Професионални серии за коса - тема 80

• 67 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Линда, ти нали спомена , че в последно време ти беше суха косата?! Как  усещаше МШ за честа употреба? Омекотяваше ли ти я малко? Питам, защото аз имам МШ за боядисана коса, която уж е подходяща за честа употреба, но при мен допълнително пресушава косъма  Sad
Да, мило точно понеже ми е по-суха косата напоследък съм си ползвала серията на МШ един път досега, но за моя изненада косата ми стана много хубава, след като даже мъжа ми ме питаше какво съм и направила този път (да не говорим за аромата Heart Eyes). Хем беше плътна косата като след протеин, хем беше подвижна и подредена като след хидратация. Самия шампоан за честа употреба в банята го усетих като повечко почистващ, защото леко поскърцваше косата, но чак заплетена не стана. После маската Интегрити и плодовото мляко съвсем поправиха нещата.
Сега имам проба на балсама за боядисана коса (Алексче  Hug) както и да си тествам моята млечна маска.

Аз винаги съм мислела МШ за протеинови продукти заради млечния протеин, но всъщност в описанието ги препоръчват и за суха коса. При мен действието беше много подчертано балансирано и ми хареса. Когато си избера друг шампоан и ми свърши някоя от маските ще взема и сметаната. Crazy

# 61
  • София
А So Pure продуктите, според вас, подходящи ли ще са за ползване по време на бременност? Че нали се препоръчва да се избягва употребата на етерични масла в този период  newsm78

# 62
  • Смолян
Привет и от мен, поздравления за прекрасната тема!
Косата ми е тъмнокафява, не боядисвана, леко начупена, с бързо омазняващи се корени, по-рядко ми цъфти, гъста и най-големия ми проблем е чувствителния скалп. Общо взето косата ми е в добро състояние, има си лек обем (аз все искам повече  Laughing) и блясък. Тъй като от скоро ползвам проф. козметика за коса, съм накупила различни продукти - Керастас Денсифик ш-н (вече го размених), Тиги червиния ш-н, Джойко Moisture Recovery, Лореал Сенси баланс ш-н, ДПШ на Label.m, ш-н за обем на Алфапарф, 2 мен. реконструктор на Афоджи, балсама на Вела Енрич. Ползвам сметаната на МШ и млякото с 12 ефекта, на CHI Silk Infusion коприната с червената капачка, олиото на Макадамия (въобще не съм доволна от него), на Алтерна термоспрея с бамбук, на Lakme спрей за блясък с UV и термозащита и май е това. Rolling Eyes
Правя 1 път в седмицата маслени маски на скалпа, а преди всяко миене на косата, което е през 2 дена, масла по дължините. Общо взето залагам повече на домашните маски отколкото на готовите.

# 63
За момичетата с чувствителен скалп препоръчвам горещо Юсерин-шампоана,5.5.

# 64
  • На точното място
ЛиндаHug. И аз ги взех за да пробвам друг вид протеин, който да замести Редкин, но много ми пресуши.  Мисля другият път да взема проба на тази маска Интегрити, че много я хвалите !И аз търся хубав балансиран ефект, но.........

# 65
А кои от серията So Pure са протеинови?
Няма такива  Peace , цялата серия е обогатена с много масла.
Балансирани продукти / отново с много масла, но и с малко пшеничен протеин в края / са хидратиращите за суха и увредена коса шампоан , маска , балсам , както и нощната терапия  Peace

Момичета, четох преди време, но сега не мога да го намеря....2-мин. реконструктор преди или след боядисване беше хубаво да се използва? И колко време преди или след боя?
gabsito правилно ти е написала - преди боядисване - ДПШ + протеинови балсам/маска/ампула , след боядисване - хидратация  Peace

# 66
Някой тествал ли е нощната терапия на Кюн
http://arlen.bg/product/2018/hidratirashta-noshtna-terapia-za-su … epair-150-ml.html
може ли отзиви? Тази на Алтерна ми хареса, ако и тази е добра ще я предпочета заради цената  Laughing Praynig

# 67
  • София
Някой тествал ли е нощната терапия на Кюн
http://arlen.bg/product/2018/hidratirashta-noshtna-terapia-za-su … epair-150-ml.html
може ли отзиви? Тази на Алтерна ми хареса, ако и тази е добра ще я предпочета заради цената  Laughing Praynig
И аз живо се интересувам от този продукт Simple Smile
Фрея, благодаря за чудесна тема!   bouquet

# 68
  • Казанлък
От къде най-изгодно излиза да си взема Терапия за възстановяване на фоликулите NAPURA T|00 Stamigen? Виждам,че ги има в ЗР, но ако има "по-изгоден" сайт, моля някой да сподели  Praynig

# 69
Много се надявам някой да се включи с отзиви за СО ПЮР нощна терапия и хидратиращата серия. Искам да си ги взема за лятото, звучат ми добре, цените ме устройват. Преди имаше коментари, но с търсачката не мога да намеря кой знае какво.
За изрусена коса, сухичка по дължините, средно изтощена косица, зимата имах цъфтежи, сега не.
коя серия е по-подходяща- хидратиращата или тази за боядисана коса?

Напура имаше в още един сайт, не помня кой точно, но май цените бяха много близки

п.п намерих този http://www.greenzonevitality.com/manufacturer/50/napura-lechebna … html#.VV91WlIhciw

# 70
От къде най-изгодно излиза да си взема Терапия за възстановяване на фоликулите NAPURA T|00 Stamigen? Виждам,че ги има в ЗР, но ако има "по-изгоден" сайт, моля някой да сподели  Praynig
За съжаление май няма... точно преди няколко теми се възмущавахме как вдигнаха изненадващо цените на продуктите. Confused Макар че в официалния сайт на Напура цените са още по-високи, това да ни е някаква утеха. Rolling Eyes

JLO, аз взех хидратиращите шампоан и балсам, като ги пробвам ще пиша Peace

# 71
Anelia20, протеиновите терапии представляват система от силно протеинови продукти за възстановяване и заздравяване за изтощена и третирана коса. Могат да се правят както във фризьорски салони, така и в домашни условия, при наличието на нужните продукти. Различните терапии включват различни видове продукти. Реконструкторите също влизат в това число. При някои се изисква и терапевтична преса, която действа чрез инфрачервени лъчи и подпомага по-дълбокото навлизане на продукта в косъма.
Косата ти каква е, суха, изтощена, вяла, безжизнена?
Как ти се отразява серията на Алфапарф, която ползваш? Някакво втвърдяване, омекотяване, какво е усещането след продуктите?

...JaDORE..., според мен взимай Афоджи-то, протеина в 2 стъпки, заедно с шампоана за изтощена коса. След като косата ти вече се къса, значи има нужда от ударна доза протеин. Зелената серия можеш да я вземеш след няколко пъти с протеина, мисля че ще ти дойде добре за поддържане, макар да е силна, ти в момента имаш нужда от силни продукти. Добре ще е да вземеш и нещо хидратиращо, с което да редуваш протеина.

El_83, както и другите са ти отговорили, протеинът е добре да се прави преди боядисването, но! Ако косата се изсветлява до платина или много светло русо, не пречи протеин да се слага и преди и след.

Loving..., Лу и вие убихте с блясък и гладкост  Heart Eyes Не знам защо, но си представях косата на Лу съвсем различно  Crazy

Teodora Nikolova, аз не бих рискувала с толкова много етерични масла в състава.  Peace

# 72
  • Belgium

Loving..., Лу и вие убихте с блясък и гладкост  Heart Eyes Не знам защо, но си представях косата на Лу съвсем различно  Crazy

Фрея, много благодаря, комплимент от теб ми е изключително ценен  Hug

Как си е представяше косата ми, че ми стана любопитно?  Laughing

Аз за първи път се престрашавам да я покажа в тази тема, просто защото не я харесвам особено. Ако има нещо, което не си хресвам то е точно косата  Crossing Arms (и съм скромна знам  hahaha)

# 73
Лу, представях си я съвсем натурална, с естествен кафяв цвят, нямам обаче идея защо, не помня да си споменавала. Явно си е моето въображение  Grinning И честно не знам какво не и харесваш, много си е добре даже  Hug

# 74
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес инвестирах 1 час в подреждане на продуктите ми за коса и тяхното снимане.Виждам,че показвате в темата.
Подредих си ги,нарадвах им се,заснех ги,върнах ги обратно в 'склада на кака Рали' и тогава осъзнах,че забравих тези от банята.Отделно накупих днес още продукти,та не знам да слагам ли снимката.

Общи условия

Активация на акаунт