Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 008
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и честито на всички!
Аз стъпвам много плахо в темата, вчера видяхме плодно сакче и според док леки пулсации, но не категорично сърце. Вика ме пак след 10 дни. По мой изчисления съм точно в 6 г.с..
Притеснението ми идва от това, че тази сутрин гърдите ми спаднаха, а до вчера бяха напрегнати и болезнени, сега е останала само лека болка при допир. Моля да споделите дали при вас е имало такава промяна?

Благодаря предварително!

# 331
  • Варна
Благодаря ви момичета, за споделеното инфо, донякъде си отдъхнах , че не всичко е загубено!
Танчони, понеже виждам , че и ти си от Варна, би ли споделила къде ходиш на прегледи може и на лични да ми пишеш по - подробно, аз още не мога да се ориентирам на кого да се доверя да ме следи!

# 332
Аз също нямам кой знае какви симптоми,освен умора и това,че постоянно ми се спи.Гърдите си ги усещам някак по тежки,корема ми подут и това е.Честно понякога ми се иска да ми се гади,за да усещам,че съм бременна  Sad  На първия преглед се видя само сакче бях в 6 г.с. с коремен ехограф,сега пак си записах час на 10.07 ,когато ще съм вече в 9 г.с. и се надявам да се види ембрионче.Незнам как да убедя мъжа ми за вагинален,твърдо против е  Confused
Стискам палци на всички  Hug

# 333
Здравейте и честито на всички!
Аз стъпвам много плахо в темата, вчера видяхме плодно сакче и според док леки пулсации, но не категорично сърце. Вика ме пак след 10 дни. По мой изчисления съм точно в 6 г.с..
Притеснението ми идва от това, че тази сутрин гърдите ми спаднаха, а до вчера бяха напрегнати и болезнени, сега е останала само лека болка при допир. Моля да споделите дали при вас е имало такава промяна?

Благодаря предварително!

На мен лекарят ми обясни, че това с гърдите е много индивидуално и че постоянно ще се променят. И аз се изплаших една сутрин, като ми бяха спаднали.. Но се оказа, че всичко е наред Simple Smile Интересно как повечето минаваме през едни и същи страхове Simple Smile Иска ми се докторът да ни предупреждава какво можем да почувстваме и че е нормално, за да не се шашкаме..

# 334
Dallina, в 9 седм. За сърчице ще те гледат най-вероятно на вагинален. Ако имаш доверие на лекаря си, не се притеснявай. Моят е много внимателен и изключ.добър гинеколог и му се доверих.  Всичко ще е наред.

# 335
Аз също нямам кой знае какви симптоми,освен умора и това,че постоянно ми се спи.Гърдите си ги усещам някак по тежки,корема ми подут и това е.Честно понякога ми се иска да ми се гади,за да усещам,че съм бременна  Sad  На първия преглед се видя само сакче бях в 6 г.с. с коремен ехограф,сега пак си записах час на 10.07 ,когато ще съм вече в 9 г.с. и се надявам да се види ембрионче.Незнам как да убедя мъжа ми за вагинален,твърдо против е  Confused
Стискам палци на всички  Hug

Привет,
И аз нямам симптоми като гадене, повръщане и т.н. отвреме на време само усещам нещо сякаш ще ми идва, което няма да отмине докато не родим Simple Smile С първата бременност съм повръщала само 1 път и то, когато изпих почти на екс 1 литър сок кайсия....до ден днешен не искам и да помирисвам такъв сок, ама сама си бях виновна. С тази бременност засега е същото и слава богу newsm17.  По повод вагиналния ехограф няма нищо страшно, даже се вижда много по добре от другия. Защо е толкова против от какво се страхува??

# 336
Включвам се и аз при вас въпреки че все още не съм ходила на лекар (този вторник) но по мои изчисления трябва да съм през февруари началото някъде  Hug

# 337
Включвам се и аз при вас въпреки че все още не съм ходила на лекар (този вторник) но по мои изчисления трябва да съм през февруари началото някъде  Hug
Добре дошла! Спокойно бременеене.  smile3525 И във вторник да се похвалиш 

# 338
Благодаря ти много се вълнувам и нямам търпение  Hug

# 339
Ние днес чухме сърчицето на малкия бебо,тъй като прокървих посред нощ и се наложи до отидем до спешен кабинет. Според доктора съм в 6г.с. и 4 дни. Сега лежа и ми предписа дуфастон и но шпа. По отношение на гърдите и при мен болката в началото беше по- силна, но още тогава моя близка ми каза, че ще се успокои след време Simple Smile

# 340
Мисля, че всичките симптоми са прекалено индивидуални, за да се сравняват. Мен гърдите ме боляха 3 седмици, толкова ми се и гадеше, а сега всичко отшумя. За сърцето също - всеки по различно време го вижда. Моето се видя в 7ма седмица, с вагинален ехограф все още ме гледат и нямам нищо против, защото с него са много по-прецизни измерванията в началото.

# 341
И мен ме гледа д-ра с вагинален,много по добре се вижда. В четвъртък ще чуем сърцето- стискайте палци,момичета. Във връзка с гърдите- понякога са много болезнени,друг път не.Само големината ясно си пролича при мен.Сутиените вече ме стягат много и гледам да не ги слагам,поне докато си купя по голям размер. А да за гаденето също се променя-ронякога ми се гади ужасно,друг път успявам да хапна спокойно.

# 342
Да, големината на бюста е вторият най-голям бонус покрай бременеенето Wink Особено аз, както никога не съм се радвала на голям размер, сега се наслаждавам. Знам, че е много важно да носим повдигащи сутиени (за предпочитане памучни без банел) през цялата бременност, за да се предотврати увисване - казват, че не е неизбежно, ако се носи правилен сутиен. 

# 343
Добро утро, момичета! Да ви пожелая една хубава неделя Simple Smile кога ще се свършва с това неразположение вече съм 8+6, ужасно е . Малко по-различен въпрос, вчера мм ми донесе хлебопекарна, ако някой използва дайте съвет къде да гледам за рецепти - може и на лични, благодаря ви Simple Smile

# 344
Общо взето всякакви рецепти за хляб, които намериш, може да се направят в хлебопекарната, стига да се съобразяваш с грамажа (например моята меси хляб до 750гр.) и да помниш, че първо слагаш всички течни съставки, после всички сухи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт