Пъзели 27

• 148 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Няма да търсиш сайт, а марка. За мен лично най-добрите са Ravensburger, Heye, Educa, Schmidt.

# 211
  • Бургас
Аз поръчвам от Озон. Често правят намаление на пъзели, избора е голям и доставката им е безплатна.

# 212
Страхотни сте  Simple Smile Благодаря за бързите отговори. Дори вече успях да поръчам страхотен пъзел от 3 части, тематичен за африканската стаята  Hug Само да се справя с него, и архивирах в главата си още три  Blush

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 12:23 от Africana

# 213
https://www.ravensburger.com/us/start/index.html

Ravensburger Puzzles “Advent Calendar 2016” имат някаква томбола и раздават пъзели за предстоящите празници. Аз ще участвам. А ако спечеля ще го подаря на племенника.Grinning Пожелавам ви успех!!!

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 21:48 от Medio dedo da mao

# 214
Ето и от мен един много желан пъзел, който се оказа много красив и приятен за редене:

http://s1307.photobucket.com/user/hobby_puzzle/media/Elinka_Nare … ml?sort=3&o=0

# 215
# 216
  • Бургас
Чудни!  Grinning

# 217
  • София
И аз си взех няколко пъзела, поради липса на снимащо средство, слагам линкове от нета... Наредила съм само втория - с 1500 части. Направо ме разби.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Междувременно получих и подарък 2 малки вертикални пъзела, тях ги наредих веднага:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 218
# 219
Големи красоти сте си взели. Heart Eyes Даже си набелязах 1-2 за в бъдеще. Simple Smile

# 220

Да се похваля с първия ми пъзел  Heart Eyes И следващия е на път към мен  Praynig
https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/pazeli/2d-pazeli/anatolian-454 … ti-merilin-monro/

# 221
Честита Коледа  Tada  
Ще се допитам отново до опитните дамите с пъзелите, не ми се искам да рискувам на своя глава. Моля, ако някой е пробвал да залепи пъзел с прозрачно фолио от горната страна да сподели. Аз моя го залепих с лепилото, което беше в кутията (Едука) Сега ми се иска да го закача на стената, проблема обаче е, че не харесвам рамки (вид лудост) , а само със стъкло май няма как да стане  newsm78 Едва ли може да се ламинира ... и ми хрумна това с прозрачното фолио. Приемам всякакви идеи, който не включват рамка  Peace

# 222
  • Варна
Не е невъзможно, начин със сигурност ще се намери, но как всъщност смяташ да го закачиш после? Тя халкичката или каквото е там нещото, за което го провесваш на стената е на самата рамка закрепена.

# 223
Не е невъзможно, начин със сигурност ще се намери, но как всъщност смяташ да го закачиш после? Тя халкичката или каквото е там нещото, за което го провесваш на стената е на самата рамка закрепена.

Стаята за която е предназначен е с едни африкански декорации, и има как да се хване за тях с едни дървени орнаменти и двойно лепящи се лепенки. Но се чудя и мая отгоре как да го защитя, а и да не се разпадне на парченца  newsm78 Поръчах си и Ravensburger - Пъзел Африканка, него го виждам над вратата в бъдеще, но и там не знам как ще се случат нещата без рамка   Grinning

# 224
  • Не съм от тук и съм за малко
Има едни рамки, които отпред са само със стъкло. Виж тук.

А за фолиото, май някой беше писал тук в темата, но не съм сигурна. Виж с търсачката дали няма да излезе.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт