"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 70 тема

• 44 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Не стига, че не можаха да отидат навреме, но и май гръмнаха свидетеля.  newsm78 Или не дай Боже  Praynig някой деврем!  Praynig

# 76
Трейлъра не ми хареса хич.Шимди ако убият свидетеля Елиф ще остане в зандана   ...........  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 77
  • софия
Лелеееее[smilie=smile3515.gif]
Ега си трея. Гръмнаха свидетеля  newsm09
дали  newsm78 де не е някой от наште...  ooooh! ooooh!

# 78
  • В Града на липите
айде пукнаха някого ама кого
целят свидетеля ама дано не улучат някой от тримата

Него ще са гръмнали.
Излизането на Ел, ще е в края на болюма, обаче дотогава ще е психически разклатена и може да я гледаме една-две серии в транс
Мисля си, че Хюсо ще даде едно рамо  Thinking

# 79
Е, свидетеля ,май стана -курбан newsm78
Ей, тоя Таяр е голяма хиена #2gunfire #2gunfire

# 80
Kara Para Aşk 47.Bölüm

# 81
  • софия

Мисля си, че Хюсо ще даде едно рамо  Thinking
и Мето  Peace

щом Нилчето вече знае, значи и всички други ще разберат  Grinning Grinning

# 82
  • В Града на липите

и Мето  Peace

щом Нилчето вече знае, значи и всички други ще разберат  Grinning Grinning

Хабсолютно. Може Мето да му отреже и другия крак и да го прати за доказателство, че е жив  Joy

# 83

Хади бе!  Wink Преди малко Нервакова за Фето, шимди Хриси за Хюсо.  Rolling Eyes Тези все едно са братя. Хюсо само дърдори и се звери.  Mr. Green Нито рамо, нито половин крак ще даде.  Mr. Green

# 84
  • софия
Мисля си, че Хюсо ще даде едно рамо  Thinking

Хади бе!  Wink Преди малко Нервакова за Фето, шимди Хриси за Хюсо.  Rolling Eyes Тези все едно са братя. Хюсо само дърдори и се звери.  Mr. Green Нито рамо, нито половин крак ще даде.  Mr. Green
ще даде, ще даде  Grinning Grinning цял ще се даде  Peace няма друга причина да присъства все още в дизито  Laughing Laughing

# 85
как ще гръмнат свидетел и то този,които гърми е полицай в униформа пред съда newsm78

# 86
  • В Града на липите
ще даде, ще даде  Grinning Grinning цял ще се даде  Peace няма друга причина да присъства все още в дизито  Laughing Laughing

Деврем, той се готви да си взема Бурханчо и да отпрашва за Бахамите, ние се надяваме да докуцука в съда.
Бошлаф работа е туй, ама да видим  Thinking

# 87
  • В Града на липите
как ще гръмнат свидетел и то този,които гърми е полицай в униформа пред съда newsm78

Може да е дегизирана мутра на Чичи.

# 88

Може да е дегизирана мутра на Чичи.
не може а си е такъв

# 89
  • софия

Деврем, той се готви да си взема Бурханчо и да отпрашва за Бахамите, ние се надяваме да докуцука в съда.
Бошлаф работа е туй, ама да видим  Thinking
не ги слушай какви ги говорят деврем  Peace
плановете се променят в движение при нас.... Joy със скоростта на светлината....а Хю сигурно и той е на антидепресанти и бълнува..... за пътешествия  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт