"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 70 тема

• 44 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • В Града на липите

Да де, то от глад не мога да си подредя екзистенционалната мисъл  ooooh!
Държиш ли фронта, деврем  Grinning

# 91
той се готви да си взема Бурханчо и да отпрашва за Бахамите

Ако имаше повече болюми до края каква сага можеше да се развие и в тази посока?  Wink Чичо в акция да търси изчезналия племенник.  Peace

# 92

Да де, то от глад не мога да си подредя екзистенционалната мисъл  ooooh!
Държиш ли фронта, деврем  Grinning
якоооо Фентъзи ми разреши краставица ама аз се въздържах
ако ми бе забранила щях да я изям факт като Фето съм , обичам забраненото

# 93
как ще гръмнат свидетел и то този,които гърми е полицай в униформа пред съда newsm78

Може да е дегизирана мутра на Чичи.
не може а си е такъв
тая униформа не ми се връзва на мен със стрелбата...замислих се да не е по друго време стрелянето,а не при воденето на свидетеля

# 94
Привет! Благодаря на Хриси за превода!  bouquet
Мисля си, че дори да убият свидетеля, помощта ще дойде от Нилю. Нали Фатих й каза, че Хю е жив. Разбира се, може да не освободят Елиф веднага, а да има и друго заседание на съда.  Rolling Eyes Дано тя издържи и не признае нещо, внушено й от доктора. Rolling Eyes Освен това, ако е вярно, че чиче ще се спомине без съд, просто не остана кого да съдят. Хю и Фето? Цялата история си става чисто роднинска война и за мен олеква. Могат да се разберат и без съд кой кого е убил и защо.

# 95
  • В Града на липите
....а Хю сигурно и той е на антидепресанти и бълнува..... за пътешествия  Laughing

Абе чисто си вярва той, ако питаш мен. Вече фантазира руси мацки, и диаманти.  Grinning

# 96
А не може ли, ченгето да гръмне някой, който е извадил пистолет и иска да гръмне свидетеля? newsm78
ПиснА ми вече в тоя затворт.

Спирам халюциногените.  Mr. Green

# 97
ДевремитИ, я сложете пак слушалките!  Listen Сякаш чувам в края на трея - Йомер дикат!  newsm78 (Внимавай, Йомер)

# 98
как ще гръмнат свидетел и то този,които гърми е полицай в униформа пред съда newsm78

Може да е дегизирана мутра на Чичи.
не може а си е такъв
тая униформа не ми се връзва на мен със стрелбата...замислих се да не е по друго време стрелянето,а не при воденето на свидетеля
какво не ти се връзва душо , чичи може да облече половин Истанбул с униформи за нуждите си

# 99
За настроение
след кризисната серия

# 100
Ринка Hug благодаря за новата тема!

Хриси Hug Селфи Hug благодаря! smile3525 smile3525

Ринка HugЛили Hug за фрагмана! newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 00:19 от Zlatina3

# 101
# 102
  • В Града на липите
ДевремитИ, я сложете пак слушалките!  Listen Сякаш чувам в края на трея - Йомер дикат!  newsm78 (Внимавай, Йомер)
Като се има предвид, че Йо води свидетеля, е нормално някой да го предупреди да внимава. Като нищо може да улучат и него.  Thinking

Ринка  newsm51  Лили  newsm51

# 103
няма логика да е с униформа.ако някой чичев стреля няма да е униформен и ще бяга.Като Фентъзи ми се види друга версия Wink
Ама и аз към края на серията огладнявам и не знам мисля ли правилно Laughing

# 104
това е гласа на Енгин и вика нещо като Танер дикат

Общи условия

Активация на акаунт