Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 846
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде на път....
Браво на Вили!  smile3501
Маме, ти ще се справиш! С теб сме! Hug

# 241
  • sofia
Мама, браво на момчето!   Grinning

# 242
  • Телиш/Плевен
Браво, Маме, много се радвам за студента! Hug Виждаш ли как всичко тръгва нагоре? Все така ще е, ще видиш. Hug
Много мила снимка. Heart Eyes Но ти си такъв прекрасен човек, че не е никаква изненада, че имаш такъв прекрасен съпруг, който е до теб във всичко. Създали сте и 4 прекрасни деца, с които ще има още много да се гордеете. Hug

# 243
  • 1st floor
Браво на Вили!!!  Hug Сигурна съм, че и останалите трима ще тръгнат по успешни пътища! Peace

# 244
Маме, ако трябва да помагаме за таксата за студента не се притеснявай да кажеш!   bouquet

# 245
Браво на момчето!!! Знам за какво учене става дума в американския! Не е лесно и е голям успех влизането точно там. Успех на теб в лечението и на бъдещия студент Hug Таксите наистина са високи...Ще се справите!

# 246
Маме, ако трябва да помагаме за таксата за студента не се притеснявай да кажеш!   bouquet

Съпружка, благодаря за предложението.....Съвсем искрено и лично не знам как ще се справим първата година с таксата. Защото те вече от втората ще могат да отидат на бригада и да си помогнат. Плюс това имат и стипендии за успех - смея да твърдя, че Вили се учи отлично и ученето не го плаши. В Математическата гимназия, която завърши, получаваше стипендия за отличен успех.

Ето и резултатите от матурата на Вилизар , които излязоха току-що.....

Получава 60% спонсориране от АУБ - това мисля, че е най-високото възможно, но таксата пак си остава уау........

Ето как изглежда  - сумата за есенния семестър

Не смея да поискам подобна помощ, срамувам се и ми е крайно неудобно! Embarassed

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 09:38 от Мама Цоцоланка

# 247

Ето и резултатите от матурата на Вилизар , които излязоха току-що.....

Получава 60% спонсориране от АУБ - това мисля, че е най-високото възможно, но таксата пак си остава уау........

Ето как изглежда  - сумата за есенния семестър

Не смея да поискам подобна помощ, срамувам се и ми е крайно неудобно! Embarassed

Момичета, започваме ли да превеждаме за Вили? Аз ще кажа на ММ да преведе пари, мисля, че ако всеки се включи не е проблем да съберем таксата.   bouquet

# 248
  • София
Дръж се, мамо Цоцоланке! Ще се помоля за теб и семейството ти и вярвам,че ще победиш-защото ти си майка,а майките могат да победят всичко !  Praynig Hug Hug

# 249
  • Варна, Пловдив
Помогнах с колкото мога, другият месец ще мога пак. Поздравления за студента и за прекрасните новини Мама Цоцоланка е една от емблематичните фигури във форума. Искам още хубави вести:hug: Hug Hug

# 250
  • Бургас
Разбира се че започваме.Капка по капка вир става. Hug

# 251
  • Пловдив
С най-голямо удоволствие ще помогна на толкова амбициозно, съвестно, интелигентно и целеустремено момче  Peace.
Очаквайте скромно, но от сърце  включване от мен на същата банкова сметка, на която превеждаме за Мама Цоцоланка.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 11:58 от Valeto_

# 252
Ако всеки превежда редовно по малка сума ще съберем пари и за Мама Цоцоланка и за Вили. Аз също смятам, че умните и амбициозни деца трябва да се подкрепят.   bouquet

P.S. Моля да сложите пак темата на борда - събираме пари за мама Цоцоланка и за Вили - мисията е двойна и много благородна!

# 253
Също ще се включа скоро отново и искам само да помогна мъничко, независимо дали е за студента или други нужди.  Hug

Междувременно се свързах с medpex, за съжаление доставят само до Германия, но ще намерим връзка там, ако ползваме този вариант за лекраствата. Изискванията за международна рецепта (предполагам а еднакви за всички сайтове) са: имена на пациента, дата на раждане, адрес, дата на издаване, всички контакти на лекаря (име, адрес, телефон), подпис на лекаря, медицински продукт- написан като вещество (освен ако не се иска замяна на действащата съставка), дозировка, какво количество. Всичко това преведено на немски (свободен непрофесионален превод) на отделен лист, който пристига по пощата заедно с оригинала на рецептата.

# 254
  • СОФИЯ
Също ще се включа скоро отново и искам само да помогна мъничко, независимо дали е за студента или други нужди.  Hug

Междувременно се свързах с medpex, за съжаление доставят само до Германия, но ще намерим връзка там, ако ползваме този вариант за лекраствата. Изискванията за международна рецепта (предполагам а еднакви за всички сайтове) са: имена на пациента, дата на раждане, адрес, дата на издаване, всички контакти на лекаря (име, адрес, телефон), подпис на лекаря, медицински продукт- написан като вещество (освен ако не се иска замяна на действащата съставка), дозировка, какво количество. Всичко това преведено на немски (свободен непрофесионален превод) на отделен лист, който пристига по пощата заедно с оригинала на рецептата.
Препаратът наистина го няма в момента в БГ, моят контакт е с директни вносители. Само на едно място има флакон от 100 мг., цена 492 лв. /а са необходими 700 мг./ Изобщо не съм наясно, тези 700 мг. еднократно ли са необходими?

Общи условия

Активация на акаунт