Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 976
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
И мен ме гледа д-ра с вагинален,много по добре се вижда. В четвъртък ще чуем сърцето- стискайте палци,момичета. Във връзка с гърдите- понякога са много болезнени,друг път не.Само големината ясно си пролича при мен.Сутиените вече ме стягат много и гледам да не ги слагам,поне докато си купя по голям размер. А да за гаденето също се променя-ронякога ми се гади ужасно,друг път успявам да хапна спокойно.

мойте гърди са много напрегнати и болезнени особено сутрин като стана като камък са и ужасно много болят! После през деня пак са напрегнати ,но се търпи и най-много усещам напрежение и болка от към мишниците  newsm78

# 346
И мен ме гледа д-ра с вагинален,много по добре се вижда. В четвъртък ще чуем сърцето- стискайте палци,момичета. Във връзка с гърдите- понякога са много болезнени,друг път не.Само големината ясно си пролича при мен.Сутиените вече ме стягат много и гледам да не ги слагам,поне докато си купя по голям размер. А да за гаденето също се променя-ронякога ми се гади ужасно,друг път успявам да хапна спокойно.

мойте гърди са много напрегнати и болезнени особено сутрин като стана като камък са и ужасно много болят! После през деня пак са напрегнати ,но се търпи и най-много усещам напрежение и болка от към мишниците  newsm78

# 347

Забравих да вмъкна,че ареолите ми са станали по-големи и вените са ми изпъкнали особено на едната гърда  newsm78

# 348
Момичета, още сме в началото на бременността, вие казахте ли на някой? Засега с таткото пазим тайната само за себе си, все не смеем да споделим...
Суеверие, страх и т.н.
В 9 ГС съм.

# 349
Много често кога ще се чуе сърдечен ритъм зависи от апаратурата в клиниката. В клиниките инвитро има логика и апаратурата да е по-прецизна. Споделете каква беше честотата на ритъма? При мен първия път беше 121 в началото шеста седмица, втория края на 7ма 141.
Хм.. newsm78 на мен за честота никой нищо не ми каза..Само ми дадоха снимка и ми назначиха изследване на плацентарни молекули..
Иначе за стомаха, чай от копър ( fennel) прави чудеса.  Peace
    Благодаря Дарлина  bouquet.Видях че и на първа страничка сте отбелязали термина ми,за протокола-33г.първа бременност,Пловдив Simple Smile.Относно това дали сме казали на някои,ами още като разбрахме,казахме на родителите си +няколко мноооого близки приятели.Искам да изкрещя,че съм бременна,но към момента суеверието ми надделява.Доста познати обаче започнаха да се осъмняват,а като ме питат в прав текст-не отричам ,разбира се Blushщастливи сме и това е най-сладката тайна,която се опитваме да пазим Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 19:00 от orindj

# 350
  • Варна
Здравейте!
Записвам се в темата, но моля още да не ме записвате на първа страница. На 35 години съм от Варна, имам 2 прекрасни момченца на 5г. и 2 г. Това ми е 4-та бременност, предната през март завърши в 11г.с. с мисед аборт. За това сега не мога да се зарадвам на новината, не казваме и на никой преди да се запиша евентуално на ЖК. Не съм суеверна, но обясненията след това не искам да ги повтарям, ако се наложи.
При мен положението не е много розово. Бях на преглед преди 4 дни в 5г.с. и се видя само околоплоден сак, но нищо в него, само две сенки. В петък съм пак на ехо и се надявам репликата "Нещо не ми харесва" да се смени с "Всичко е наред". Стиснете по едни палци! Иначе си имам всички симптоми, болезнени гърди, гадене с пълна сила, последното и с предната бременост ме държа до деня на кюртажа.

# 351
Здравейте мами Simple Smile Да се запиша и аз като февруарка  Party Party Party  Раничко е още едва 10 г.с. , но нямаме търпение Simple Smile

# 352
Аз съм казала на семейството си само. Прави ми впечатление обаче, че няколко човека ме попитаха директно. Било ми личало по жестове, изражение, поглед.. newsm78 .
Имайки впредвид, че ние - преминалите инвитро процедури знаем и виждаме подробно всички процеси на зачеването ( от ваденето на яйцеклетка, до делене до пет дневни бластоцисти) имам чувството ме съм бременна в 20 седмица, толкова отдавна ми се струва че започна всичко..
Имам си програмка на телефона, коятоми казва какво се променя в плода всяка седмица, какво се променя в мен, здравословни съвети и т. н . Много ми е полезна. Вие ползвате ли такива?

# 353
Здравейте!
Записвам се в темата, но моля още да не ме записвате на първа страница. На 35 години съм от Варна, имам 2 прекрасни момченца на 5г. и 2 г. Това ми е 4-та бременност, предната през март завърши в 11г.с. с мисед аборт. За това сега не мога да се зарадвам на новината, не казваме и на никой преди да се запиша евентуално на ЖК. Не съм суеверна, но обясненията след това не искам да ги повтарям, ако се наложи.
При мен положението не е много розово. Бях на преглед преди 4 дни в 5г.с. и се видя само околоплоден сак, но нищо в него, само две сенки. В петък съм пак на ехо и се надявам репликата "Нещо не ми харесва" да се смени с "Всичко е наред". Стиснете по едни палци! Иначе си имам всички симптоми, болезнени гърди, гадене с пълна сила, последното и с предната бременост ме държа до деня на кюртажа.
Стискам палци да те видим на първа страничка скоро! Успех в петък!  Hug

# 354
Аз съм казала на семейството си само. Прави ми впечатление обаче, че няколко човека ме попитаха директно. Било ми личало по жестове, изражение, поглед.. newsm78 .
Имайки впредвид, че ние - преминалите инвитро процедури знаем и виждаме подробно всички процеси на зачеването ( от ваденето на яйцеклетка, до делене до пет дневни бластоцисти) имам чувството ме съм бременна в 20 седмица, толкова отдавна ми се струва че започна всичко..
Имам си програмка на телефона, коятоми казва какво се променя в плода всяка седмица, какво се променя в мен, здравословни съвети и т. н . Много ми е полезна. Вие ползвате ли такива?
Как се казва програмата,която ползваш? Моята е за менснруалния цикъл, и минах ,на режим бременност и няма нищо.Това със съветите звучи добре, както и промяната на плода.  smile3522

# 355

Как се казва програмата,която ползваш? Моята е за менснруалния цикъл, и минах ,на режим бременност и няма нищо.Това със съветите звучи добре, както и промяната на плода.  smile3522
[/quote]
Програмката е Pregnancy + .     Peace

# 356
Аз си следя в този сайт. Много е интересно. Като цъкнете в/у картинката на съотв.седмица, излиза инфо какво става с бебето Simple Smile
http://www.pregnology.com/due-date.php

# 357

[/quote]

И аз ползвам Pregnancy +, както и Pregnancy на What to Expect, защото има по-подробна информация (припокрива се с книгата).

# 358

И аз ползвам Pregnancy +, както и Pregnancy на What to Expect, защото има по-подробна информация (припокрива се с книгата).
[/quote]
О даа, и тази ползвам. Също така Pregnancy  tips, Pregnancy, My pregnancy..общо взето насваляла съм всичко де що има  Mr. Green .пусти мерак..

# 359
Мили бъдещи мамчета,
Като мама на февруарче от 2015-та ви пожелавам прекрасна бременност нека всичко да бъде един незабравим момент за вас с още по-незабравим резултат на края. Февруарските бебета са най-милите и добри дечица, сами ще се убедите че ще имате най-прекрасните дечица. Радвайте се на тумбачето, снимайте се, спете повечко, трупате отмора, защото времето лети и няма да усетите как ще се гушкате с най-голямата си любов. Прекрасни трепети ви предстоят благородно ви завиждам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт