Магията на изтока - тема 41

• 32 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • MJF
Tuon, те като току правят един на друг римейки рано или късно ще си заприличат. Едните ще почнат да ядат нон стоп другите да се скубят и прочие  Thinking Laughing

Sause baus! , цели 3 са тез къщи - 2 корейски и 1 тай  Mr. Green, не е лесно.

# 661
Tuon, те като току правят един на друг римейки рано или късно ще си заприличат. Едните ще почнат да ядат нон стоп другите да се скубят и прочие  Thinking Laughing
+ поуката от японците и Вик във всяка драма от мандарино говорящите hahaha
Няма лошо.Да се смесят,може да се получи интересна културна колаборация Mr. Green

сосче,тайландския гледам.

P.P
Всъщност исках да кажа,че искам Майк да се влюби първи и да гърчи,страда и ревнува.Обичам да ревнуват Twisted Evil

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 16:56 от Tuon

# 662
nanorie, засякох заглавието в Спирита, но не съм го почнала още. Май ще изчакам да излязат всички епизоди и тогава. Не съм голяма фенка на Юно, че малко дръвце си пада като актьор, но пък може и да е улучил ролята си този път.

Между другото като става въпрос за TVXQ, и Юно и Мини влизат в казармата тази година. Първият през август, а другият към края на годината. Като включим и бившите членове Дже, който вече е в казармата и Мики, който влиза в края на този месец ще остане само Джунсу. Нищо чудно обаче и той да се включи към останалите до края на годината или началото на другата.

От Къщите за мен класика си остава тази с Рейн и Сонг Хье Кьо Mr. Green. Ако я гледам сега сигурно ще намеря хиляди кусури, но в началото, когато азиатските драми навлизаха при нас, ми беше интересно и забавно.

# 663
  • DE
Ще ти се сбдне мечтата 😁Майк ще налапа пръв. Много убедително го играе влюбването. Дали пък да не взема пак да погледам някоя серийка?

# 664
Ииииии  newsm18
Да си се гърчи наволя Laughing
дане,гледай го.Ще си го обсъдим съвсем наволя.Още повече,че ти знаеш,кои са интересните моменти и къде да превъртиш.

# 665
Едно изпълнение на Болеро на TVXQ само, че изпълнителите са Чангмин(TVXQ), Kyuhyun(SuJu) и Чен(ЕХО)

Както пише в едно от мненията под клипа "като слушам песента в мислите ми е: Това е част на Дже, тази пък на Мини, а тук е Джунсу, тук са Юно и Мики...", та и аз по същия начин Sad.

И същата песен с оригиналните изпълнители.

# 666
  • DE
2в1, тъкмо ги слушах и аз.
Аз пък през цялото време чувах в ушите си гласа на Джунсо  Sad Дразни ме факта, че СМ използват до откат старите си песни, видях че са пели и Миротик. Вярно, че са избрали три от най-големите си гласове, но по-добре да пеят нови песни. Мах(Чангмин) и Кюхюн са задобряли страхотно  Heart Eyes . Не мина и без писъка на Мах  Grinning Чен бе традиционно добър, но защо го покачиха детето на тая платформа  ooooh!
Лайфа от днес на СуДжу

Много са хубави бе newsm51

# 667
Дане, няма лошо да правят такива колаборации с емблематични техни песни, но точно с тези на TVXQ ми става мъчно. Може би, защото се разделиха някак си неестествено, дори бих казала насила и остана един горчив привкус от цялата работа.

СуДжу са си сладури, но самата песен не бих казала, че ме впечатлява. Нито пък албума като цяло.
Същото е положението и с Ifinite.
Да видим как ще са Зверчетата.

Някой да е поглеждал новият Assembly, който започна вчера? Аз май ще изчакам да видя какви са отзивите и тогава ще реша дали да му хвърля едно око. Нещо не съм настроена в момента на вълна политика Thinking.

# 668
  • BG
И аз чакам с нетърпение Зверчетата, песента на Су Джу и на мен не ми хареса.

Какво става с Mask, интересен ли е или да си остана с двата изгледани еп.?
Да сложа и една песен на Майк.

# 669
Какво става с Mask, интересен ли е или да си остана с двата изгледани еп.?

Гостче, не знам. Ти си решаваш. На мен ми допада, но аз си казах още в началото, че ще си го гледам заради каста. Много мои любимци са се събрали на едно място, така че.... Heart Eyes.

# 670
  • DE
Те всъщност много добре изпяха песента, но на мен ми загорча  Confused

От промотиращите тази година ми харесвам много малко, да не кажа никой. Но им се радвам визуално, всички изглеждат много добре. Вероятно, защото са пораснали  Laughing  И все пак такова стълпотворение на големи групи не се е случвало скоро. Шарено и разгащено лято. Мъжете танцуват с жени  Grinning , женските групи по бански и плажове пият коктейли  Shocked , 19+ на няколко клипа вече  Thinking
Джей направо се уля, но той е американец та е очаквано. Но до тук с мита на скромната асексуална корейка. Дали момите в клипа имат нещо корейско в кръвта и как не ги е страх, че след този клип няма да се омъжат никога  #Crazy  Grinning

Майк не ми харесва с този цвят на косата. Поне произношението му е разбираемо  Grinning

# 671
Аз да си кажа,че в началото Майки не ми хареса. BlushОбаче (винаги се стига до обаче Laughing) с напредване на епзиодите мнението ми се обърна на 101%.Малеее,че е сладурест.

Пред-петъчно
Скрит текст:

П.П. Чист спам,но това е кастът за новия Х мен
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 22:29 от Tuon

# 672
  • MJF
Прочетох че идния сезон ще слушам музика от Howl's Moving Castle (2004)  във фиг. пърз. Tuon, гледала ли си го? Валс и полка музикален ритъм а и в сюжета моменти от филма. Стана ми любопитно,  Blush но не чак че и да се жертвам.

# 673
Шош,гледала съм го.Той се води един от слабите им филми,но аз си го харесвам и има един перфектен ОСТ.
Joe Hisaishi е композиторът.
Може и да съм пускала,но не пречи да повторя Laughing

А тук е целия саундтрак

# 674
Шоши-сан, започвай го. Снощи в Япония се излъчи втори епизод, гледах го - продукция като за нас, човешка драма.
Писах повече тук. Прочети го, за да не се повтарям.
Тема няма да му правя, няма и никакъв смисъл.
Всички главни герои са ти познати и то много добре, дори повече от добре.
Преводачката на английски обещава, че ще бъде редовна. Това й е първият превод, но е добра, доста добра. Първи епизод е качен от два дни. Епизодите се излъчват всеки четвъртък в Япония.

Няма нужда да ти представям Мисако Ренбуцу, гледа я и то съвсем скоро. Хироки Наримия и него няма нужда да ти го представям, както и Наохито Фуджики или пък Мокомичи Хаями и Мики Мизуно.
Ще познаеш и още едно лице - актрисата Джун Михо. Това е мама Фуки Акияма, мамчето на Токузо, съпругата на супер-татко Акияма.

Общи условия

Активация на акаунт