Магията на изтока - тема 41

• 32 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • DE
Цитат
GOT7 да не са решили да конкурират Sistar по най-ярък клип
То това е лятото на цветните клипове, добре са си децата, само дето не ги различавам изобщо, то не че се и напъвам де  Laughing
Инфинит добре, пораснали и разхубавени, особено Хоя и Л. Да видим на лайфовете другата седмица какъв танц ще ни покажат, те са си майстори.
За лека нощ прекрасни айлънди  Heart Eyes

колко ги обичам на японски  Heart Eyes

# 601
  • BG
Инфинит... Да видим на лайфовете другата седмица какъв танц ще ни покажат, те са си майстори.

Ще има да "bad"- кат по лайфовете Laughing ами защо са такива едни като цъфнал трендафил в устните, с какво са ги изпонамазали, това беше едно от първите неща, които ми се набиха на очите, не че нещо, ама чак пък толкова ярко червило/ гланц.

# 602
  • DE
И на мен ми се набиха в очите ярките устни, но предположих, че е нещо от монитора  newsm78

# 603
  • BG
сосче, бях ти обещала да те черпя, но снощи малко ме мързеше, обаче днес ще си изпълня обещанието.

# 604
Благодаря ,Гостче  bouquet
Изгледах Terminator Genisys.А, минало ми е времето за такива истории,но все пак екшън сцените с ефекти не ме оставиха да заспя.Азиатското участие-блесна като светкавица,докато го осмисля и изчезна от екрана- Byung-hun Lee  Wink
Скрит текст:
и на представянето на филма
Скрит текст:

# 605
хихихихи  hahaha Кайл Рийз се играе от синчето на Брус Уилис от последния/поредния "Умирай трудно" - Jai Courtney,който при това е Ерик от Дивергенти.Аз съм му скрита фенка и за това знам Mr. Green

Официалният трейлър на The Crossing 2

и снимки
Скрит текст:

Постерът с Такеши

# 606
Погледнах трейлъра на The Crossing 2,ех Такеши Heart Eyes
Не си спомням дали съм писала ,но в първата част нямаше костюм който да не ми допадне-без значение дамски,мъжки-всичките пипнати по-конец-много ми харесаха,много.Направо приз костюми от мен и за миналата и за тази година е за двете масти.Дано само Такеши има повечко екранно време.Някои от моментите мноГо ми приличат на тези от преди 17 години,но може и да се лъжа Rolling Eyes

# 607
Oh My Ghost
Тя е "сива мишчица". Няма никакво самочувствие, всички я мачкат, а тя само се извинява. Работи в ресторант и е тайно влюбена в шефа си. Внучка е на шаманка и има способността да вижда духове.
Той е известен готвач и собственик на ресторант. Самоуверен и арогантен и все още непреодолял първата си любов, която е станала гадже на най-добрия му приятел. Приятелят в последствие е починал. Не се разбира много с майка си. Тя го е родила, когато е била на 19 и въпреки, че сега е професор е и много суеверна. Вечно ходи по разни врачки да прави талисмани за сина си. Има и дъщеря, която е в инвалидна количка и помага на брат си с ресторанта. Женена е за един полицай.
След поредната издънка в ресторанта Той нахоква "сивата мишчица", а тя решава да напусне. Но е обсебена от духа на мъртво момиче, което е пълна нейна противоположност. Напориста, експанзивна, цапната в устата и с един малък проблем - умряла девствена и сега всячески се опитва до поправи тази работа като се вселява в различни момичета и се опитва да сваля всеки мъж, който й хареса. На всичкото отгоре не помни коя е и какво се е случило с нея преди смъртта й. Докато е в тялото на "мишчицата" обаче се сблъсква с брат си и баща си и спомените й започват лека-полека да се връщат. Заради един загубен ключ и придобитата й с обсебването външност се оказва в ресторанта, където всички са изумени от промененото "аз" на колежката им.

За сега (излезли са 4 епизода) е забавно и весело. Духовете, до колкото се появяват, щото е рядко  Wink, са подобни на тези от The Master's Sun, т.е нямат за цел да плашат, а по-скоро да забавляват Laughing.

Има превод на английски, а се появи и руският.

# 608
  • DE
Щях само да спамя, но ме хвана Embarassed  Grinning
Един пораснал, великолепен Темин  Heart Eyes

Ах, Такеши Къдеши  и Сяо Мин Heart Eyes нещо ми намириса на "Титаник"  Thinking
Иии, спам  Sunglasses Adam Lambert "The Original High"  Heart Eyes

# 609
Добро дъждовно утро!
Към кафенцето -малко "зад кадър":
Скрит текст:

# 610
Ах, Такеши Къдеши  и Сяо Мин Heart Eyes нещо ми намириса на "Титаник"  Thinking
Вероятно ще има нещо такова с тези любовни истории. Crazy
Както и факта,че и на двата кораба имената започват с "т" - Титаник и Тайпинг.В Wiki наистина пише,че двата случая се сравняват,защото загиват много хора.
Пътниците на Тайпинг са бежанци (препълнили капацитета на кораба с над 1000/1500-няма точни данни,но с два или три пъти над допустимите пътници)от Шанхай до Кийлунг (Тайван).Той се сблъсква с товарния кораб Джуанун и успяват да се спасят едва 36 души.

# 611
Един пораснал, великолепен Темин  Heart Eyes
Ако пък до него застане и приятелчето му Джонг Ин (Кай) от ЕХО цена няма да имат Flutter.

Да поспамя с теб Mr. Green. Тази песен я въртя от два месеца и още не ми е омръзнала Simple Smile.
Adam Lambert - "Ghost Town"

Сосче, тъкмо гледах в allkpop 15-те най-добри клипа на YG фемилито и носталгично си спомних какви дечковци са били Бенгите преди няколко години.

# 612
  • DE
Цитат
Към кафенцето -малко "зад кадър"
Любимите алкохолици  Wine Glass

2в1,  newsm19 Адам ми е в топ 5 любими гласове, но каква загуба за генофонда на човечеството  Tired

Бенги тайм  newsm44 , като се сетя, че ги харесвах още такива  Crazy

това е от първият им концерт, с годините се чудех как всички не ги слушат. Е, вече всички ги слушат, но мен ме е яд, трябваше да си останат само за ценители  Crossing Arms

# 613
ООООО тема за кей поп и кей драма - включвам се веднага към семейството на лудите фенове! И понеже гледам, че споменахте Кей от EXO, някой гледал ли е сериите EXO next door и заслужават ли си? От известно време се плюнча дали да ги гледам или не. Мнения?

# 614
Здравей, nanorie.

Не съм гледала сериала, но можеш да погледнеш темата му в Спирита за повече мнения.

Общи условия

Активация на акаунт