Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 987
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Ние също сме казали на семействата си, на кумовете и кумците ни и на една дружка, с която случайно сме се нацелили заедно да бременеем Simple Smile
Ели, за боята за коса- с амониачна ли се боядисваш?

# 316
  • В сбъднатите си мечти :)
Ние също сме казали на семействата си, на кумовете и кумците ни и на една дружка, с която случайно сме се нацелили заедно да бременеем Simple Smile
Ели, за боята за коса- с амониачна ли се боядисваш?

Ами май да, ама ще седя на терасата като се боядисам, да съм на открито и да не го дишам ... Като го питах док за боята, и той : "Я стига глупости и суеверия, още малко ще кажеш,че няма и да се подстригваш"  Laughing

# 317
Аз пък да се оплача, появиха ми се хемороиди Sad Сега си купих едно кремче на Хималая, дано помогне, някой ползвал ли го е? Би трябвало да е позволено за бременни, защото е билково. А иначе и ние вчера чухме сърчицето на бебо Simple Smile

# 318
Добре дошли на новите бремелинки в темата bouquet  Darlina, близначета- супер Simple Smile ( а още по-хубаво -розови и сини гащи Simple Smile )

Аз имам проблем с Вомитусхила. И снощи и тази сутрин повръщах след него Sad ММ казва, че са капки ЗА гадене, а не ПРОТИВ Simple Smile Само се надявам този период да е до края на трети месец и после да си имам хубави бременни месеци...
Ros4enka, благодаря за пожеланията!
За гадене и повръщане ми предписаха EMIL (смуче се под езика). На мен ми помогна.
Аз  5та и 6ста седмица едвам ги избутах. Имах от всички " екстри" по малко. Сега вече е в пъти по- добре.Спокойно, всичко минава..

# 319
Ние споделихме само с родителите си, защото аз все още се притеснявам и най- малкото искам първо да чуя сърчицето на бебо, а съм на преглед чак на 10 юли.

# 320
Аз пък да се оплача, появиха ми се хемороиди Sad Сега си купих едно кремче на Хималая, дано помогне, някой ползвал ли го е? Би трябвало да е позволено за бременни, защото е билково. А иначе и ние вчера чухме сърчицето на бебо Simple Smile
На една позната го бяха изписали, когато беше бременна, против хемороиди. Мисля, че се казваше Pilex(незнам дали го изписах правилно).

# 321
За гадене и повръщане ми предписаха EMIL (смуче се под езика). На мен ми помогна.
Аз  5та и 6ста седмица едвам ги избутах. Имах от всички " екстри" по малко. Сега вече е в пъти по- добре.Спокойно, всичко минава..
Да,знам...минава...както четох наскоро-максимум 9мес Simple Smile)
Проблемът е,че съм така от 4седмици и не знам колко още мога да издържа Sad гаденето е целодневно, а от няколко дни се събуждам да повръщам към 2-3 и не заспивам повече. Опитвам се да дремна за малко през деня,но нямам голям напредък,защото пост ми се гади.
имам чувство,че няма да изчезне...влезнах в 10седмица...дааано да е до 12та  Praynig Иначе що бабешки илачи и какви ли не хомеопатии опитах. Някой наскоро беше писал за тези Еmil, май ще трябва и с тях да опитам.
Търпение му е майката май...нали е за хубавооо...временно и бременно Simple Smile

# 322
  • Варна
Привет на всички!!!
Записвам се и аз към вас февруарките на 2016г., бременна с термин 19.02.2016г., на 36г. съм от Варна, първа бременност!
Днес започвам 7 г.с. , бях на АГ в сряда на 01.07.15г., но все още не можем да установим сърдечна дейност,бил още малък ембриона, моля споделете при вас към коя седмица установиха наличие на сърдечни тонове, направо ще се побъркам от притеснение!!!
При мен на този етап от бременността други симптоми освен подут корем и газове нямам, и естествено съм разсеяна и ми е изморено! Моята бременност е след направено инвитро в Турция , от там ми изписаха да пия фолиева киселина и Кринон гел /вагинален/ , който съдържа прогестерон. Тук док. ми изписа но-шпа и витамин С. Аз също прокървих в самото начало почти бях 4г.с. , и тогава си бих мускулно инжекции , които също ми са изписани от Турция , съдържат по - голямо количество прогестерон и пълен покой , само лежане и спокойствие.
На всички бъдещи мами пожелавам лека и безпроблемна бременност и успешен финал на всички ни!!!  baby

# 323
...
Днес започвам 7 г.с. , бях на АГ в сряда на 01.07.15г., но все още не можем да установим сърдечна дейност,бил още малък ембриона, моля споделете при вас към коя седмица установиха наличие на сърдечни тонове, направо ще се побъркам от притеснение!!!
...
Привет Simple Smile при мен в 6г.с се видя само плоден сак,без ембрионче... отидох мин.петък на повторен-вече в нач.на 9та и се видя ембрионче и сърчице Simple Smile
Не се притеснявай, всичко ще е наред...най-вероятно буквално до дни ще се види и при теб, но най-добре изчакай до 9 примерно...

# 324
Нашите сърчица ги видяхме в шеста седмица. Бях получила кървене и отидох в спешното на "Надежда" , а там се оказа , не само че няма проблем ( кървенето било нещо нормално!), но и ни зарадваха с две сърчица. Чухме ги на следващата седмица 7ма . Сега съм пак на преглед след 4 дни.

# 325
Много често кога ще се чуе сърдечен ритъм зависи от апаратурата в клиниката. В клиниките инвитро има логика и апаратурата да е по-прецизна. Споделете каква беше честотата на ритъма? При мен първия път беше 121 в началото шеста седмица, втория края на 7ма 141.

# 326
Нашите сърчица ги видяхме в шеста седмица. Бях получила кървене и отидох в спешното на "Надежда" , а там се оказа , не само че няма проблем ( кървенето било нещо нормално!), но и ни зарадваха с две сърчица. Чухме ги на следващата седмица 7ма . Сега съм пак на преглед след 4 дни.
      При мен нещата се случиха по същия сценарий.Кървене,спешно посещение в клиниката,чухме сърчице и доктора каза че всичко е наред ,но трябва повечко да лежа.Сега съм в нач`
алото на 8седмица и от няколко дни имам отвратителни болки в стомаха.Гаденето го оправям с фреш грейпфрут/портокал,ама тоя стомах.....боли та боли.от всичко.Ако някой знае нещо по въпроса да казва  Rolling Eyes

# 327
Много често кога ще се чуе сърдечен ритъм зависи от апаратурата в клиниката. В клиниките инвитро има логика и апаратурата да е по-прецизна. Споделете каква беше честотата на ритъма? При мен първия път беше 121 в началото шеста седмица, втория края на 7ма 141.
Хм.. newsm78 на мен за честота никой нищо не ми каза..Само ми дадоха снимка и ми назначиха изследване на плацентарни молекули..
Иначе за стомаха, чай от копър ( fennel) прави чудеса.  Peace

# 328
Момичета, може ли да се хапва хайвер, от речна риба е, донесоха ми го, много ми се дояде, даже си опитах. Предполагам, че от малко няма да е чак толкова вредно. А така ми се хапва, ужас.

# 329
Здравейте момичета.
 Аз бях на док в сряда. По изчисления на цикъла бях в 7 г.с. Докторката видя ембрионче и сърчице, по изчисления на апарата отговаря на 6 г.с. и 4 дни, но това е доста относително по апарат. Знам го от личен опит. С първата си бременност когато отидох да раждам ми казваха че ще пренося, т.е ще родя след изчисления термин, бебето било около 3 кг, а тя се роди точно на термин и беше 3,550. С първата бременност сърчице видях в 9 г.с......пак казвам, според мен всичко е относително. Важното е да се настроите положително, да вярвате че всичко е наред, уверявам ви че ви предстоят само хубави моменти, особенно като влезем във втория триместър. Добре дошли на новите бъдещи мами. Пожелавам на всички лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт