Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Отдавна не съм чела темата.Имате ли отзиви за пантерата на Cartier ???
Да за коя-нова, стара, версия?

# 151
Денси,не знам коя е нова и стара Blushпитам за класическата( то сигурно има и лежер версия ) ,но мен ме интересува класическата,излъчване,трайност...

# 152
Покажи шишето, което те интересува, защото класическата според мен не искаш да знаеш каква е точно-дърто туберозна е, отрова е, хубава, но отрова!

# 153
  • някъде под слънцето...
Денси,не знам коя е нова и стара Blushпитам за класическата( то сигурно има и лежер версия ) ,но мен ме интересува класическата,излъчване,трайност...
Класическата пантера е великолепен парфюм от старата школа.Но ако  това не е твоето амплоа, не ги купувай на сляпо.
Имам винтиж,в концентрации  парфюм де тоалет и чист парфюм.Лежернара на я познавам.
Парфпм с характер..Не е за хора с нежни  носове.Той, на самоуверена красиеа жена, която знае цената си. Отнема пространството и привлича вниманието на  околните.Властен  и обсебващ,.Парфпм де тоалет е по остър и нахален,,  чистия парфюм по кадифен  и дълбок.
Новата Пантера е осакатено, обеззъбено, кастрирано бледо, измити копие  на оригинала.Безхарактетен и   с нищо незапомнящ се  парфюм, като безброй други.

# 154
  • София
Парфпм с характер..Не е за хора с нежни  носове.Той, на самоуверена красиеа жена, която знае цената си. Отнема пространството и привлича вниманието на  околните.Властен  и обсебващ,.Парфпм де тоалет е по остър и нахален,,  чистия парфюм по кадифен  и дълбок.
Новата Пантера е осакатено, обеззъбено, кастрирано бледо, измити копие  на оригинала.Безхарактетен и   с нищо незапомнящ се  парфюм, като безброй други.
Подписвам се под всяка дума от това описание  Peace

# 155
За коя от двете питаш?
старата
новата
И двете в превод са Пантера.
Момичетата пишат за първата показана.
Втората е цветно-плодово шипров разкош, с дъх на жена, която не е загубила момичешкото в себе си. Кара ме да забавям движенията си, поради дълбоката чувственост, която излъчва. Не е умопомрачително шлейфов. Трайност задоволителна, като се има предвид, че не държа особено на това.

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 06:56 от goddess

# 156
  • София
Новата пантера я пробвах няколко пъти, но не ме впечатли за покупка, а старата не я познавам. Дали случайно някъде може да се намери?

# 157
  • на морето
Момичета, имате ли отзиви за този парфюм на Guerlain

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Flora … Nymphea-7967.html

Търся нещо медно, чувствено, секси Embarassed

# 158
В Douglas или Sephora предлагат ли Boucheron? По-конкретно ме интересува Boucheron Quatre.

# 159
  • Пловдив
В Дъглас Пловдив го има.

# 160
Момичета, имате ли отзиви за този парфюм на Guerlain

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Flora … Nymphea-7967.html

Търся нещо медно, чувствено, секси Embarassed
Този определено не е такъв!

Новата пантера я пробвах няколко пъти, но не ме впечатли за покупка, а старата не я познавам. Дали случайно някъде може да се намери?
Да по квартални магазинчета и то на горе долу прилични цени. Обаче съм срещала развалени, понеже са стари и не са съхранявани правилно.

# 161
Има я в Блик в ХИТ Младост-4

# 162
В Дъглас Пловдив го има.
Благодаря! Hug

# 163
За коя от двете питаш?
старата
новата
И двете в превод са Пантера.
Момичетата пишат за първата показана.
Втората е цветно-плодово шипров разкош, с дъх на жена, която не е загубила момичешкото в себе си. Кара ме да забавям движенията си, поради дълбоката чувственост, която излъчва. Не е умопомрачително шлейфов. Трайност задоволителна, като се има предвид, че не държа особено на това.
на мен също ми хареса от един тест и все се каня да я пробвам пак, но нещо доста привлекателно ми се стори това парфюмче, стари версии не познавам и не искам, а и изобщо не мисля че е редно да се правят сравнения сега времената са други , динамиката, кой ще седне да се пръска със стари пантери Wink Grinning Grinning като има млади Joy Силве , много хубаво описание   bouquet

# 164
  • София
кой ще седне да се пръска със стари пантери Wink Grinning Grinning
Мога веднага да ти кажа  Mr. Green Grinning

Общи условия

Активация на акаунт