„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Аз работя ли , работя като Роб, а той си плажува най - необезпокояван. Twisted Evil

Гадняр Crossing Arms
Мъка, мъка ааааааааааааа  Joy Joy Joy

# 466
Скрит текст:
Привет момичета!
Мис Чефли сигурно този уикенд е тичкала сабахлен и геджелер с Чико по 1 час, щото кутрето от много щастие у семейството понапълняло Grinning Така беше писала на дувара у муцунтефтера на близнето.
[/color]

Вместо да тича, по-добре да се замисли, на какво се дължи драстичното отслабване на Мехмет.
Надали от много семейно щастие.  Mr. Green Stop
Много кекс с Карото. Mr. Green Joy

# 467
Снимката е отпреди 2 седмици - когато са били в Белек (Анталия).

# 468
Успокоихме се  hahaha че две седмици джуркане на КЕКС, ще се поломят бъркалките на миксера Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 469
Успокоихме се  hahaha че две седмици джуркане на КЕКС, ще се поломят бъркалките на миксера Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImbo И пак. rotfImao rotfImbo

# 470
rotfImao rotfImbo И пак. rotfImao rotfImbo

Ама неговия миксер с две бъркалки ли е newsm78, мислех че е само с една Rolling Eyes, на срещите ни ни изглеждаше така.....масивен Thinking

# 471
Така, приключих с Аданалъ-то.
Скрит текст:
Както някой беше писал в старите теми, много странен финал. Тъкмо Мая ми хареса и... Идил - дърво, Назлъ - лигла, най-после Али намери една нормална. И с този финал остана гадния Алекс без наказание. Не мисля, че Аданалъ ще успее да отмъсти. Той и за Мария нямаше да успее без Али.[/spoiler

Сега започтах с Рейс. И веднага имам въпрос. Сещате ли къде е играла ектрисата, която играе приятелката на Юнус? Страшно позната физиономия ми е, а цял следобяд не мога да се сетя и ми става нервно. Гюлшан някаква-си?

# 472
  • near Sofia, Bulgaria
Така, приключих с Аданалъ-то.
Скрит текст:
Както някой беше писал в старите теми, много странен финал. Тъкмо Мая ми хареса и... Идил - дърво, Назлъ - лигла, най-после Али намери една нормална. И с този финал остана гадния Алекс без наказание. Не мисля, че Аданалъ ще успее да отмъсти. Той и за Мария нямаше да успее без Али.[/spoiler

Сега започтах с Рейс. И веднага имам въпрос. Сещате ли къде е играла ектрисата, която играе приятелката на Юнус? Страшно позната физиономия ми е, а цял следобяд не мога да се сетя и ми става нервно. Гюлшан някаква-си?
Gülşah Ertuğrul играеше в "Листопад" май някаква мед.сестра, свекървата на Фикрет я харесваше
Май се казваше Рейхан

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 20:50 от Galidan

# 473
Delia, ако питаш за онази която харесваше Мурат  ( не знам името и, защото не съм гледала филма), участваше в Ако бях облак с Енгин Акюрек. Имаше малка заигравка с него.

Брей, брей ново откритие за Акиф. Две бъркалки насреща имал Embarassed

# 474
Boncuk Yalmaz- Narin

Със съпруга си

и сина им

Малко снимки от сватбата им

# 475
Оф, защо споменахте Кекса. Хич не искам да си представям тези двамата на кълбо. Дразня се че може да е с друга. smile3511

# 476
Delia, ако питаш за онази която харесваше Мурат  ( не знам името и, защото не съм гледала филма), участваше в Ако бях облак с Енгин Акюрек. Имаше малка заигравка с него.

Брей, брей ново откритие за Акиф. Две бъркалки насреща имал Embarassed

Сезонче това е непроверена информация. Нали знаеш трябва да бъде потвърдена от два независими източника за да кажем , че е вярно. Аз съм съгласна да се жертвам в името на истината а ти съгласна ли си. Ще проверим колко бъркалки има и ще дадем информация от първа ръка. Хайде кажи да  smile3534 smile3534  love001 newsm51

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 20:52 от Silistra_SS

# 477
Оф, защо споменахте Кекса. Хич не искам да си представям тези двамата на кълбо. Дразня се че може да е с друга. smile3511

Сезони, спри да си представяш, само си фантазирай Mr. Green

Силистра, аз казах че не изглеждаше така масивен, значи се търси още един източник...я чакайте, тя Чучито май е скрита лимонка, пусна ни инфо по чорапи, че е с две бъркали и се скри на хладно на балкона

Що си пишем само ние newsm78

# 478
Аданалъ - 66-ти епизод:

http://vbox7.com/play:add356aad1

# 479
Скрит текст:

Какво се крие под колана

Тема за размисъл

Това май е зад кадър, единия в очакване, Джансуто много отчаяно гледа нещо

#Crazy #Crazy

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 21:05 от Slawena

Общи условия