Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 534
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Мами имам един въпрос, някой ползвал ли е възглавница за бременни, дали има ефект от нея ?  Вече се чудя какви начини за заспиване да търся нощно време.  Cry

И аз си го мисля от известно време, че от стимулацията корема ми си остана доста подут и тежи...  newsm78 Ама пък в тази жега, не знам...

Относно коламаската - вярно е, че доста жени си ходят през цялата бременност. Но и  доста жени спортуват активно през цялата бременност. Други пък не спират да пушат и дори пият алкохол. Всичко е въпрос на личен избор  и поемане на риск. Разбира се, че може и нищо да не стане...

# 586
И аз съм по същия начин все едно съм в 6 месец.

Мами имам един въпрос, някой ползвал ли е възглавница за бременни, дали има ефект от нея ?  Вече се чудя какви начини за заспиване да търся нощно време.  Cry

И аз си го мисля от известно време, че от стимулацията корема ми си остана доста подут и тежи...  newsm78 Ама пък в тази жега, не знам...

Относно коламаската - вярно е, че доста жени си ходят през цялата бременност. Но и  доста жени спортуват активно през цялата бременност. Други пък не спират да пушат и дори пият алкохол. Всичко е въпрос на личен избор  и поемане на риск. Разбира се, че може и нищо да не стане...

# 587
Аз БХС няма да си правя понеже са близнаци и резултатите там са още по объркващи. На процедури при които има риск да загубя бебетата си също няма да се подлагам. Иначе това което знам досега е, че са с обща плацента и отделни  амниони. Всичко което трябва да се проследи в 11 седмица го видяхме - засега нещата са ок. Ще ме гледат често  май на ехографа, че с тази обща плацента  трябва да се следят нещата редовно. Относно възглавницата за бременни не съм ползвала, но слагах с първата бременност една по- дебела обикновена  възглавница   между краката като спя и се чувствах добре.  Облекчаваше ми болките в кръста и краката - корема тогава не ми тежеше. След като родих я ползвах и за кърмене  Wink.

# 588
  • Варна
аз си купих възглавница от хиполенд ,но още не съм я използвала

# 589
И аз се бях замислила, но много скъпи ми се сториха, мисля, че злоупотребяват, в крайна сметка това е просто една възглавница, а някои са над 100 лева.  newsm78 Сега спя с три обикновени и си ги намествам както ми е удобно. Но за по-нататък не знам дали ще вършат работа.

# 590
Здравейте, Дами!
Моля, дайте ми съвет, че вече не знам какво да правя с моя лекаря, който ми следи бременността Simple Smile Нещо или аз не съм в час или той нещо не е... От 2-3 седмици за всяко нещо ми се кара и само ми сумти за това и онова. На всичкото отгоре като се чухме в петък вика ела в 18:00 в сряда, а като отидох вчера той тъкмо заключил да си ходи и пак се размърмори как така сега точно съм решила да отида .... Бях при него с резултатите от изследванията и като ми се развика - защо ми бил толкова нисък хемоглобина, то било много опасно, ако имало друг в семейството с толкова нисък хемоглобин значи било наследствено, аз съм щяла да предам на бебето тази аномалия, как можело такова нещо, безотговорна съм била и т.н. Не стига, че ме стресира ами и ме пита сега какво да правел с мен, той лечение не можел да назначи. Праща ме на хематолог, ама направление не можа да ми даде- каза другата седмица, нищо че било много спешно. Миналата седмица трябваше да си платя 40 лв за две от изследванията, които ги поема ЗК, защото лабораторията, в която ме прати не работела със ЗК по тези изследвания. Не ме разбирайте погрешно, и 400 мога да платя и бих ги платила, въпроса е принципен - и без това ЗК поемат минимално неща, не мисля че трябва да си плащам и за това, което поема - иначе защо ми ги удържат тия пари за осигуровки? Другата седмица да съм отидела и да съм била внимавала много до тогава. Абе с две думи ме направи на бъзе и коприва и то за нещо, за което не съм виновна. И за всяко едно нещо, което го питам ми казва "Прави каквото искаш, то си е на твоя отговорност!". Е то това ми е ясно, че всичко е на моя отговорност, но за да питам сигурно не знам какво трябва да направя или се колебая и искам да чуя неговото мнение. Направо се чудя дали да не го сменям... Мъжа ми вика, че съм си била внушавала, ама след вчера сериозно се замислих ...
Моля Ви, дайте по едно безпристрастно мнение според Вас нормално ли е такова поведение ... newsm17
Подрави!

# 591
о и аз гледах някакви такива цени и лошо ми стана, накрая се спрях на

[url]http://slonbalonbg.com/vyzglawnica-za-kyrmene-i-bremenni-bertoni.html]http://www.hippoland.net/bertoni-v-zglavnica-za-k-rmene-34024/url]
[url]http://slonbalonbg.com/vyzglawnica-za-kyrmene-i-bremenni-bertoni.html

И аз се бях замислила, но много скъпи ми се сториха, мисля, че злоупотребяват, в крайна сметка това е просто една възглавница, а някои са над 100 лева.  newsm78 Сега спя с три обикновени и си ги намествам както ми е удобно. Но за по-нататък не знам дали ще вършат работа.

# 592
Миличка няма какво да го мислиш, след като не се чувстваш добре и спокойна при този д-р просто го смени. За мен едно от най-важните неща е доверието между лекар и пациент. Аз лично не бих го търпяла

# 593
И според мен се спекулирa с тези възглaвници, но то с кое не се спекулирa. Нaй-вече с нещaтa зa бременни и бебетa, и децa въобще, кaкто и с лекaрствaтa. A с първaтa бременност не съм ползвaлa, но не ми е и липсвaлa. Сегa ще ползвaм, но от тези по-мaлките, зaщото имaх мaгaзин, и от тaм ми остaнa. Но тaзи моятa е от мaлките, тя е сaмо зa кърмене мaй. Честно кaзaно си е гмезотия, зaщото и първото дете си го кърмех и не ни е пречило, че нямaхме възглaвницa. Но товa пaк си опирa до личния избор.

# 594
AngelikA6996, сменяй го, изобщо не ти трябва д-р с такова отношение и аз на скоро смених моя - нищо не ми обесняваше и адски ме изнерви. Точно сега нямаш нужда от човек, който да те товари излишно.  Успех!

# 595
AngelikA6996 Ако не се чувстваш добре при него, просто го смени, не си длъжна да го търпиш, а и е пълно с добри лекари, с които можеш да проведеш нормален разговор Wink

gerito_88 Благодаря за линка - аз точно се чудех дали също да не си взема такава възглавница, а наистина повечето са по над 100лв., пък тази ми изглежда идеална Simple Smile

# 596
AngelikA6996 aз веднaгa бих го сменилa. Кaк може тaковa отношение към бременнa женa. Възмутенa съм!!! Нямa кaкво дa се чудиш, нaпрaво действaй.

# 597
Здравейте, Дами!
Моля, дайте ми съвет, че вече не знам какво да правя с моя лекаря, който ми следи бременността Simple Smile Нещо или аз не съм в час или той нещо не е... От 2-3 седмици за всяко нещо ми се кара и само ми сумти за това и онова. На всичкото отгоре като се чухме в петък вика ела в 18:00 в сряда, а като отидох вчера той тъкмо заключил да си ходи и пак се размърмори как така сега точно съм решила да отида .... Бях при него с резултатите от изследванията и като ми се развика - защо ми бил толкова нисък хемоглобина, то било много опасно, ако имало друг в семейството с толкова нисък хемоглобин значи било наследствено, аз съм щяла да предам на бебето тази аномалия, как можело такова нещо, безотговорна съм била и т.н. Не стига, че ме стресира ами и ме пита сега какво да правел с мен, той лечение не можел да назначи. Праща ме на хематолог, ама направление не можа да ми даде- каза другата седмица, нищо че било много спешно. Миналата седмица трябваше да си платя 40 лв за две от изследванията, които ги поема ЗК, защото лабораторията, в която ме прати не работела със ЗК по тези изследвания. Не ме разбирайте погрешно, и 400 мога да платя и бих ги платила, въпроса е принципен - и без това ЗК поемат минимално неща, не мисля че трябва да си плащам и за това, което поема - иначе защо ми ги удържат тия пари за осигуровки? Другата седмица да съм отидела и да съм била внимавала много до тогава. Абе с две думи ме направи на бъзе и коприва и то за нещо, за което не съм виновна. И за всяко едно нещо, което го питам ми казва "Прави каквото искаш, то си е на твоя отговорност!". Е то това ми е ясно, че всичко е на моя отговорност, но за да питам сигурно не знам какво трябва да направя или се колебая и искам да чуя неговото мнение. Направо се чудя дали да не го сменям... Мъжа ми вика, че съм си била внушавала, ама след вчера сериозно се замислих ...
Моля Ви, дайте по едно безпристрастно мнение според Вас нормално ли е такова поведение ... newsm17
Подрави!

Този според мен нещо не го слуша главата ама хич не е в ред по добре го смени !!!!!! Ако питаш мен аз не бих търпяла подобно отношение и бих го сменила веднага .....за да си по спокойна и самата ти като ходиш на консултациите а не да се тревожиш сега дали е получил някой факс и дали пак ще ме смъмри   Joy

# 598
  • Варна
възглавницата от хиполенд е 23,80 лв. и аз не бих дала 100 лв за възглавница

# 599
Егати отношението...
Разбира се, че веднага трябва да го смениш и съм сигурна, че новия ще е доста по-адеватен.

Момичета, аз пък нямам никакви симптоми. Единствено гърдите ми са болезнени и малко са порастнали и почти от всичко което хапна имам киселини.
Пригажда ми се, но мноооого рядко и като цяло нищо.... Сега съм в 7 г.с. и всеки ден се чудя това бебе там ли е?

Общи условия

Активация на акаунт