Професионални серии за коса - тема 80

• 68 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Loving...
 Йогурт маската на МШ на мен ми е слаба, не разплита и не омекотява достатъчно. Интегрити и аз усещам като другите момичета - косата все едно е напоена, разплетена, съживена. Най-много обаче харесвам Млечната маска на МШ  Heart Eyes - мекота, гъвкавост, уникален аромат.
tedi133, благодаря ти   bouquet.

# 151
Cutie_Honey, в мароканската няма нищо протеиново, само напояващи масла и хидратация. Би трябвало да ти хареса.
marigold_, тази боя се смесва 1:2, т.е. една боя с двойно количество окислител. Мисля, че една боя ще ти е достатъчна. Но може и повече да дойде. Вземи си две за всеки случай. Може да ти стигне една или 1 и половина. Другата половинка можеш да си ползваш друг път. За моята коса до кръста и гъста ми стигаха идеално 3 бои. Но то зависи и от състоянието на косата. Сухата пореста коса "гълта" повече количество боя.
aniK, няма какво да се извиняваш, радвам се, че си открила начин да балансираш нещата.

# 152
  • София
Мисля, че си прехидратирах косата ахаха.
Трябва ми протеиново нещо, че да мога да я балансирам сега малко да почна да редувам.
Препоръки за протеинов шампоан за нормална към мазна коса, с непокорни връхчета, нетретирана? Simple Smile

# 153
Линде кое финиш олио на Кюн си харесала Grinning Заинтригувах се и аз. Май ще пробвам малките разфасовки и кремчето им за къдрици също ме примамва Laughing мислех за гелчето на Лакме, но май ще опитам първо това на Кюн Grinning

# 154
______Freya_______, благодаря ти много  Peace
За синьо, черен цвят, по-висок или по-нисък окислител трябва да използвам?  Blush
Четох сайта и на Вела, но не съм сигурна. Пр боите, които съм използвала досега, винаги си купувам боята и всичко, което ми трябва е в кутията.

# 155
По-ниският. Peace

# 156
Линде кое финиш олио на Кюн си харесала Grinning Заинтригувах се и аз. Май ще пробвам малките разфасовки и кремчето им за къдрици също ме примамва Laughing мислех за гелчето на Лакме, но май ще опитам първо това на Кюн Grinning
Вики, това от серията So Pure, аз само от нея си навзех разни неща.
Ето го http://arlen.bg/product/1925/podhranvasht-serum-organichno-argan … -light-45-ml.html

Скрит текст:
Момичета, цитирам се от размените. Чела съм че на доста от вас аргана на Наши ви отежнява, та ако имате излишен насреща съм. Предлагам далеч по-лека и нежна хидратация, подходяща за нормални коси според мен. Първият път ми хареса, и следващите 2 пъти изобщо не усещах продуктите. Grinning
Цитат
Мога да разменя серията Орофлуидо (шампоан, маска, олио).
Олиото е 50мл. (отливала съм за размяна), маската е чисто нова, шампоана е пробван 1 път.

Разменям САМО за аргановите Наши-та (шампоан, балсам, олио) или неща от серията Keune So Pure.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 14:35 от Анонимен

# 157
Благодаря   bouquet

# 158
Страшно съм доволна от ампулите Vita Ciment,страшно плътна и жива чувствам косата си. Heart Eyes
Към протеинови серии ли да се ориентирам? И съответно от кои протеинов серии сте доволни?
Praynig

# 159
  • Стара Загора
Да се включа и аз преди съвсем да е свършила темата Mr. Green По първият въпрос опишете каква е косата ви Чуплива към къдрева оформят ми се добре дефинирани спиралки без много усилие и дифузер  ,а с такъв е още по-добре...не се боядисвам от около 10 месеца,а преди това 2-3 в годината и то беше с без амонячна боя,преди време правих 1-2 кичури и това е като цяло нормален косъм ,леко суха по дължините ,скалп-безпроблемен,чуплива/къдрева дължина почти до средата на гърба малко по къса(беше почти до кръста,но след две злощастни подстригвания стигнах почти до раменете,сега изравнявам пластове,целя не съвсем права черта по скоро 3/4 пръста отдоло да има етажираност,но като цяло да изглежда плътна и тежко падаща.....обем си имам достатъчно и затова не искам етажи Mr. Green Не ползвам преси ,сешоар само зимата и то много рядко ,абе само се грижа за нея с нищо не я тормозя в момента Joy
Каква цялостна грижа полагате? ВСИЧКО  грижа преди измиване всеки път по нещо то ампулка за растеж-фоликули,(сега даже съм с S0 на напура)  Heart Eyes масла редовно ампули за растеж на фарком.....после в банята шампоан+маска след това Л2 и финиш за крайщата,термозащити не ползвам понеже не ми са необходими....Пиех хранителни добавки на АБО фарма биотин+цинк но за в момента нищо.....старая се да се храня правилно аз по принцип си ям основно плодове и зеленчуци.....
Какви и колко серии имате в момента ОХХХХХХХХХ ами доста са Mr. Green а все искам още и още като всички тук обичам да ги редувам и мисля,че така наистина е по-добре понеже не се наслагват нещата,а косата всеки път си взема от това което и е нужно,както и с храната разнообразното хранене е за предпочитане Peace имам силни серии като архитект и редкен екстрийм хидратиращи на симпли зен,макадамия,фитокод имам и натурални които също редувам,общо взето всеки път съм с различен(шампоан и маска де Joy)Обичам си косата и вас много обичам като се снимам скоро,ще ви кача снимка Hug

# 160
  • София
Косата ми е дълга малко над кръста, цъфти рядко, но по-често ми се случва да има експлозия на кортекса, имам си професионална ножица и сама си подстригвам късащите/цъфнали косъмчета. На фризьор ходя на около 2 месеца. Косопад не бях имала дълги години изобщо, но миналата есен ме застигна - доста коса ми падна. Смятам, че е в реда на нещата, просто косата има нужда да се обнови (последният ми спомен за косопад е от преди около 7 години). За моя радост последният път като бях в салона, фризьорката каза, че имам много новоизраснали косички, които доста стърчаха, докато ми правеше сешоар  Crazy )
Права, но не чак гладка, леко бухват краищата, малко frizzy стои. Гъста, преди косъмът беше по-плътен, сега ми прави впечатление, че е по-тънък  newsm78 , бързо омазняващи се корени - мия я през ден, нямам обем. Новоизрасналата коса, до брадичката е естественият ми цвят. Дължините надолу са много тормозени - дълги години руси кичури, проба за цвят, близък до естествения, което доведе до сваляне на прекалено тъмната боя с ефасор+вода (фризьорка обърка цвета), след това пак боя. Сега поддържам цвета горе-долу равномерен като се матирам сама  Peace
Ползвам сешоар на всяко миене (задължително с някоя по-лека термозащита), преса веднъж на 2-3 месеца (с по-сериозна термозащита)

Това е снимка от Септември 2012 г. изправена с преса - вече около година и половина съм ползвала проф. продукти. Не мога да намеря подходяща от преди да започна с проф. продукти.
Скрит текст:

Това са снимки от вчера - 24.05.2015 г. - изправена с преса.
Скрит текст:

Април 2015 г. - това е естественият и вид.
Скрит текст:

В момента не правя нищо специално - шампоан + маска/балсам + финиш. Обмислям да направя някоя друга терапия с Милк шейк следващия месец.

Извинявам се за дългия пост  Embarassed

# 161
  • Стара Загора
Eха Lexy_07 каква разлика , в момента косата ти е прекрасна  Heart Eyes и цвета много ми харесва  Simple Smile

# 162
  • Стара Загора
Eха Lexy_07 каква разлика , в момента косата ти е прекрасна  Heart Eyes и цвета много ми харесва  Simple Smile

Подкрепям страхотна коса Лекси,така само ни стимулирате да продължаваме все така напред  Hug

# 163
Лекси, наистина каква разлика! Браво! Направо си за реклама на цялата ни тема с тези снимки  Heart Eyes

# 164
Не мога да се стърпя и аз да не възкликна! Лекси, косата ти е прекрасна Heart Eyes
С тези снимки само се надъхвам още повече, че съм поела по правия път към красива коса Praynig

Общи условия

Активация на акаунт