Магията на изтока - тема 41

• 31 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Toronto
Еее, най-после, доживяхме!
So Ji Sub and Shin Min Ah to Star in New KBS Drama “Oh My God”

Че и не с кой да е, ами с Шин Мин А, с която имат страхотна химия (пона аз така я виждам)  Gift  Gift  newsm18
Гледам Маската и разни игрални филми съм си насваляла, ще споделя, ако ме впечатли нещо. Hug

# 676
Нали ти казах,а?Казах ти,че подбира и ще се спре на подходяща партньорка. Twisted Evil
Така,де.Радвам се Grinning

# 677
  • MJF
Ммм добре е валсо-полката. Познато ми звучи, вероятно съм я чувала. Чух и саундтрака. Спокойна съм по тази музика  Laughing.
Той се води един от слабите им филми,....
 Simple Smile се защото гледам че е в рубриката Top 250 в тоз сайт  Mr. Green.

Значи още едно яп. текущо 37.5°C's Tear. Мисако Ренбуцу се е разснимала в "гледам". Хироки Наримия  всъщност почти не ми се е мяркал, профила му ме подсети че скоро сравнително проверих дали Bakamono - The Idiots се е появил за мен но не. Мокомичи Хаями не ми е попадал на радара, гледам в профила някакви познати заглавия назад във времето, явно сега ще го "видя". Мики Мизуно не я разпознах докато не отворих профила и загрях кой игра в I'm Home. То и Мисако Ренбуцу с таз прическа не я разпознах от воле  Laughing.  Blush пълен срам.
 Naughty но пък Джун Михо веднага загрях коя е, все пак макар и в не главни роли я помня от N no Tame ni  и The Emperor's Cook.
Сценаристката май не ми е позната.
Никакъв спойлер за края на The Emperor's Cook?!  Simple Smile Hug. Не съм отваряла последния епизод, чакам търпеливо превода.

Джи не знам какво подбира, щото добри актьори бол,  но сценаристи......  Mr. Green, ей там бих  search search на негово място.

# 678
  • Toronto
Нали ти казах,а?Казах ти,че подбира и ще се спре на подходяща партньорка. Twisted Evil
Така,де.Радвам се Grinning
Tuon, аз малко не мисля, че романтична комедия е силната страна на Джи, ама както съм казвала и преди, ще го гледам, ако ще и телефонния указател да чете Joy От друга страна пък винаги ми се е искало да го видя в нещо по-любовно след Always. То сигурно са му омръзнали на човека драмите - страхотен е в драматични роли, но няма начин да не ги преживява.

# 679
Tупи,как така не го бива в романтиката.Какъв романтичен ръб беше в Master's Sun,а? Laughing То емоция,то чувства,то държане за ръка и искане на сметката.Емоционално наранен и незнаещ как да обича,после ревнува,страда и пълна гама от чуства нужни за романтична комедия.

Шош,топ 250,ама сравнение с другите филми. Whistling
Последно от техните продукции много харесах Omoide no Marnie и ОСТ-то отново е великолепно Heart Eyes

# 680
  • Toronto
Tупи,как така не го бива в романтиката.Какъв романтичен ръб беше в Master's Sun,а? Laughing То емоция,то чувства,то държане за ръка и искане на сметката.Емоционално наранен и незнаещ как да обича,после ревнува,страда и пълна гама от чуства нужни за романтична комедия.
Tuon, аз не казах, че не се е справил със задачата, той е добър във всичко. Но кои роли са му най-ярки? За мен поне са драматичните.

Тези драматични плочки как да ги забравиш! Laughing Heart Eyes

# 681
  • DE
Даа, първо Шин Мин А ще е оръфана селячка, бедна, гладна, с ужасно детство. След това при изключително странни обстоятелства ще се сблъска с него. Той ще я неме да работи за него неясно поради каква причина. Тя ще започне да го подлудява и той ще зхапе въдицата, но поради непълноценното си детство няма да разбере, че е влюбен.  След това при изключително абсурди обстоятелства той ще я спаси от голяма беда и тя ще се влюби в него, но разбира се няма да посмее да му каже, защото е класово неравностойна на господин великолепен и ще се окайва от съдбата си като се опита да завърже връзка с приятел от детинство който естествено е влюбен в нея от дете.

Финала да го довърши друг, че е много трудно писането от телефона😕

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 16:52 от дането

# 682
  • MJF
дането ме  Joy и ходих да търся инфо за евент. сюжет - http://www.dramabeans.com/2015/07/shin-mina-so-ji-sub-sign-on-to … -drama-oh-my-god/
Горе сме забравили храната  Mr. Green а чета -  a diet challenge  Joy Joy

Tuon ме "бомбардира" елегантно с аниме заглавия и се  Thinking / чудя кога ли ще изпадна в аниме - фаза  newsm78.

# 683
Аз,аз Twisted Evil
С влюбеният приятел ще отидат на остов  Х (корейски,няма значение кой) и ще отсяднат в стара,но богата къща и тя открива портрет на баба си в някой коридор.После ще се окаже,че тя е изгубената дъщеря на единственият син и наследница на богата фамилия.Майка и била избягала преди време,но не са я открили,защото си е загубила паметта,но имала снимка на свеки.Отгледана е в сиропиталище и тормозена от всики.
В това време Джи - ревнив и неразбиращ от къде точно му е дошло ще се "залюби" с кифла2 - собственик на моден магазин.Обаче фирмата му е на прага на фалит и той трябва да сключи хипер важна сделка,за да я спаси и по някаква случайност е с фирмата на Тя.
За рамките на 3 месеца Тя е овладяла бизнес комуникации + мениджмънт и придружава тати на срещата.Тя е облечена с костюмче на Шанел,обувки на Джими Чу и модерна прическа на каре.Той я вижда и осъзнава,че я обиче,тя леко се дърпа,но сделката е сключена.После тиймбилдинг и тя осъзнава,че го обича.Там се държат за ръще и гледат луната.
Връщат се в Сеул и обявяват годежа си.
Приятелят и от детинство открива дарбата си на художник и прави изклютелна изложба.А неговата бивша се отказва от магазина и прави кариера в кулинарията.
Точка.

Шош,само кажи и ще ти метна нещо без фентъзи елементи Twisted Evil

# 684
  • BG
Затова най-добре почвайте Wayward Pines да ви видя тогава какви сценарии ще мислите Laughing

# 685
  • Toronto
 rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo Уморихте ме с тези сюжети!
Ама все се надявам, че няма да е нещо чак толкова предсказуемо и евтино Peace
А иначе според мен си отиват и се химизират като двойка Heart Eyes

Скрит текст:

Трябва да призная на Шин Мин А, че е много фотогенична и с всички стои добре. За справка Laughing
 Laughing
Скрит текст:
Олях се! ooooh!

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 22:58 от tuparowa

# 686
  • DE
Тупи давай още. Петък вечер е все пак.
Шин Мин А е една от малкото корейки които гледа с удоволствие. Предполагам, че дори и боза да ни предложат с този тандем ще има голяма гледаемост. И двамата не са се мяркали одавна на екран. Дано е хубав филма, че тази година е голяма суша в сериално отношение.

# 687
#Shocked
Предсказуемо Shocked Евтино  Shocked Shocked Shocked
Дори не е пълно корейско клише. Crossing Arms Такова ще е ако главния преди сватбата прави бъбречна криза и се оказва,че му трябва бъбрек,а Тя му дава нейния.
Евтино,мъх,мъх.

Шин Мин А  Heart Eyes и аз я харесвам.В ролята на гумихо и търсенето на пиленца,кравички и теленца за хапване. hahaha

# 688
  • Toronto
#Shocked
Предсказуемо Shocked Евтино  Shocked Shocked Shocked
Дори не е пълно корейско клише. Crossing Arms Такова ще е ако главния преди сватбата прави бъбречна криза и се оказва,че му трябва бъбрек,а Тя му дава нейния.
Евтино,мъх,мъх.

Сори, сори, не се изразих правилно! Crazy Надявам се, че нма да е нещо предсказуемо и евтино! Joy

# 689
  • DE
Каквото и да ни предложат ще го кльопаме, хубава двойка са, ако има и химия, а би трябвало да има и двамата са на години в които се предполага, че няма да се гледат само като котараци и да ги е страх да се докоснат  Crazy  Praynig

При нас е ад  sweating а тук почти не се ползват климатици Grinning имам нужда от нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт