Магията на изтока - тема 41

• 32 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
 Blush
Въобще не видях очила.

Навих се (почи) да гледам това Full House
Помня,че някой го гледа и точи лиги по Mike D,но нямам и идея дали му хареса...така,че да си признае.Моля Praynig
За сериала питам,не за Майк Д.Уточнявам да не стане грешка.

# 631
  • BG
Blush
Въобще не видях очила.

Навих се (почи) да гледам това Full House
Помня,че някой го гледа и точи лиги по Mike D,но нямам и идея дали му хареса...така,че да си признае.Моля Praynig
За сериала питам,не за Майк Д.Уточнявам да не стане грешка.
Aз,аз, но мисля, че дането също го гледа и го хареса, ако не се лъжа. Сериалът е сладурски наистина, мен малко ме дразнеха репликите/превода,бяха някакви  странни,  но ако не си гледала корейския ще ти е по-интересен.
ОСТ-а беше много хубав също, даже го пусках тук в темата.

А пък Майк... много е хубав Grinning
Първи сезон  на The strain завършен Peace

# 632
  • DE
Ех, Майки  Heart Eyes и неговите прекрасни очи  Two Hearts
Признавам, че го гледах дори... 2 пъти  Blush като вторият път знаех къде да превъртам  Laughing Но Майк си струва да се види, а и мацката е абсолютна сладурана  Heart Eyes Страхотна двойка бяха и имаше много химия между тях. Една от най-хубавите и чувствени сцени в азиатски сериал е с тях.
Як спойлер  Mr. Green

Да добавя и клипа на Суджовците. Леле тая година СМ са решили да правят преврат. Излезли са от кутията Shocked ...почти  Grinning И колите които присъствата в клиповете на двете им водещи групи са тооолкова хубави. Обаче явно смятат, че най-накрая джуниърите са пораснали и са им дали жени  newsm44

Донгхе е великолепен, отново.  Хичул хич не става за рапър, а тая бяла коса  ooooh! Йесонг се завърна много незабележимо  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 20:44 от дането

# 633
Ще се окаже,че съществуват и лакорни без Тик hahaha,но той си остава най-прекрасно прекрасен.Въпреки танците на Майк. Crazy
Харесвам когато споменават сериали,които съм гледала,а в този случай - Autumn in My Heart,а което е по-интересно Тя играя главната роля в тайванската версия с Тик.(всичко тай започва с Тик,дам Laughing)
Анимацийките ме радват.Систър и зет - не.
Корейската версия не съм я гледала.

# 634
  • MJF
Still the Water изгледан. Не лоша психологическа драма. Завиждах на момичето за возенето на колело. На нейните години колелото ми и другите нямаха опция за такова возене а сигурно е голям кеф. Но да не подхващам темата "колела", че сме много назад с материала  Crossing Arms.
Локацията в унисон с приказките за море от днес  Simple Smile. Симпатични кадри от острова видях във филма.
Майтапа е че като се появи за голяма моя изненада героя на Tetta Sugimoto спрях картината за да проверя каста. 2015 официално я обявявам при мен година на Tetta Sugimoto на японския фронт- седна ли да гледам нещо и ... той се появява  Joy Joy.

# 635
G-Dragon and Seungri демонстрират и  на концерта в  Bangkok хомовръзката си.
Seungri вече не се дърпа.....Какво ли следва в Сингапур?
Нормално е да има развитие  в демонстрациите  им при реално най-разпространена в света  бисексуалност  в  източна Азия

.............................................

G-Dragon and Seungri   загатват  за следващия  BIGBANG’s “E” сингъл

http://www.koreaboo.com/photo/g-dragon-and-seungri-drop-hints-on … gbangs-e-release/

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 03:01 от Dara92

# 636
Каква връзка?Между тях е само секс. hahaha

Докарах го Майки до 4-ти епизод,защото съм имала нужда от сън Crossing Arms.
Това е поглед,който ако можеше да убива Тя щеше да е изпепелена.

Направо си е зимата не иде,а е тук. Laughing

Не съм гледала "Як спойлер" от дането (все още),нито какво да очаквам в следващия епизод и нямам търпение да видя как ще го убеди да живеят заедно и какво,кога,как и защо ще се случи.

# 637
  • DE
Гледай, гледай, спойлера може да го отвориш след втората половина на сериала. Предупреждавам, че последните две серии са основно пълнеж, спомени и почти излишни  Grinning

Цитат
Каква връзка?Между тях е само секс.
Който се случва единствено на сцената  Laughing За протокола "секса" се прави на едни и същи песни и разбира се на почти всеки концерт  Grinning(дали пък не е сценарий  Thinking) често се случва и с други членове на групата  Grinning
Във фенщината има нещо много притеснително когато преминава определени граници. За нови и незапознати хора които НЕ разбират и НЕ знаят особеностите на дадени култури е нормално да имат грешни представи като с повечко четене и интересуване по въпроса настъпва яснота  Peace
Внасям малко допълнение, тези които постоянно сватосват дадени членове на някоя група се наричет шипери и всички останали фенове знаят, че това е във фантазията само на даденият човек.
Статия на англ. Още видни любовчии  Mr. Green
Скрит текст:

# 638
Kъсно. WhistlingВидях как хапват сладолед. Blush

...често се случва и с други членове на групата  Grinning
#Shocked Ама само с ТОП е любоФ. cry
Разбрах ooooh!,те са като Франко и гениалното му,че е гей само в изкуството. Joy hahaha Joy

Тик.Нещо ми е Тик-ово Blush
Скрит текст:

# 639
  • Пловдив
Момичета, благодаря за добрите думи за Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso. Радвам се, че сериалчето си намери още зрители. Simple Smile

Tuon, тайландската "Пълна къща" си е баш за този сезон, едно такова носещо усмивки и добро настроение филмче. Гледай, няма да сбъркаш.  Hug Simple Smile

П.П. Аз кво съм чела, ти си го почнала. Crazy

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 11:54 от dovede

# 640
  Хичул хич не става за рапър, а тая бяла коса  ooooh! Йесонг се завърна много незабележимо  Crossing Arms
Точно същото си мислех и аз за косата - толкова ли няма по-хубав нюанс - тцтцтцт тия стилисти.... #Crazy

# 641
dovede Hug
Харума:
Скрит текст:

# 642

....................................
И пак само двамата но не на сцената:

За тези ,които се интересуват от "личния"/показен/живот на красивите момчетата от изтока:

Те са били любимци на публика от хилядолетия  и винаги са били  бисексуални.
В наши дни Япония и Китай официално приемат реалността
В Корея официално  е анатемосано ,но неофициално се толерира бисексуалното поведение.
Нормално  е да са бисексуални ,след като начина им на живот не им позволява да имат емоционална ежедневна връзка и съжителство с момичета
Защо не се задава въпроса ЗАЩО се държат женствено и би  момчетата на Корея?
Защо това се харесва?

А обяснението САМО фенсървис  е самозалъгване  за хомофоби в случая с Дракона
 hahahaЖелан и мнооого популярен фенсървис в случая на Дракона щеше да е, ако интимничи с ТОП или Те ....ДА,ама НЕ,защото реално Дракона  от 10 г . е желал само РИ Joy
Ако някой се интересува ,ще намери отговор колко е реална любовта между двамата.А да се декларират твърдения,след като се твърди ,че не се интересуваш от "лични"  отношения.........

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 12:50 от Dara92

# 643

И тези ризи на двамата са сигурно свързани със следващия сингъл
....................................
И пак само двамата но не на сцената:

За тези ,които се интересуват от "личния"/показен/живот на красивите момчетата от изтока:

Те са били любимци на публика от хилядолетия  и винаги са били  бисексуални.
В наши дни в  Япония и Китай   това официално не се санкционира.
В Корея официално  е анатемосано ,но неофициално се толерира бисексуалното поведение.
Нормално  е да са бисексуални ,след като начина им на живот не им позволява да имат емоционална ежедневна връзка и съжителство с момичета
Защо не се задава въпроса ЗАЩО се държат женствено и би  момчетата на Корея?
Защо това се харесва?

А обяснението  фенсървис - САМО е самозалъгване  за хомофоби в случая с Дракона
 hahahaЖелан и мнооого популярен фенсървис в случая на Дракона щеше да е, ако интимничи с ТОП или Те ....ДА,ама НЕ,защото реално Дракона  винаги е желал само РИ Joy
Ако някой се интересува ,ще намери отговор колко е реална любовта между двамата.А да се декларират твърдения,след като се твърди ,че не се интересуваш от "лични"  отношения.........

До скоро работих с китайци и преди години, когато започнах да се интересувам от азиатския ентъртеймънт, попитах едната китайка защо мъжете им са толкова женствени (още ми се виждаше необичайно) - тя на дълго и на широко ми обясни, че просто разбирането им за красота е следното - "красивият пол" - това са жените, следователно, за да си "красив", трябва да имаш женствени черти (независимо дали си жена или мъж), следователно естественото продължение на желанието за красота била и сексуалната ориентация, за това, както правилно отбеляза Dara92, понеже ежедневието им налага заобикалящата среда да е от същия пол, няма нищо необичайно при бисексуалността. Впрочем, същата тази китайка каза, че мъжете в китай взимали женски хормони, за да "подобрят" (по тяхно виждане) външния си вид  Grinning

# 644
 Hug
dovede,гледам,ама работата пречи. Crossing Arms
Видя колко фенове има Yorozu Uranaidokoro Onmyoya e Yokoso.Изведнъж се навъхиха фенки толкова фенове на Nishikido,че се чудя къде да го крия. hahaha

newsm78 Винаги съм си мислила,че човек се ражда със своята сексуалнос,а не защото не може да се изтакова с другия пол. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт