hug

# 439
  • постоянно
Честит Рожден Ден и от мен Маме. Здраве и късмет 😍😍😍😍

# 440
  • Tам през Атлантическия океан
Жива и здрава  Hug
весело празнуване  Hug

# 441
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Маме, здраве, здраве, здраве ти желая ... всичко друго е ... "вятър и мъгла"  Hug Още поне 23*23 съвместен живот  и щастие   bouquet

# 442
  • от Луната
Честит Рожден Ден, Маме! Пожелавам ти МНОГО здраве, щастие късмет!
  Честита годишнина! Бъди все така обичана съпруга и майка!   bouquet

# 443
  • София
Маме, много здраве и късмет и от мен!  Hug

# 444
  • Варна
Маме, малко на патерици, но пък от сърце - честит рожден ден!!! Пожелавам ти мно-о-ого здраве, любов и разбирателство с близките ти и нека късметът винаги да те държи за ръката!  Hug

# 445
Рожден ден - 42години и Годишнина от сватбата - 23 години!!!!!!

Колко хубаво!
Желая ти здраве и още дълги щастливи години до семейството.
Дано притесненията полекичка избледнеят и хубавото започне да надвива.
От все сърце ти го желая, Маме!

# 446
  • Някъде на път....
Маме,  bouquet  Heart Eyes
Ти си знаеш!  Hug

# 447
  • София
Маме, честито да сте много, много здрави и щастливи   bouquet

# 448
Дай Боже да е последната!!!!!!!
Днес ми бе осмата вливка.....Чувствам се много изморена, но доволна и щастлива. Въпреки многото препятствия - едно мине, друго идваше.....Хубави кръвни показатели.
Равносметка - нямам нито една отложена терапия. Всеки път показателите ми бяха в норма, не се наложи да ми слагат напр. растежни хормони или друг препарат. Слава на Бога!
Всичко това дължа на ред неща, които пия - ако тръгна да ги изреждам - няма да ми стигне времето и със сигурност ще пропусна нещо и като цяло вегантската диета, която спазвам. Всичко това дължа и на вашата морална и финансова подкрепа! Благодаря ви, приятели!
И разбрах едно - добрата и здрава психика не е на последно място. Напротив - тя е водеща! Обичайте се, създавайте си положителни емоции и красиви моменти, превърнете се в здравословни егоисти! Наред с хубавото има и лоши неща в живота - колкото се може игнорирайте ги, съхранявайте се, защото никой и нищо не струва колко вашето здраве и радостта на любимите ви, че ви имат. Кучетата си лаят - кервана си върви!
Борбата не е свършила, борбата продължава......защото е до живот! След около 3 месеца ще е пет скенера - там е истината! Дано има пълна радост и пълна ремисия след него! Да бъде!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ - ВИЕ И БЛИЗКИТЕ ВИ!

# 449
Чудесни новини! Браво, Маме, ще победиш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт