„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
По БТВ върви реклама - финала на втори сезон в петък и до там.
Значи, ще е преди 3 Юни. Ми каквото-такова и колкото-толкова, ще има какво и кого да обсъждаме, въобще не се съмнявам в това.
Ванче/Лава. Hug

# 526
Ванче  Hug   bouquet
Страхотен клип .  Heart Eyes

Наде  Hug Heart Eyes

Силистра, честита нова блуза.  Hug Много си хубава .  Heart Eyes

Нали, благодаря на Вили, тя ми я скрои по мярка   love001 newsm51

# 527
# 528
Лава, твоята дрешка винаги е била с Али. Ти кога си го гледала?!
Тоест откога си се зарибила по МАА.
Твоята история ми се губи. Simple Smile

# 529
ей, изчетох най-после 10 страници
Здравейте момичета,

Скрит текст:
сега, да ви кажа, това е изван темата, но немога да не го споделя с вас, вчера влизайки в темата отново си пуснах клипа от Езел, някой го е пуснал в темата тук, Кенан преследва Сейшан на оживена улица  с т н .  Аз понеже почнах да го гледам но стигнах до 28-30 серия, карам ги диагонално, и си викам чакай да гледам финалния епизод. Та...впечатлена съм от силната финална серия, точно като за последно серия... Много, много силен последен епизод.
Значи, с каквото и чувство да е бил зрителя, гледайки целия филм, една такава финална серия, "запечатва" последните му усещания и възприятия и човек си казва " ей, хубав филм, тежка история, невероятна игра, невероятна музика" Е как няма тоз сериал да не обере всички награди...напълно заслужено! А Кенан наистина е Човека-Артист! Успя да ме разплаче и разчувства дълбоко
Музиката -Уникално подбрана за точната ситуация в точното време-красива и въздействаща!
В този ред на мисли, искам да ви кажа,че много съжалявам за нашия сериал, че е нямал този успех, много ме е яд и на Мехмет и на Джансуто, защото със сигурност и те имат не малък принос сериала да завърши ей така- набързо! А Мехмет Акиф не смятам,че е по-малко талантлив от Кенан, но...проиграна, осрана/с извинение/  работа...
На, това ми тежеше и ви го споделих... smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 00:34 от helen.nona

# 530
Добро утро, момичета  Hug
image upload no compression

Снощи хубави идеи сте генерирали LaughingКато няма хляб(разбирайте Боран) преминаваме на пасти(разбирайте Али) Sunglasses

Слънчев ден с нашето слънчево момче  Simple Smile

# 531
  • near Sofia, Bulgaria

# 532

Здравейте, момичета!

http://www.bg-mamma.com/images/video_thumbs/aVRi7hBHg0k.jpg

# 533
Добро утро прекрасни момичета   bouquet

# 534
  • София
Сериала ще продължи на есен няма за какво да се притеснявате, нормално е касов сериал да се дава когато хората да си дома, а не лятото.

# 535
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ей, изчетох най-после 10 страници
Здравейте момичета,

Скрит текст:
сега, да ви кажа, това е изван темата, но немога да не го споделя с вас, вчера влизайки в темата отново си пуснах клипа от Езел, някой го е пуснал в темата тук, Кенан преследва Сейшан на оживена улица  с т н .  Аз понеже почнах да го гледам но стигнах до 28-30 серия, карам ги диагонално, и си викам чакай да гледам финалния епизод. Та...впечатлена съм от силната финална серия, точно като за последно серия... Много, много силен последен епизод.
Значи, с каквото и чувство да е бил зрителя, гледайки целия филм, една такава финална серия, "запечатва" последните му усещания и възприятия и човек си казва " ей, хубав филм, тежка история, невероятна игра, невероятна музика" Е как няма тоз сериал да не обере всички награди...напълно заслужено! А Кенан наистина е Човека-Артист! Успя да ме разплаче и разчувства дълбоко
Музиката -Уникално подбрана за точната ситуация в точното време-красива и въздействаща!
В този ред на мисли, искам да ви кажа,че много съжалявам за нашия сериал, че е нямал този успех, много ме е яд и на Мехмет и на Джансуто, защото със сигурност и те имат не малък принос сериала да завърши ей така- набързо! А Мехмет Акиф не смятам,че е по-малко талантлив от Кенан, но...проиграна, осрана/с извинение/  работа...
На, това ми тежеше и ви го споделих... smile3518 smile3518 smile3518

Привет момичета  Hug Hug Hug

Хелен много си права, аз отдавна гледах Езел и много ми хареса филма, музиката, играта на Джансе и Кенан, моментите между тях така хубаво изиграни  Heart Eyes .....и финала ЗАВЪРШЕН. Дълго време след това си спомнях последата серия на Езел. Не знам как ще е със Завръщане  newsm78 newsm78

# 536
 Hug Hug Hug Привет!
Вечер нямам много възможност да се включвам в забавата тук, за което много съжалявам, изпускам интересни дискусии Whistling

С един от дяволитите й погледи:

За мен е добре, че БТВ ще спрат филма през лятото. Повечете от нас сме го изгледали до края, има какво да си коментираме, който когато има възможност да се включва тук. Че то предстоят отпуски, моренце, планина. И наесен с песен Peace.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 10:52 от DimiMeVi

# 537
Момичета, сигурно сте го обсъждали, но аз съм много нетърпелива да разбера
Скрит текст:
какво ще стане с/между Берзан и Зелиха?

# 538
Привет на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug......Hug
Хубавка ли съм? newsm03
Виленцето ме сюрпризира, изненада ме много приятно, Flutter защото не очаквах, но тя знае, че имам афинитет към цаки Heart Eyes и е решила да ме зарадва с още, и още. Party
Виле, тенкс.

# 539
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета, сигурно сте го обсъждали, но аз съм много нетърпелива да разбера
Скрит текст:
какво ще стане с/между Берзан и Зелиха?
Скрит текст:
Берзан вижда отдалече Зелиха с новородения си син и решава да я остави да живее, защото я обича. Но не е способен като Боран да се изправи срещу клана си, затова се самоубива (пред очите на Боран)

Общи условия

Активация на акаунт