Магията на изтока - тема 41

• 32 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

До скоро работих с китайци и преди години, когато започнах да се интересувам от азиатския ентъртеймънт, попитах едната китайка защо мъжете им са толкова женствени (още ми се виждаше необичайно) - тя на дълго и на широко ми обясни, че просто разбирането им за красота е следното - "красивият пол" - това са жените, следователно, за да си "красив", трябва да имаш женствени черти (независимо дали си жена или мъж), следователно естественото продължение на желанието за красота била и сексуалната ориентация, за това, както правилно отбеляза Dara92, понеже ежедневието им налага заобикалящата среда да е от същия пол, няма нищо необичайно при бисексуалността. Впрочем, същата тази китайка каза, че мъжете в китай взимали женски хормони, за да "подобрят" (по тяхно виждане) външния си вид  Grinning

Peace

Бисексуалността  е изключително разпространена в източна Азия
През периода ,когато и в Китай не са били разрешени ОФИЦИАЛНО хомо връзки ,няма статистика ,но за по малко от година след отпадане на санкциите ,нивото бисексуалност се е върнало в предишните параметри.
В Корея са двулични ,когато става дума за сексуалност /ХОМО, БИ и ХЕТЕРО/
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/53BB940E7F1232054759897825280_30668ce8ff0.4.2.1221351077372762744.mp4?versionId=1AfDSUZlX2LTaW6yL5dUX0QVNpzki4VP

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 13:16 от Dara92

# 646
Hug
dovede,гледам,ама работата пречи. Crossing Arms
Видя колко фенове има Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso.Изведнъж се навъхиха фенки толкова фенове на Nishikido,че се чудя къде да го крия. hahaha

newsm78 Винаги съм си мислила,че човек се ражда със своята сексуалнос,а не защото не може да се изтакова с другия пол. ooooh!

Много е ограничено  да се твърдят неща без да се интересуваш и  четеш по темата.
Между другото огромен % женени жени , майки по света са сексуално непросветени .
Колкото повече е любопитен и търсещ всички възможни удоволствия и наслади от секса човек ,толкова е по-вероятно и да е БИ
Разбира се това е непонятно за консервативни хора смятащи ,че секса трябва да е само с 1 човек и само в брак за възпроизводство.
В модерния свят любовта  вече няма задължително пол

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 13:54 от Dara92

# 647
дане,извинявай и съжалявам. Hug
Dara92,
Първо научи разликата между сексуалната ориентация и половата индентичност.Защото се говори за 3 джендър,което пък не е нито нещо ново,нито нечувано,при положение,че знаем за бурнешите в Албания.Ами Индия???

Много е лесно да се пишат подобни неща и да обясняваш,кой е гей,кой е е би и кой е хетеро.Още по-лесно е да се дават клалификации.
И си пусни филм по-темата.Някой.Китайски - има страхотни."Йоси и Джагър" е много подходящ филм.Режисьорът и сценариста са двойка от над 20 години,филмът е от страна в която коментирането на сексуалност е или пълно табу или широко коментирано,годишно се провежда гей парад и за последните години е обявено,че е най-добрата страна за живее на гей двойки.Да не пропусна факта,че се излъчва на новопостъпилите войници.Разбираш ли за какво става въпрос?Защо го правят?
Всичко това го написах,защото трябва да се осъзнае,че не всичко се опира на секс,а до чувства,разбиране,приемане.Живеем в 21 в. и едвали някой (стига да не е под шериата) си затваря очите и отрича съществуването на различна сексуалност,полова идентичност и прочие теми табу-та.Та една Евровизия се спечели и от травестит и от транссексуален.
Разбираш ли? Колко е отвратително и жалко постоянната ти подмятания,че  Х и У са гей.Осъзнаваш ли,че хората все още се борят за правата си по един или друг начин,че са били подтискани,лекувани и опитни свинчета,защото се е приемало за анормално.
Кажи какво да прочета?Какво да гледам?
Колко са жените сексуално непросветени?Колко от тях живеяят в Африка,Индия и арабските страни,където се борят за живота си и нямат никакъв достъп до информация от всякаква сфера.Колко са тези жени в Европа,а в Америка?Колко?
И да, религията казва брак е за възпроизводство.И християнството,исляма и юдаизма,но имаме  Елада,Спарта,Содом и Гомор има толкова много доказателства,че различната сексуалност не е от днес.

Извинявам се,но да ме обвиняват в хомохобство.Жестоко съм обидена.

nanorie,не темата,а начина по който  ния навират в лицата,при положение,че и беше казано,че нито ни е интересно,нито на някой му пука,че някой може да е гей.

# 648
  • Пловдив
Hug
dovede,гледам,ама работата пречи. Crossing Arms
Видя колко фенове има Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso.Изведнъж се навъхиха фенки толкова фенове на Nishikido,че се чудя къде да го крия. hahaha

...............................................

Зарязвай работата  Laughing

Нахвърлиха се на Рьо викаш, бе отпускай им го от време навреме, ти си добра душа. Laughing

Я да питам, ти нашето вампирче гледаш ли го?

Тази девойка не я издържаха на едно друго място, я не й се впрягай.  Hug
Човек трябва да знае кога трябва да спре, ама явно й липсва всякакво чувство на такт, пък и сигурно няма къде другаде да си пише глупостите. Между впрочем, дори не си направих труда да я прочета, защото след като си й прегледал един пост, не е необходимо повече, за да разбереш за какво става дума.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 14:29 от dovede

# 649
  • DE
Тъкмо и аз се захласнах по един вампир. С удоволствие ще му дам да ме ухапе  Blush

Tuon, няма за какво   bouquet

# 650
  • MJF
dovede, Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso даже аз го изгледах  bowuu.  Simple Smile Hug.

Thinking по-добре женски хормони да гълтат от колкото прах от рог на носорог или жлъчка от хималайска мечка  #Cussing out.

От четенето  Blush забравих за какво щях да пиша.  Naughty ама ще се сетя.
Simple Smile Hug

# 651
Нещо съм на Пиемска вълна:
Скрит текст:
М,да  Heart Eyes
Скрит текст:

# 652
dovede,имам първите два еп.,ама как ги обичам зъбатите. EmbarassedПочти колкото лекарите.Ще му дам шанс,сега Майк и как ще се оправи с бъдещото гадже. hahaha
Ама влизай по-често и ме побутвай. Hug

Нахвърлиха се на Рьо викаш, бе отпускай им го от време навреме, ти си добра душа. Laughing
е и без това го пипат и без да им давам. hahaha

Я още прекрасен Тик Heart Eyes
Скрит текст:

# 653
дане,извинявай и съжалявам. Hug
Dara92,
Първо научи разликата между сексуалната ориентация и половата индентичност.Защото се говори за 3 джендър,което пък не е нито нещо ново,нито нечувано,при положение,че знаем за бурнешите в Албания.Ами Индия???

Това няма връзка с бисексуалните

Много е лесно да се пишат подобни неща и да обясняваш,кой е гей,кой е е би и кой е хетеро.Още по-лесно е да се дават клалификации.

Да няма лошо да се пише кой какъв е ,защото всички са ПРАВИЛНИ ХОРА-няма болни или С НЕПРАВИЛНА сексуалност.
Квалифицирането в какъв е ЛОШО според теб?

И си пусни филм по-темата.Някой.Китайски - има страхотни."Йоси и Джагър" е много подходящ филм.Режисьорът и сценариста са двойка от над 20 години,филмът е от страна в която коментирането на сексуалност е или пълно табу или широко коментирано,годишно се провежда гей парад и за последните години е обявено,че е най-добрата страна за живее на гей двойки.Да не пропусна факта,че се излъчва на новопостъпилите войници.Разбираш ли за какво става въпрос?Защо го правят?
Всичко това го написах,защото трябва да се осъзнае,че не всичко се опира на секс,а до чувства,разбиране,приемане.Живеем в 21 в. и едвали някой (стига да не е под шериата) си затваря очите и отрича съществуването на различна сексуалност,полова идентичност и прочие теми табу-та
Нали не аз ,а някои тук определят темата бисексуалност за ТАБУ  .Аз желая да я коментирам
.Та една Евровизия се спечели и от травестит и от транссексуален.
Разбираш ли? Колко е отвратително и жалко постоянната ти подмятания,че  Х и У са гей

Аз не подмятам ,а се радвам и  подкрепям Любовта на тези две момчета,която ражда и песните им.Радвам се за тях ,когато са сдобрени

.Осъзнаваш ли,че хората все още се борят за правата си по един или друг начин,че са били подтискани,лекувани и опитни свинчета,защото се е приемало за анормално.
Кажи какво да прочета?Какво да гледам?
Интересувай се колко е разпространена бисексуалността  в района през вековете  и каква е вероятността момчетата цветя да не са бисексуални? Според мен е не повече от 10-15%.И в това няма лошо според мен.А според теб?
Колко са жените сексуално непросветени?
Скрит текст:
Огромен % жени дори в България не познават всички възможни свършвания ....и ан..ен секс със собствения си партньор.За повече няма да пиша

Колко от тях живеяят в Африка,Индия и арабските страни,където се борят за живота си и нямат никакъв достъп до информация от всякаква сфера.Колко са тези жени в Европа,а в Америка?Колко?
И да, религията казва брак е за възпроизводство.И християнството,исляма и юдаизма,но имаме  Елада,Спарта,Содом и Гомор има толкова много доказателства,че различната сексуалност не е от днес.

Извинявам се,но да ме обвиняват в хомохобство.Жестоко съм обидена.
А защо се дразниш да се пише за новините от  любовта между Дракона и Ри?

nanorie,не темата,а начина по който  ния навират в лицата,при положение,че и беше казано,че нито ни е интересно,нито на някой му пука,че някой може да е гей.

А може на други да им е интересно

Би ли пояснила ,какъв е начина?
Дракона пише нови песни ,за голямата си Любов .Според мен това е Ри и всеки ден от турнето потвърждава твърдението ми
.Кой с кого прави секс е друга тема .Може  и всеки с всеки в Биг банг да е правил секс ,но аз коментирам САМО специалната връзка- любов  между двамата/която е динамична и се развива.
Който не му харесва или го дразни да не чете.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 15:22 от Dara92

# 654
  • Пловдив
dovede, Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso даже аз го изгледах  bowuu.  Simple Smile Hug.
.........................................

Шош,  сосче, прочетох ви  Simple Smile Hug  
И аз мога да ходя на такъв гадател Crazy, инак съм против такива неща.

Tuon, аз изгледах 15 минути от първа серия, ама ще съм зрител. Обичам зъбати, обичам Джун Ги, колко причини да ми трябват още.  Laughing
Ще влизам да си го обсъждаме. Simple Smile

дане, супер актьор са подбрали за лошия вампир, така да му ходи ролята.

# 655
  • София
Ох, пак лъжицата с катран разваля кацата с мед.Радвам се,че вече рядко влизам в тази тема.

# 656
Dara92, не включи ли до сега, че на никой от нас не са ни интересни твоите трактати. Това не е тема за обсъждане на сексуалната ориентация на този или онзи, нито пък коя от тях е правилна или не е. Сигурно някъде из форума има такава тема, така че се поразрови и си я намери и си обсъждай на воля. Намираме се в раздел "Филми и ТВ сериали", ако не си забелязала. И, ако обичаш, не прави такива цитати и слагай снимките в спойлер, защото многото и големи снимки товарят темата, а за такива големи цитати може да ни затворят темата.

# 657
Ще си позволя за прекъсна полемиката с въпроса - някой случайно да е попадал на  "I order you" с Юнхо от TVXQ? Направо не можах да го позная! Голям сладур  baby_neutral

# 658
Аз пак с Full House Twisted Evil
Ама си личи,че първообраза не е тай.Такава вечно гладна Тя,че и се напи (и повърна върху Той) в началото на еп.1 може да се роди само в главата на корейски сценарист. hahaha
Ама е сладка и не е някаква кифла Laughing

# 659
Ох, пак лъжицата с катран разваля кацата с мед.Радвам се,че вече рядко влизам в тази тема.
Боднатото ме натъжава,а така лаконично-практична и много полезна си ми Hug

Tuon-къде и коя по-точно "Пълна къща" гледаш,че нещо оплетох конците newsm78

Общи условия

Активация на акаунт