Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 021
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Здр, момичета! Ходя на плаж и на басейн, нося резервна долница и след като се намикря я сменям веднага. С предната бр мн ходих , но тогава бях в 5-7 мес и беше мн трудно. Сега имам чувството , че съм по неподготвена, много се изморявам и нищо не ми се прави. С първата в 4 мес. Ходихме с кола из Европа близо 7000км, направо не знам с какъв акъл, сега ме е страх от всичко Sad и аз чакам с нетърпение да мине този прриод и да дойдат хубавите дни, тежестта в корема, гаденето и т.н. А за имена хми аз мисля Simple Smile)) ама това си е нормално според мен Simple Smile

# 271
Аз за име мисля от преди да съм забременяла. И съм страшно уморена, не помня със сина ми да съм била така. Но също помня,  че спях по десет часа и повече до последно. Сега рядко ми се получава.
Аз май не съм ви споделяла, но и този път имах зацапвания и т.н. от седмица съм ок, но си изкрах акъла. Според лекарите няма проблем. Тези от вас, с подобни проблеми, премина ли всичко? А пиете/слагате ли утрогестан?
Аз броя дните до 12 седмица!
Моето зацапване продължи цяла седмица - всеки ден по малко. От 2-3 изчезна слава Богу. Вчера бяхме на лекар и доки каза, че всичко е наред - сърдечна дейност, двигателна активност, 1.37 см сме вече. сега влизам е 8ма седмица. Зацапването според него е от леко "изрехавяване на лигавицата" на едно място, а не както ми каза един друг лекар от малко отлепяне. Аз съм на утрогестан 3х200 от началото на бременността, но ми казаха, че от другия път ще ми го спрат. Още си ме гледа инвитраджията от Малинов. Казах ли ви, че забременях по естествен път месеца преди инвитрото? Simple Smile

# 272
Аз за име мисля от преди да съм забременяла. И съм страшно уморена, не помня със сина ми да съм била така. Но също помня,  че спях по десет часа и повече до последно. Сега рядко ми се получава.
Аз май не съм ви споделяла, но и този път имах зацапвания и т.н. от седмица съм ок, но си изкрах акъла. Според лекарите няма проблем. Тези от вас, с подобни проблеми, премина ли всичко? А пиете/слагате ли утрогестан?
Моето зацапване продължи цяла седмица - всеки ден по малко. От 2-3 изчезна слава Богу. Вчера бяхме на лекар и доки каза, че всичко е наред - сърдечна дейност, двигателна активност, 1.37 см сме вече. сега влизам е 8ма седмица. Зацапването според него е от леко "изрехавяване на лигавицата" на едно място, а не както ми каза един друг лекар от малко отлепяне. Аз съм на утрогестан 3х200 от началото на бременността, но ми казаха, че от другия път ще ми го спрат. Още си ме гледа инвитраджията от Малинов. Казах ли ви, че забременях по естествен път месеца преди инвитрото? Simple Smile

Ето това е късмет Simple Smile
Аз се бях подготвила психически да чакам много време, след като започнахме с лека стимулация в Надежда, тъй като вече бяхме опитвали сами една година без успех и още 6 месеца ми правиха изследвания да видят какъв е проблемът... а то се получи от първия път след стимулацията и всички много приятно се изненадахме.
Явно сме ударили джакпота   bouquet
Иначе и мен още си ме гледат в Надежда - много си допаднахме с докторите там и нямам намерение да ги сменям до раждането  Wink

# 273
  • Бургас
Аз за име мисля от преди да съм забременяла. И съм страшно уморена, не помня със сина ми да съм била така. Но също помня,  че спях по десет часа и повече до последно. Сега рядко ми се получава.

Здравей! Аз продълвашам да пия утрогестан, даже ми го увеличи 3х2. Странно ми е,че когато получих зацапване и отидох следващия ден за да ме види гинеколожката ми каза,че всичко е ОК и няма отлепяне. При следващия ми преглед след седмица се видя отлепяне и ми увеличи утрогестана...така се притесних, но няма какво да правя-пия си го + 3х но шпа и си почивам повече.

# 274
  • В сбъднатите си мечти :)
С този утрогестан започвате да ме изненадвате... Че той ще излезе популярен колкото фолиевата киселина... На всички ли са го дали? Или само на тези от вас, които имат/имали са зацапвания/ кръв ?...  newsm78

# 275
На мен ми го предписаха без да имам никакви оплаквания и до колкото помня, докторът каза, че бил за по-хубава лигавица (тук може глупости да говоря) Laughing и каза да го слагам, докато не каже да го спра (вече почти месец).

# 276
  • В сбъднатите си мечти :)
На мен ми го предписаха без да имам никакви оплаквания и до колкото помня, докторът каза, че бил за по-хубава лигавица (тук може глупости да говоря) Laughing и каза да го слагам, докато не каже да го спра (вече почти месец).

Мерси за бързия отговор prikazzka  Hug
Понеже започнах да се замислям,че май от всички момичета тук, само аз не го вземам... Нали барабар Петко с мъжете, че и аз да питам...  hahaha

# 277
Здр, момичета! Ходя на плаж и на басейн, нося резервна долница и след като се намикря я сменям веднага. С предната бр мн ходих , но тогава бях в 5-7 мес и беше мн трудно. Сега имам чувството , че съм по неподготвена, много се изморявам и нищо не ми се прави. С първата в 4 мес. Ходихме с кола из Европа близо 7000км, направо не знам с какъв акъл, сега ме е страх от всичко Sad и аз чакам с нетърпение да мине този прриод и да дойдат хубавите дни, тежестта в корема, гаденето и т.н. А за имена хми аз мисля Simple Smile)) ама това си е нормално според мен Simple Smile

Доста ме успокои, понеже се готвя да пътувам до Гърция на море за една седмица и леко се бях притеснила да не ми се отрази негативно пътя и плажа. Ще взема повечко чифта бански значи и естествено плажното мляко с висок фактор Simple Smile.

# 278
На мен току що ми донесоха 6 опаковки Утрогестан от Гърция (разликата в качеството е огромна), а пък докторът каза, че след 2 седмици ще ми го спре.. Иначе и аз го слагам от началото, но защото нали се готвех за инвитро и ми регулираха цикъла с Оргаметрил, а аз през това време съм забременяла и за да няма рязък спад в нивото на прогестерона, продължих с Утрогестан. Да попитам на всички ли ви мериха кръвното? На мен още никой не ми е мерил нито кръвно, нито тегло. Сама се мерих на кантара - 0.5 надолу, откакто съм забременяла, при това си хапвам от всичко и не ми се гади, нито повръщам. Не знам защо не качвам, но не се оплаквам.. Simple Smile

# 279
На мен нищо не са ми мерили, само на ултразвук ме гледаха и двата пъти. Иначе аз сама си се меря на кантара вкъщи откакто започна да ми се гади, защото исках да видя да не би да свалям прекалено много , както и се получи. Не знам другата седмица на прегледа какво ще правим Wink

# 280
Поредна безсънна нощ. Събудих се в 2 от гадене , което не минава и не минава , за радост повръщах само веднъж, но за нещастие заспах отново чак след 7 #Crazy Tired ooooh! голям мрън от мен.
сега хрупам обикн.солети и боря умората с ментов чай...

Относно замерването-и мен не са ме мерили. Аз сама вкъщи. Единствено по темата док ми каза-тр да качиш 12-14кг нито кг повече Simple Smile

# 281
Мен от една седмица ме гони диария и адски ми се гади. Незнам какво да направя, за да ми се кротне метаболизма. Само разбрах, че било нормално и при някои бременни се получавало така... Ако имате такъв проблем споделяйте как се справихте с него.

# 282
Аз вече втора седмица съм много зле... такова гадене и повръщане... лежа по цял ден и не мога да мръдна... голям зор. Вчера забелязах, че ми се белят стъпалата...много ми е суха кожата напоследък. Имате ли такива оплаквания?

# 283
Здравейте, записвам се и аз тук Simple Smile
Последно време хапвам по-малки порции за да не ми се гади, иначе се чувствам страшно подута. Дори сутрин усещам крака и длани подути и схванати.
Това с качи до 15кг е много по-лесно да се каже  Grinning аз с първата си бременност качих над 25, паднаха много бързо. Така или иначе не смятам да гладувам. Опитвам да се храня балансирано, без много сладкиши.

# 284
ShellyKeys, ако е постоянна диарията- питай лекаря си най-добре. Иначе за облекчение- обикн.солети и сухар. И никакви меки сирена и мухлясалите Simple Smile

Licoco, и моята кожа по ръцете и особено по краката е суха и сърби, но пък и аз с нищо не я мажа за овлажняване...

Общи условия

Активация на акаунт