„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Скрит текст:
цитатът, от профила на МАА "Öyle bir bakis atarim ki yer yerinden oynar ama cografyayi degistirmeye gerek yok" - С един поглед, мога да накарам земята да играе(земетресение), но няма нужда да се променя географията.
"Родих се в суров край. Израснах в сурови условия. Географията и климата започват да изменят човек според себе си, за да може той да преживее. Ако ми бяха казали, че някога силно ще обичам някого, нямаше да повярвам. Но веднъж в този суров край дойде много красива жена. Тя промени и географията, и климата." Това са думи от разговор между Боран и Съла. Може Мехмет да е имал предвид свое решение относно връзката си с Каро ?!  

Може, интересно предположение. Peace В коя серия изрича тези думи?

Нейджъл, той има такъв вид, че Карото освен на секс, сигурно го е оставила и на глад и евентуално сръбска музика  Mr. Green

Ха, ха,  Joy а може hahaha да е на пост и молитва.
Тези думи са към края след като се прибират окончателно в Мардин.

# 498
  • София
Момичета, с този голям номер обувки определено имаме и достойна бъркалка  newsm12 newsm53 newsm10

# 499
Уффф Свет откъде я намери тази снимка. Умобърникаща е!!!
Как може Принца на Турция да не е такъв сега. Защо....защо ни го причинява newsm45

# 500
Уффф Свет откъде я намери тази снимка. Умобърникаща е!!!
Как може Принца на Турция да не е такъв сега. Защо....защо ни го причинява newsm45
Еееее не се коси, не е единствен, я се поразрови за други техни актьори и като ги видиш, и те как изглеждат и, ще се успокоиш. Аз вече претръпнах като ги гледам буренясали като попове, защото положението е масово и безнадеждно. Joy
Сезонче какво аз newsm78(написа го в един пост към Силистра и ме спомена и мен)?!
Силистра сега ти видях аватара, че в последно време нямам време да се застоявам и се движа по диагонал, даже и на Вили гащитe забелязах, да са Ви честити парцалетките.

# 501
Момичета, с този голям номер обувки определено имаме и достойна бъркалка  newsm12 newsm53 newsm10

Както казваше Джулия Робъртс в Нотинг Хил ,,Голям крак, голям....чорап"

# 502
  • Разград
Сега дайте да уточним. Тези сладоледчета са от Анталия преди седмица.
Явно са на сладолед и кекс само. Хубава комбинация..бих казала  Embarassed
Ама води до пристрастяване Joy

Рускините коментират че Карото се опитвала да копира Тукчето / Не съм я следила какво е пускала/, но тя все му пускала снимки на отделни части или в гръб, дори и следоледите. Това е снимка на Тукче от миналата година.

# 503
Оф, защо споменахте Кекса. Хич не искам да си представям тези двамата на кълбо. Дразня се че може да е с друга. smile3511

Сезони, спри да си представяш, само си фантазирай Mr. Green

Силистра, аз казах че не изглеждаше така масивен, значи се търси още един източник...я чакайте, тя Чучито май е скрита лимонка, пусна ни инфо по чорапи, че е с две бъркали и се скри на хладно на балкона

Славенка, не съм на балкона , а съм в размисъл да стягам ли куфара и да проверя на място как стои въпроса с модела на миксера  newsm78 #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy

Що си пишем само ние newsm78

Славенка, не съм на балкона, а съм в дълбок размисъл да стягам ли куфара за да проверя на място и ЛИЧНО модела на миксера newsm78 #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy

# 504
Една леееека справка, която не е константа.
20 Потребители и 25 Гости преглежда(т) тази тема.
Тук винаги пишещите сме едни и същи а четящите в пъти повече нооооо няма лошо, спокойно е, готино е, има закачки, хумор и пълна свобода на словото, и мислите на всеки(засега, че не се знае, знае ли се са казали старите хора) без ограничения от никого. Peace

# 505
Преди малко съм си оплескала поста, но така става като съм се раздвоила между моя ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ  №1, който ми бърка в сърцето с уникалните си песни и НАШЕТО МОМЧЕ hahaha hahaha

# 506
Наде, споменах те за смяната на аватара, тоест полата ти. Първо ти си смени онези мляскащите, сега и Силистра смени Кенан с Курт Grinning

Ментата с шоколад е на Тугче, така ли?!
Нали скоро беше постната тази снимка. Уффф въртим се в омасьосан кръг.

# 507
Добра ви вечер, момичета! Изчетох ви! Добре, че не сте изписали света.

Силистра, много ти се е разхубавил аватара!

# 508
Мерси, Джули, за напомнянето - не знам дали цитира сценария на тоя филм, но и аз реших, че е цитат отнякъде.

А БРАДАТА - ми то МОДА  бе , какво да го правиш човека.   В събота по Шоуто на Канала двама се предрешили на Кирил и Методий, –актьорите Камен Во и Тончо Тукмакчиев, съотв. с подходящи бради.   Не знам дали ги гледахте.  И водещия им разправя:   И вие сте по модата с тия бради, сте като ламбърмени - само по една карирана ризка що не сложихте.

цитатът, от профила на МАА "Öyle bir bakis atarim ki yer yerinden oynar ama cografyayi degistirmeye gerek yok" - С един поглед, мога да накарам земята да играе(земетресение), но няма нужда да се променя географията.

"Родих се в суров край. Израснах в сурови условия. Географията и климата започват да изменят човек според себе си, за да може той да преживее. Ако ми бяха казали, че някога силно ще обичам някого, нямаше да повярвам. Но веднъж в този суров край дойде много красива жена. Тя промени и географията, и климата." Това са думи от разговор между Боран и Съла. Може Мехмет да е имал предвид свое решение относно връзката си с Каро ?!  

С най-добри пожелания към брадата ма МАА, но все пак ...

# 509
Наде, споменах те за смяната на аватара, тоест полата ти. Първо ти си смени онези мляскащите, сега и Силистра смени Кенан с Курт Grinning

Ментата с шоколад е на Тугче, така ли?!
Нали скоро беше постната тази снимка. Уффф въртим се в омасьосан кръг.
Ааааа, аватарчето ми е с ФЕмир и него не бих го сменила но подписа си го сменям де с Киво, де с Мехмет.

Общи условия

Активация на акаунт