„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Силистра, казвам Да Да Да!
Тръгваме на лов за бъркалки Joy
Нали помните от преди- пакета винаги беше пълен, я с фъстъци , я със семенца hahaha

# 481
  • Learn to fly. Fly away.
цитатът, от профила на МАА "Öyle bir bakis atarim ki yer yerinden oynar ama cografyayi degistirmeye gerek yok" - С един поглед, мога да накарам земята да играе(земетресение), но няма нужда да се променя географията.
"Родих се в суров край. Израснах в сурови условия. Географията и климата започват да изменят човек според себе си, за да може той да преживее. Ако ми бяха казали, че някога силно ще обичам някого, нямаше да повярвам. Но веднъж в този суров край дойде много красива жена. Тя промени и географията, и климата." Това са думи от разговор между Боран и Съла. Може Мехмет да е имал предвид свое решение относно връзката си с Каро ?!  

Може, интересно предположение. Peace В коя серия изрича тези думи?

Нейджъл, той има такъв вид, че Карото освен на секс, сигурно го е оставила и на глад и евентуално сръбска музика  Mr. Green

# 482
Славена, очакваше се,  че ще спадне темата с спирането на сериала, но и така сме си добре, поне засега.
Забавлението продължава... Simple Smile

# 483
Бъркалките зависят от модела на миксера  Joy Joy Joy, а качествата на миксера личаха от една скорошна брадата профилна снимка newsm78

# 484
Quenn,  мисля си че от последните епизоди е цитата. Нека някой ме поправи, ако греша.

# 485
Славена, очакваше се,  че ще спадне темата с спирането на сериала, но и така сме си добре, поне засега.

Сезонче, мила дружке , надявах се , че поне ти ще видиш че съм с друг аватар . Замених Хорския Мъж с Нашия Мъж и никой не видя  smile3518

# 486
Силистра, казвам Да Да Да!
Тръгваме на лов за бъркалки Joy
Нали помните от преди- пакета винаги беше пълен, я с фъстъци , я със семенца hahaha

Радвам се , че се съгласи. Като разберем къде се е паркирал стягаме куфарите и право при него. А Мис Чехъл да си гледа чехлите , че ще я оскубя косъм по косъм  bash bash bash

# 487
queen_of_spades

Разговора се води в леглото в последната серия - 158 руска - започва 7.08 ,прекъсва за малко и продължава на 9.34

# 488
  • near Sofia, Bulgaria

Сезонче, мила дружке , надявах се , че поне ти ще видиш че съм с друг аватар . Замених Хорския Мъж с Нашия Мъж и никой не видя  smile3518
Видях аз, видях и тъкмо да коментирам одобрително ... Party   bouquet

# 489
Оф, да , Рейхан от Листопад-а.
Помня я с едно ярко червено червило.
Тешекюр едерим.

# 490
# 491
Силистра, днес забелязах че ти е сменен. Ама вярваш ли ми, че въобще забравих кой ти беше преди това.
Та си помислих, че просто ти е сменена с друга снимка на Акиф и толкова.
Но ето сега като ме  щипна с думите ХОРСКИЯ мъж с НАШИЯ мъж и се позамислих и се сетих за Кенан, който подлудява жените във филмите си.
Браво на теб. Първо Надето, сега и ти....Влизате във правилната посока.

# 492
Аданалъ - 66-ти епизод:

Скрит текст:
Ани, тенкс, тенкс, тенкс за Али и Назлъ. Party
На Наринчето съпруга е риж като лисица Sick и гледам, че и той е буренясъл, #Crazy кажи му  hahahaдъвросекач и повече не го обиждай.
Славенче, под колана еееееее ципа. tooth Mr. Green

# 493
# 494
Сега дайте да уточним. Тези сладоледчета са от Анталия преди седмица.
Явно са на сладолед и кекс само. Хубава комбинация..бих казала  Embarassed
Ама води до пристрастяване Joy

Общи условия

Активация на акаунт