Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 965
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, да ви попитам - качихте ли някакви килограми до сега? Хапвам нормално - даже от гаденето наблягам на плодовете. По принцип не ям мазни храни и не пия газирано. Нормално си посещавам тоалетната, движение имам (дори си карам колело от времем на време - по малко) Нооо..корема ми е адски подут и съм качила 3 кг, а в петък започвам 8 г.с.. Лелеле имам чувството, че ще заприличам на слон до 9 мес.. Бях чела някъде, че първите 3 месеца не се качват кг. А аз вече съм с 3 напред. Ужас! newsm78

# 376
  • Бургас
Момичета, да ви попитам - качихте ли някакви килограми до сега? Хапвам нормално - даже от гаденето наблягам на плодовете. По принцип не ям мазни храни и не пия газирано. Нормално си посещавам тоалетната, движение имам (дори си карам колело от времем на време - по малко) Нооо..корема ми е адски подут и съм качила 3 кг, а в петък започвам 8 г.с.. Лелеле имам чувството, че ще заприличам на слон до 9 мес.. Бях чела някъде, че първите 3 месеца не се качват кг. А аз вече съм с 3 напред. Ужас! newsm78

Не съм се теглила,но се усещам че съм наддала. Тази седмица ми утихна гаденето и апетита ми се увеличи  Laughing

# 377
Оххх, аз съм минус 3. Ама аз повръщам и не ям почти нищо.... много ми се гади...
Днес бях на преглед. Всичко изглеждаше нормално, само пулсът на бебо беше малко ускорен... не знам какво значи това.

# 378
  • Бургас
Оххх, аз съм минус 3. Ама аз повръщам и не ям почти нищо.... много ми се гади...
Днес бях на преглед. Всичко изглеждаше нормално, само пулсът на бебо беше малко ускорен... не знам какво значи това.

В коя седмица си? А за бебо, те имат по-успекорен пулс..АГ ли ти каза, че му е ускорен или на теб така ти се стори?

# 379
В 8 съм. Доки така ми каза.... питах дали е притеснително, тя каза не, ама ми изписа лекарства.... Неупоген и Фраксипарин.

# 380
  • Бургас
В 8 съм. Доки така ми каза.... питах дали е притеснително, тя каза не, ама ми изписа лекарства.... Неупоген и Фраксипарин.

Щом доки така е казала, значи няма да се притесняваш, бъди спокойна и ще се оправи всичко  Hug

# 381
  • Варна
А каза ли, за какво точно ти ги изписва?

# 382
Ами каза за кръвоснабдщване на матката...

# 383
Момичета, озадачена съм.. Записаха ме за преглед за завеждане за женска консултация чак когато ще бъда в края на 16 седмица  Shocked
Това не е ли много късно? Нормално е10-12 , ама чак 16!??

# 384
Ами каза за кръвоснабдщване на матката...
И аз съм на същите поне до края на 11 седмица. Сега съм в 9та, слагам си ги от 7 ма..

# 385
Момичета, вече имате тайна група във Фейсбук, които иска да бъде добавен, моля да пише съобщение на elisa.nikolaeva

# 386
Здравейте момичета.И аз съм от февруарските майки и се записвам да ви следя

# 387
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Изчетох ви и виждам,че доста от вас имат зацапване.Моето не е тъмно,а светло и започна още от края на 4г.с. Утре влизам в 9г.с. Мислих си,че може да има връзка със секса,но явно не-сега като се пазя пак се появява по малко отвреме на време,но се поуспокоих като се появява рядко и само сутрин.Чух сърчице .Слагам по 1 утрогестан сутрин и вечер и пия фолиева. Сега се чудя дали да пия витамини.С предната бременност пих и ми увеличиха ужасно апетита та качих 30кг.Сега съм добре,пак си хапвам,качила съм 2кг ,въпреки че пак отказах цигавите веднага след теста.Кажате си мнението-след като се храня добре и доста плодове не е ли излишно да взимам витамини или да пия ама пред 2-3дни  newsm78  Някои от вас питат за направление 9 - на мен ми даде още в края на 4г.с. даже АГ се учуди,ама нямала направление за АГ и дорекно с това ме изпрати.Радвам се,че много сме се увеличили и дано дойдат още бъдещи мами в групичката ни.

# 388
Здравейте и от мен. Изчетох ви и виждам,че доста от вас имат зацапване.Моето не е тъмно,а светло и започна още от края на 4г.с. Утре влизам в 9г.с. Мислих си,че може да има връзка със секса,но явно не-сега като се пазя пак се появява по малко отвреме на време,но се поуспокоих като се появява рядко и само сутрин.Чух сърчице .Слагам по 1 утрогестан сутрин и вечер и пия фолиева. Сега се чудя дали да пия витамини.С предната бременност пих и ми увеличиха ужасно апетита та качих 30кг.Сега съм добре,пак си хапвам,качила съм 2кг ,въпреки че пак отказах цигавите веднага след теста.Кажате си мнението-след като се храня добре и доста плодове не е ли излишно да взимам витамини или да пия ама пред 2-3дни  newsm78  Някои от вас питат за направление 9 - на мен ми даде още в края на 4г.с. даже АГ се учуди,ама нямала направление за АГ и дорекно с това ме изпрати.Радвам се,че много сме се увеличили и дано дойдат още бъдещи мами в групичката ни.

Здравей,добре дошла в групата! Във връзка с витамините,моя д_р,когато го попитах,каза,че няма нужда от допълнителни витамини. Излишно се твари организма с хапчета. Каза ми да си пия ФК и е достатъчно. А от скоро съм и на утрогестан_надявам се да ми го спре,че много мразя лекарства. Лека бременност ти желая!

# 389
Момичета, озадачена съм.. Записаха ме за преглед за завеждане за женска консултация чак когато ще бъда в края на 16 седмица  Shocked
Това не е ли много късно? Нормално е10-12 , ама чак 16!??

Разбира се, че е късно. По-напред имаше списък с всички изследвания, които е редно да се направят и повечето от тях ти се полагат по ЗК. Пропускаш важни такива, след като започваш чак в 16 седмица. Дотогава вече трябва да имаш биохимичния скрининг, пълна кръвна картина и начални наблюдения дали всичко се развива нормално.
Естествено може и при теб всичко да е наред и тези изследвания само да покажат, че всичко е в норма, но защо трябва да ги пропуснеш? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт