Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат майките във форума?
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат майките във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Кога трябва да се направи първият преглед по време на бременност и кога е подходящият момент за първия преглед според опитни майки?
-
Какви са симптомите на бременността и кога се очаква да се появят, как да се справим с тях и какви са някои нормални симптоми по време на бременност?

Ама пък в тази жега, не знам...
.
Нещо или аз не съм в час или той нещо не е... От 2-3 седмици за всяко нещо ми се кара и само ми сумти за това и онова. На всичкото отгоре като се чухме в петък вика ела в 18:00 в сряда, а като отидох вчера той тъкмо заключил да си ходи и пак се размърмори как така сега точно съм решила да отида .... Бях при него с резултатите от изследванията и като ми се развика - защо ми бил толкова нисък хемоглобина, то било много опасно, ако имало друг в семейството с толкова нисък хемоглобин значи било наследствено, аз съм щяла да предам на бебето тази аномалия, как можело такова нещо, безотговорна съм била и т.н. Не стига, че ме стресира ами и ме пита сега какво да правел с мен, той лечение не можел да назначи. Праща ме на хематолог, ама направление не можа да ми даде- каза другата седмица, нищо че било много спешно. Миналата седмица трябваше да си платя 40 лв за две от изследванията, които ги поема ЗК, защото лабораторията, в която ме прати не работела със ЗК по тези изследвания. Не ме разбирайте погрешно, и 400 мога да платя и бих ги платила, въпроса е принципен - и без това ЗК поемат минимално неща, не мисля че трябва да си плащам и за това, което поема - иначе защо ми ги удържат тия пари за осигуровки? Другата седмица да съм отидела и да съм била внимавала много до тогава. Абе с две думи ме направи на бъзе и коприва и то за нещо, за което не съм виновна. И за всяко едно нещо, което го питам ми казва "Прави каквото искаш, то си е на твоя отговорност!". Е то това ми е ясно, че всичко е на моя отговорност, но за да питам сигурно не знам какво трябва да направя или се колебая и искам да чуя неговото мнение. Направо се чудя дали да не го сменям... Мъжа ми вика, че съм си била внушавала, ама след вчера сериозно се замислих ...