Магията на изтока - тема 41

• 32 113
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Супер си 2в1! Благодаря много Simple Smile

# 616
  • MJF
Що труд положих с мишока за да изслушам фен среща на фигурист в Тайпе  ooooh! Whistling ooooh!. И въпреки това пак чух голямо крякане  Tired. Но имаше заслужаващи моменти  Mr. Green а и Стеф е направил "проучване на пазара"  Joy Joy. За желаещите да надникнат https://www.youtube.com/watch?v=90r7fxbepto

2в1, видях в Orange Marmalade какви ги върши Ahn Kil-Kang, голяма скица  Joy.

nanorie , привет. Тук са феновете  Simple Smile.

# 617
nanorie Hug

Някой пазили бг суб. на Wanida?
дано да,дано да,дано да

Тик Heart Eyes
Скрит текст:
Някаква фотосесия
Скрит текст:

Черно и бяло Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 618
  • MJF
Shower / Душ

Много колорит,  Simple Smile и още нещо. Доволна съм и го препоръчвам за масово гледане.
От Yang Zhang съм гледала и Sunflower (2005)- също харесал ми.

# 619
Не е петък,но един свеж Джун О,няма да е в повече Wink
Скрит текст:
Шош,мерси за предложенията,но за сваляне не ги намерих-ще потърся онлайн newsm78
Tuon,тези питчици и намазани филийки хич не ми действат добре Joy
И едни сладурчовци:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 09:55 от Sause baus!

# 620
  • MJF
Sause baus! , нали гледам все онлайн и не мога да помогна с инфо за сваляне. Снощи ме мързеше за повече писане но сега като видях името на филма Душ и се сетих за  Joy моменти. Началото на филма е с голяма иновация а и  този герой с още една "голяма" идея се появи във филма.

# 621
Здравейте момичета! Минавам като буря.

Tuon погледнах, че от Eskape-bg може да си свалиш само субтитрите мисля ,че ги има и Asia torents.
Незная дали съм ти в помощ, но опитах и става да си свалиш само субтитрите.
До скоро! Трябва да се работи.

# 622
inosenciq Hug
Обаче в Eskape има сийд само за първите 2 еп.,а буквите са в торента.В  Asia-та не виждам суб на бг. Embarassed,а в спирита пише,че са премахнати.

Поне да покажа Прекрасният Heart Eyes
Скрит текст:

# 623
Tuon, в Asia-та има до 12 епизод. Субтитрите са в отделен файл, така че дори и да няма сийд можеш да си ги свалиш. В Ескейп-а в момента има сийд пък точно на последните 4 епизода, така че може да успееш да ги свалиш Peace.

# 624
2в1,в този линк не откривам фаил за теглене на суб.Дори и флаг,който слагат невиждам.Освен това в тази версия не успявам да се регна,а в новата при търсене на Wanida нищо не се открива.
От Ескейп се точат от петък и са точно на 0,от там само първите два епизода изтеглих.
Сега ми е кофти Cry
Искам си ги.

# 625
  • BG
Tuon всички преводи на тайландските сериали са преместени вече на друго място http://thaifanzone.forum2x2.net/t15-topic, само трябва да се регистрираш, там е и Wanida.

2в1, ако нямаш нищо напротив ( по мое мнение) при следващото пускане на тема ще е добре да добавиш и този линк, който посочих, там е преместен тай раздела след като стана онзи проблем със субтитрите в спирита, а доста хора все още не знаят за него май.

# 626
Tuon, явно в новият сайт не са преместили всичко. Аз за това си държа и старата версия.

Гостче, ще го добавя Peace.

# 627
Иееее Grinning
Wanida е налице.
гост,мерси Hug

черпя с един Джон Сноу
Скрит текст:

2в1,а на мен направо ми даваше грешка и после надпис,че се местят.Май newsm78 такъв спомен имам.Беше отдавна Blush

# 628
  • BG

черпя с един Джон Сноу
Мерси, мерси, аз също  мога да почерпя Laughing
Скрит текст:

# 629
  • DE
Много хубави очила имат господата на плажа  Flutter
Лято, басейни, море, сладоледи....   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт