„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и честит 24 Май!
Освен в Понеделник и във Вторник няма да се излъчват епизоди на Завръщане по БТВ.

# 391
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 392
Всички понеделници и вторници или само идната седмица е това?   Ей, ММ много ще е доволен, хич не го търпи филма, вика:  Какво е това бе, Няма ли да свършва вече,  всяка серия едно и също - само се трепят и само спазват традициите!   Кога свършва това?  Само едни Аги като разправяха : Боран ага ако искаше да спази закона, трябваше да убие жена си.  Да видите ММ колко ги лайкна Агите тогава и разправя :  Е, т-ва е, ако трябва да спазиш закона, трябва да убиваш жена си.  ???? То наистина Абсурдистан!

Освен в Понеделник и във Вторник няма да се излъчват епизоди на Завръщане по БТВ.

# 393
Всички понеделници и вторници или само идната седмица е това?   Ей, ММ много ще е доволен, хич не го търпи филма, вика:  Какво е това бе, Няма ли да свършва вече,  всяка серия едно и също - само се трепят и само спазват традициите!   Кога свършва това?  Само едни Аги като разправяха : Боран ага ако искаше да спази закона, трябваше да убие жена си.  Да видите ММ колко ги лайкна Агите тогава и разправя :  Е, т-ва е, ако трябва да спазиш закона, трябва да убиваш жена си.  ???? То наистина Абсурдистан!

Идната, а от 3 Юни на негово място, ще стартира КСШ и наесен, ще продължат със Завръщане.

# 394
днес темата върви бавно ,някой в предните теми питаше за бижуто в косите на Съла и дали може да се купи отнякъде ,ето  линк http://www.sogutlukuyumculuk.com/altUrunler.asp?kat_adi=YEN%DD%2 … ER&kat_id=503

# 395
https://www.youtube.com/watch?v=5W0ZTZjBIQ0
https://www.youtube.com/watch?v=g5HIDgwexZM

Честит ви празник и от мен! Бъдете горди с това, което са ни оставили всичките ни предци, защото от тези сегашните май няма да получим нищо, с което да се гордеят децата ни.

Малко стара информация за МАА. Първия линк - са го засекли да се разхожда с една жена на улицата, която аз виждам за пръв път. А на втория - е материал за децата в неравностойно положение, в която кампания се е включил и той. И него не бях го виждала.

# 396
Честит празник и на теб,  Невин!

# 397
Благодаря ти, Наде!

Идната, а от 3 Юни на негово място, ще стартира КСШ и наесен, ще продължат със Завръщане.

# 398
Само минавам да ви честитя Светлия празник.
Нека бъдем грамотни, умни и прозорливи!

Утре ще си пишем повече newsm51

Мери, тези снимки на коте, костенурка и разни джунджурии на кого са ?!
Ръцете, фотоапарата и цигарите са негови, ама другите newsm78

# 399
негови са, в младите му години

# 400
Честит празник и от мен.
Днес научих , че и в далечна Монголия пишат с българските букви и дори имат паметник на Кирилицата   bouquet

# 401
Мамин сладък зоолюбител Heart Eyes Душичка сладка, ще го обвиняват те, че има тежък характер Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 402

Честит празник, момичета!

# 403
  • Learn to fly. Fly away.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
НЕКА НЕ ПРЕСЪХВА ЖАЖДАТА ВИ ЗА ЗНАНИЯ!       

# 404
Честит празник и от мен с малко закъснение!

"Напред, науката е слънце!"

Да ни е честит празника, да сме повече грамотни, да обичаме четмото и писмото,че в това динамично време с високи технологии, сме повече пред компютъра, отколкото с книга в ръка, Аз поне, де..

Общи условия

Активация на акаунт