Професионални серии за коса - тема 80

• 68 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета.
Днес си взех този шампоан на Виши - http://apteka.framar.bg/30000940/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D0%B4 … D0%BF%D0%B0%D0%B4
Някакви отзиви... /  Rolling Eyes Мисля да го редувам с архитект и нутрив бейн сатин2...  newsm78
Предварително благодаря. Simple Smile

# 76
Отделно накупих днес още продукти,та не знам да слагам ли снимката.
Да  Crazy Laughing Sunglasses

# 77
А коя е терапията на МШ и откъде може да се закупи? (бг сайт,моля).

# 78
  • София
За нощната терапия на Keune so Pure четох отзиви, че е доста лек серум и може да се ползва и без отмиване, но на някои им идва недостатъчно подхранваща. Подобни неща четох и за хидратиращия балсам от серията, но маската се харесва.

# 79
  • Щастлива мама на 3 слънца
Еха то човек да не влезе да ражда и нова тема.
Ще се запиша с отговори по късно.
Темата е прекара. Косата ми в момента е ужасна.
Утре като ми разрешат да се изкъпя си нося алтерна тен. За награда.
Отивам да ви чета.

# 80
  • Пловдив
Отивам да ви чета.
Ами ЧЕСТИТО !!!  ylinfant
Сега е по важно бебето ,а косата за по на зад !

# 81
  • Стара Загора
Цитат на: *АДРЕНАЛИНКА* link=topic=847549.msg30876893#msg30876893 dсерумчетона 1432327002
Отивам да ви чета.

Честито!  ylinfant
Бъдете живи и здрави   bouquet
Това е най-прекрасният момент в живота ни!Косата ще се оправи  Peace
Моята след раждането беше кошмар, но вече си възстанови плътноста !

Вчера ми пристигна елексира за растеж на Алфапарф, спрея  и серума с UV защита на Лакме и взех, че ги пробвах всичките на веднъж  Mr. Green
Моментно ми се стори ще попиха добре, но днес косата ми е на клечки.Корена е много добре явно елексира е ОК, но  слънцезащитните продукти май не са .Ще им дам още един шанс поотделно да видя как са.

# 82
Не знам защо, но си представях косата на Лу съвсем различно  Crazy
Лу, а аз съм с впечатление,че си с руса коса  doh  Laughing много съм добре  ooooh! Whistling Hug
Много хубави коси имате всички! Лу,харесвай си и косата вече  Hug

Адреналинка , честито и от мен , живи и здрави   bouquet

# 83
_____Freya_______,благодаря за отговора!
Косата ми по-скоро е суха и изтощена,но от както ползвам по-хубава козметика,наблюдавам,че става по-мека и жизнена. Но,някак си ,не е достатъчно... То,това русо всеки месец и сешоар на всяко къпане...едва ли има как да изглежда много добре,без правилните продукти. Четох за тази протеинова терапия,но не знам кои продукти да подбера. Определено имам нужда от по-силни продукти. Шампоана и маската на Алфапарф - усещам разлика,но не съм много очарована.

# 84
*АДРЕНАЛИНКА*, честито! Да сте живи и здрави!

Anelia20, ако питаш иди в някой салон и си направи протеинова терапия там. Много по-добре ще се усети от косата, защото се обръща по-голямо внимание на всеки сектор коса. Тези терапии са по-силни и е хубаво да се правят веднъж на месец. Иначе ако държиш да е в домашни условия, можеш да си вземеш протеина в две стъпки на Афоджи заедно с шампоана. Но трябва да имаш хидратираща маска, с която да запечаташ.

sladurka, терапията на Милкшейк преди я имаше в един сайт, но вече мисля че не я предлагат. Виж в някой салон. На 1стр. има линк към описание на самата терапия какво представлява.

# 85
  • Belgium
Линде Heart Eyes Hug

Никога не съм била руса, много не ми отива. Естественият ми цвят е светлокесетняв, но обичам по-тъмните нюанси, защото очите ми са светли и така изпъкват повече  Flutter

Момичета Арлен имат намаление на интересни продукти по повод 24 май (малко странен повод ама айде  hahaha): http://arlen.bg/promotions.html

Та в тази връзка имам въпрос, някой ползал ли е тези маски на Вела и може ли да сподели отзиви  Praynig
http://arlen.bg/product/1412/dalboko-hidratirashta-maska-za-izto … nrich-150-ml.html

http://arlen.bg/product/1612/vazstanovyavashta-maska-za-optimale … e-mask-200ml.html

http://arlen.bg/product/1409/maska-za-ogledalen-blyasak-na-boyad … iance-150-ml.html

Никога не съм пробвала марката, а си търся нещо като заместител на маската Митик Ойл. Да не утежнява косъма, но да хидратира умерено, защито на връхчетата имам нужда.

Адреналинка
, честито   bouquet

# 86
Тъкмо вчера се успокоих и възпрях от поръчка на стимулиращия Кюн за растеж и те днес го намалили  #Cussing out Бясна съм!  Laughing Ей това да си откачен по косата си не е лесна работа  ooooh!

# 87
  • Belgium
Фрея, и аз си го помислих същото  Joy

Стискам зъби да не поръчам балсама на Кюн, а те и него намалили, че и Денсифик - гадове  ooooh! Crossing Arms

# 88
Адреналинка, Честито! 1crib newsm51
Лу, аз съм ползвала на Вела маските и двете, и съм много доволна Grinning

# 89
  • Belgium
Дели, кои две (че аз постнах три) и разкажи моля те за ефекта при теб  Grinning

Хидратират ли добре, прибират ли фризита, има ли допълнителен блясък косата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт