„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 780
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ddkal и на мен ми се иска да отделям лично време за себе си през почивните дни но не става. Не и докато не приключат малките матури на сина ми, а и почивните дни са за семейството ми Heart Eyes когато и тримата сме си в нас, и кога, ще намеря време за любими мои моменти от първите епизоди, и не само, не знам. Rolling Eyes Може би през летните вечери(помалко)когато няма да има епизоди в Датата.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 13:54 от Neidjal

# 421
Привет момичета,  smile3525

Двама страхотни сладури  newsm51  newsm03

# 422
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ха и то мен да кажа Добър ден!  Grinning
Момичета аз напоследък лягам с този
  Crazy
 а ставам с този
  Crazy

Мъкаааааа  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 искам го този искам гооо

# 423

Ауууу Виле  Hug Hug Hug
направо ще ги схрускам и двамата Joy Joy Joy hahaha

# 424

Ауууу Виле  Hug Hug Hug
   Hug Коте недей да ги схрускваш  Praynig какво ще остане за другите  newsm17  smile3534  Ако все още не си обядвал таткото е приготвил  Misc Baby Bottle може и теб да нахрани  hahaha  hahaha  hahaha  Joy  Joy  Joy

# 425
  • near Sofia, Bulgaria
Ха и то мен да кажа Добър ден!  Grinning
Момичета аз напоследък лягам с този
  Crazy
 а ставам с този
  Crazy

Мъкаааааа  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 искам го този искам гооо

Позната история, почти от 4 месеца съм така! #Crazy   Heart Eyes Crazy

# 426
  • near Sofia, Bulgaria
Почти нищо не схващам, но ми харесва гласът и особено смеха му!  Heart Eyes Ей такъв обичам да го гледам!  Praynig

# 427

Ауууу Виле  Hug Hug Hug
   Hug Коте недей да ги схрускваш  Praynig какво ще остане за другите  newsm17  smile3534  Ако все още не си обядвал таткото е приготвил  Misc Baby Bottle може и теб да нахрани  hahaha  hahaha  hahaha  Joy  Joy  Joy

Аз вече обядвах ама  newsm78 защо да не пийна и едно  Misc Baby Bottle щом тати БОРАН го е приготвил - ще се жертвам от раз  Blush Heart Eyes

# 428
  • near Sofia, Bulgaria

https://youtu.be/T5TXiqi0WYM
Един по-закачлив поглед на някои любими моменти!  Laughing

# 429
Почти нищо не схващам, но ми харесва гласът и особено смеха му!  Heart Eyes Ей такъв обичам да го гледам!  Praynig
  +1 На мен също точно това ми хареса  newsm10

# 430

Ауууу Виле  Hug Hug Hug

Аз вече обядвах ама  newsm78 защо да не пийна и едно  Misc Baby Bottle щом тати БОРАН го е приготвил - ще се жертвам от раз  Blush Heart Eyes
     Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 431
# 432
  • Разград
  +1 На мен също точно това ми хареса  newsm10

Не помня дори кога и защо съм го качвала този клип.

# 433
Няма значение кога е качен клипът,важното е,че ни разбуди от летаргията Laughing Форумът  дремеше,дъждът навън ромолеше ,но Мехмет се усмихна и положенито стана леле-мале  Joy Joy

# 434
При нас няма дъжд. Само пек и влага Simple Smile

Супер сладурски се смее и те кара и ти да се усмихнеш. Харесвам хора с такъв вид усмивка, с широк отвор Laughing
Отваря голямата челюст и всичко положително изкача Laughing

А този уикенд нищо не  изкочи от нашите хора. Може пък да са се скарали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт