Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 126 994
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Много се радвам, когато някой изрита гадната болест по мутрата!

Успех и за напред, Цоци, и нека всичко това остане само лош, далечен спомен.
Весела Коледа на теб и семейството ви. Тази година вашето коледно чудо малко подрани, нали.
Hug

# 586
  • София
Много,много се радвам на добрите новини! Grinning
Страхотен коледен подарък,все пак е месецът на чудесата!
Прекрасни и светли празници за теб и семейството ти!  Hug

# 587
  • София
Маме, много се радвам, новините са страхотни!
Светли и топли празници за теб и любимите ти хора!  Heart Eyes Hug

# 588
Светли празници и само хубави новини!  Hug

# 589
Жива и здрава да си, Мамич!
И всички твои близки!
Да си изкарате хубави празници тази година и още много години напред, всички заедно!!!

Скрит текст:
Виж го този яйчник, но само да ти кажа, че повечето жени, които познавам, над 40 години имат по някоя киста там и това е нещо нормално. Провери го възможно най- бързо, да ти отпаднат притеснения и съмнения. И си гледай празниците!

Веднага тегли горната в ляво и я мушвай в джоба!
 Laughing

# 590
  • София
Маме, страхотни новини! Желая ви много хубави и щастливи празници!

# 591
  • София
Браво за хубавите новини!

Всичко лошо да остане назад (дано и яйчника се окаже нещо безобидно  Praynig) и желая на теб и цялото ти семейство вълшебни Коледни празници!

# 592
  • в полите на Балкана
Маме, прекрасни новини Hug. Желая ти от сърце всичко лошо да е зад гърба ти и никога повече да не се повтори!  Вълшебни Коледни празници от нас!

# 593
  • Варна
Браво на теб, Маме!
За другото - добре си решила. Peace

# 594
Весели празници и много здраве занапред  Hug

# 595
  • Пловдив
 Hug страхотни новини!Дано е все така Peace

# 596
Какви хубави новини, Маме!!! Hug Да си жива и здрава, все така позитивна и борбена!
Нямаше начин този поток от положителна енергия да не помогне, за да стане чудо! Heart Eyes

# 597
Мамеееееееееее страхотно, велико, чудесно, прекрасно... обичам те  Hug още от времето, когато си хортувахме из Готварския. "Фотосесиите" готварски съм ги поспряла и не пиша там, но ще се радвам да те виждам с някоя и друга тава там  Wink - всяка снимка там, ще означава, че си добре и си готвиш с кеф и нито се уморяваш, нито се щадиш, ами фърчиш  Hug Hug Hug
Може и да се самонавивам, но аз вярвях, че с тази безкрайна, неизмерима енергия, която ти пращахме всички от форума, няма как да не оздравееш Simple SmileSimple SmileSimple Smile И вярата ми не ме подлъга. Да кажеш на докторите, като идеш на профилактичен следващия път, че и ние имаме пръст с искрената и неподправена вяра Simple Smile пък те ако щат да вярват. Blush

# 598
Цоцоланке, дано никога, никога повече не минаваш през това! Да сте здарви, спокойни и честити цялото хубаво семейство!

# 599
От все сърце ви благодаря за подкрепата и всички мили и насърчителни думи!!!!!!
Наистина подкрепата за мен означава много!

Днес бяхме на празник на многодетните родители, ето кратък репортаж с участието на нашето семейство, можете да видите тук - http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/koledna-sreshta-na-mno … detnite-semejstva

Желая ви здрава, добра и спокойна седмица!  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт