Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 855
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Прочетох в една от темите и влизам да дам кураж на Мама Цоцоланка, прекрасна съфорумка, която помня откакто съм във форума  Hug Hug Стискам палци, ще пратя малко парички, чакаме още добри новини!! Hug

# 211
Имам добра новина - за първи път от ноември месец насам туморния маркер с толкова ниска стойност. Тя е 152 при референтни граници - 125 - 220!!!! Като цяло - без няколко показателя - кръвните резултати са добри, утре ще съм на химиотерапия.

Това е чудесно!
Много много здраве желая на теб и на цялото семейство!
Да оздравееш, ей  Hug

# 212
Много се радвам да видя такива хубави резултати!
Браво, Маме!  Hug

# 213
  • Някъде на път....
Страхотно е, че стойностите са ниски - браво!   bouquet  Hug

# 214
Днес и аз успях да внеса малко средства.
Мамче, от сърце-  искрено пожелание за здраве! Hug

# 215
Браво! Много се радвам!  bouquet

# 216
Момичета, благодаря ви!

Вливката, ако изключим това - онова, мина добре. Сега съм изморена, вкл. и от пътя и жегата......Дремнах малко в колата, но още ми се спи......Благодаря ви много за подкрепата! Обичам ви! Отивам да чета разните теми във форума с мое участие - много ме разтоварва това!

Ето така карам химията, с мъж ми, който е до мен през цялото време.......Сюрпризираха ме, че другия път може и да го няма основното ми лекарство....Свършвали го понякога след 15-ти, а моята химия е за 23 и 24 юни......

Скрит текст:

# 217
Маме, радвам се, че нещата се подобряват и занапред ще е така. Много мила снимка  Hug

# 218
Ето така карам химията, с мъж ми, който е до мен през цялото време.......Сюрпризираха ме, че другия път може и да го няма основното ми лекарство....Свършвали го понякога след 15-ти, а моята химия е за 23 и 24 юни......

Много неприятно!
Ако можем да потърсим в чужбина, пиши.
Аз съм в Австрия.

# 219
  • СОФИЯ

Много неприятно!
Ако можем да потърсим в чужбина, пиши.
Аз съм в Австрия.
Аз нямам представа за какво лекарство става въпрос. Ако е регистрирано за употреба в ЕС, също отново предлагам помощ.

# 220
  • Пловдив
Ето така карам химията, с мъж ми, който е до мен през цялото време.......
Възхищавам се на такива мъже, толкова всеотдайни и любящи съпрузи! Чудесно е, че имаш такъв човек до себе си, да те подкрепя в най-трудните моменти.
Маме, пожелавам ти да имаш всичко необходимо, до пълно излекуване. Ако има начин да помогнем с набавянето на лекарства пиши!

# 221
Благодаря ви, момичета!

700мл. или мг. - не съм наясно с мерната единица - ми вливат от това лекарство - http://apteka.framar.bg/30037107/%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D1%82%D0%B5% … 10-%D0%BC%D0%BB-2

Взела съм номера на аптеката и ще видя като наближи датата дали го има.

Благодаря ви за съпричасността! Hug Hug Hug

Няма да се уморя да повтарям, че Божията сила и вашата подкрепа са моята сила! Heart Eyes

# 222
Маме, поне седмица по-рано, за да има време за доставка от чужбина Simple Smile.

# 223
  • София
Мама Цоцоланка /харесва ми ника ти/  Hug
Пожелавам дълги години да сте един до друг с любящия ти съпруг!

# 224
Маме, поне седмица по-рано, за да има време за доставка от чужбина Simple Smile.

За съжаление не знам дали ще стане ден по-рано.....Защото заявките там се правят ден за ден.....А има и отложени - заради недобри кръвни показатели, не винаги се знае колко хора ще минат......Ще се обадя, пък да видим.......Моля се да го има! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт