„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 773
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

А този уикенд нищо не  изкочи от нашите хора. Може пък да са се скарали Heart Eyes

Еххх Сезонче много ни се иска  smile3521 smile3534 ама само можем да гадаем  newsm12

# 436
  • near Sofia, Bulgaria
При нас няма дъжд. Само пек и влага Simple Smile

Супер сладурски се смее и те кара и ти да се усмихнеш. Харесвам хора с такъв вид усмивка, с широк отвор Laughing
Отваря голямата челюст и всичко положително изкача Laughing

А този уикенд нищо не  изкочи от нашите хора. Може пък да са се скарали Heart Eyes
   Praynig

# 437
Аз имам едно предложение към момичетата гледащи Аданеца  newsm53 smile3503 smile3503
Цяло лято като няма Боран  newsm45 newsm45, то няма да оставим МАА некоментиран и викам да започнем с Али  smile3521 smile3534

# 438
При нас няма дъжд. Само пек и влага Simple Smile

Супер сладурски се смее и те кара и ти да се усмихнеш. Харесвам хора с такъв вид усмивка, с широк отвор Laughing
Отваря голямата челюст и всичко положително изкача Laughing

А дано, ама надали  newsm78 newsm78  bouquet

# 439
Аз имам едно предложение към момичетата гледащи Аданеца  newsm53 smile3503 smile3503
Цяло лято като няма Боран  newsm45 newsm45, то няма да оставим МАА некоментиран и викам да започнем с Али  smile3521 smile3534

То Боран няма да го има ама Мехмет го има. Мис ЧЕХЪЛ едва ли ще миряса  newsm78 newsm78 newsm78

# 440
Момичета , защо да не са се скарали. Млади са, опърничеви.... Те днешните млади са Леле Мале.. Laughing

Ама, че съм лоша Heart Eyes
Не им желая злото. Ама не са един за друг Heart Eyes

# 441
  • София
Привет момичета!
Мис Чефли сигурно този уикенд е тичкала сабахлен и геджелер с Чико по 1 час, щото кутрето от много щастие у семейството понапълняло Grinning Така беше писала на дувара у муцунтефтера на близнето.

# 442

То Боран няма да го има ама Мехмет го има. Мис ЧЕХЪЛ едва ли ще миряса  newsm78 newsm78

newsm78

Силистра  то Мехмет го има ДА  Naughty но Мис Чехъл само ни баламосва и нищо интересно не споделя  smile3513 държи ни под напрежение гадината  smile3515

# 443

То Боран няма да го има ама Мехмет го има. Мис ЧЕХЪЛ едва ли ще миряса  newsm78 newsm78

newsm78

Силистра  то Мехмет го има ДА  Naughty но Мис Чехъл само ни баламосва и нищо интересно не споделя  smile3513 държи ни под напрежение гадината  smile3515

Вярно , че е гадина. Нарочно го прави  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Знае , че много жени въздишат по него и нарочно дразни   bash bash bash

# 444
Сещате ли се, че преди няколко месеца беше писала във фейса  си към момичетата от форумите, и то май точно към Хърватките- да не взимат нейни лични снимки .
Пък ако влезе тук и разбере ние какво пишем, как сме го  разчленили, как я наричаме нея и как вече сме  отредили Алакурт  с дете, Тя ще е в Тридневен ШОК!

# 445
Сещате ли се, че преди няколко месеца беше писала във фейса  си към момичетата от форумите, и то май точно към Хърватките- да не взимат нейни лични снимки .
Пък ако влезе тук и разбере ние какво пишем, как сме го  разчленили, как я наричаме нея и как вече сме  отредили Алакурт  с дете, Тя ще е в Тридневен ШОК!

Сезонче, малко и е на тази гадина. Три годишен шок и трябва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 446

Здравейте!

Трябва да потърся снимките на Карото от последните и дни и да видя какво точно ми е изпратила и става за публикуване от тях.

Съла в очакване на БОран....ако я отсвири пак да си прави лимоната от лимоните

# 447

https://www.youtube.com/watch?v=OLBY_QHgXkk

И един доста закачлив клип за МАА и Джансу

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 17:09 от Slawena

# 448
Славена, търпиш упрек за неявяването ти на гарата. smile3532

Джансуто пък големи фотосесии показва. Лимонче във ваната. Как да не я харесаш. А съм Жена Grinning

Мехмет що няма такива снимки. Само една на младини с пръскачка съм засичала

# 449
Славена, търпиш упрек за неявяването ти на гарата. smile3532

Е Созони, бъди човек .
Скрит текст:
детето бал имаше тогава, нямаше да хукна на Бургаската гара да гоня ветровете, но като позамисля можех да ти пратя другия родител от фамилията, че той освен да налива по чашите и да се гордее с наследството си друго не правеше smile3516

Общи условия

Активация на акаунт