Мъж със сандали

• 51 974
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Забрави да си сложиш титлата- диктаторът на мода  Wink .

# 1 336
Моят не ходи на козметик.
Но има много хубава кожа и меки, безпроблемни пети/стъпала, не си скубе веждите (и слава богу Laughing), обезкосмява се сам.
При проблем би отишъл, иначе - не.

# 1 337
Сетих се за Мел Гибсън в "Какво искат жените" , като стана дума за мъже на козметик. Моят мъж е русо-риж и космите му са малко и светли, само косата и брадата са му буйни Heart Eyes . Завиждам му неблагородно, аз трябва да се епилирам, ако бях от неговата боя, поне ръцете нямаше да си обезкосмявам Twisted Evil .

# 1 338
Моят не ходи на козметик.
Но има много хубава кожа и меки, безпроблемни пети/стъпала, не си скубе веждите (и слава богу Laughing), обезкосмява се сам.
При проблем би отишъл, иначе - не.

Абсолютно същият е и моят. Абсолютно. Има хубави вежди и не се налага да ги скубе, иначе съм сигурна, че ако имаше обща вежда щеше да я махне. Суетен си е.

# 1 339
За веждите е ясно. Мишници и пубис?

# 1 340
Сам. Иска винаги да е гладък. Опита с кола маска само веднъж (аз му правих, не на козметик), но после, докато чака да пораснат, за да хване новата трябва да ходи космат, затова отпадна като вариант.

# 1 341
Аз научих моя да си бръсне подмишниците, много ми е благодарен. За пубиса не, не го и карам. Ох, наскоро видях една сладурана, хубаво момиче, но от потничето й стърчаха гори, непонятно ми е някакси  Thinking ... На мъж не ме впечатлява, но жена Whistling

# 1 342
  • София
Е та да ходи на козметичка за едните мишници и трапец ли? За мишниците - самобръсначка, за другата работа - машинка за подстригване.

# 1 343
И аз не разбирам жените, които отглеждат тропическа джунга.

# 1 344
  • София
А аз не искам и да си представям мъж, който не си е махнал космарляците изпод гащите. Особено в лятно време.  Crazy

# 1 345
Скрит текст:
Аз научих моя да си бръсне подмишниците, много ми е благодарен. За пубиса не, не го и карам.
Ох, наскоро видях една сладурана, хубаво момиче, но от потничето й стърчаха гори, непонятно ми е някакси  Thinking ... На мъж не ме впечатлява, но жена Whistling

И аз видях една - напръскана с дезодорант, който засъхва като пудра.
Стърчаха си, посипани с бели прашинки.

# 1 346
Е та да ходи на козметичка за едните мишници и трапец ли? За мишниците - самобръсначка, за другата работа - машинка за подстригване.

Може и едно почистване на лице и маникюр/педикюр да направи в допълнение.

# 1 347
  • София
Понеже има хиляди нови мнения, не мога да изчета всичко, само да подчертая, че жена със сандали и чорапи, с обувки с открити пръсти и чорапи не е секси, вероятно също толкова колкото и мъжа със сандали.

Сега, четейки последните мнения не разбрах докъде я добутахте - пак ли, че мъжете трябва да сме голи охлюви?
Нали на мода дойдоха лъмбърите? Или те са само с попска брада, пък от врата до петите са като бебешки дупета, а?

# 1 348
ronaldd, аз не харесвам махнати, никъде (освен лицето). Ама никой не ме пита, все пак това си е неговото тяло.

# 1 349
  • София
Сега, четейки последните мнения не разбрах докъде я добутахте - пак ли, че мъжете трябва да сме голи охлюви?
Аз не харесвам мъже тип "голи охлюви". Но не обичам и тип миризливци. Затова съответните места по тялото ги предпочитам подкастрени.

Общи условия

Активация на акаунт