Професионални серии за коса - тема 80

• 67 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Миналата седмица пробвах при фризьор серията Хронолоджисте на Керастаз.Определено много ми хареса.Хубава, плътна и лъскава коса с обем.Нямаше пресушаване на скалпа и люспене.Не ми се омазни по-бързо косата.Може би някой ден бих си я взела серията, но без олиото.
Вчера пробвах от мила съфорумка  Heart Eyes шампона Тен на Алтера с хидратиращата хайверена маска (макар че ги имам от одтавна чак сега им дойде реда).Хубав резултат. Обаче чупките ми се изправиха.С протеиновата хайверена серия имам повече къдрички.Ще видим откъм омазняване как ще бъде.Но към момента ми харесва.

# 691
  • Щастлива мама на 3 слънца
Миналата седмица пробвах при фризьор серията Хронолоджисте на Керастаз.Определено много ми хареса.Хубава, плътна и лъскава коса с обем.Нямаше пресушаване на скалпа и люспене.Не ми се омазни по-бързо косата.Може би някой ден бих си я взела серията, но без олиото.
Вчера пробвах от мила съфорумка  Heart Eyes шампона Тен на Алтера с хидратиращата хайверена маска (макар че ги имам от одтавна чак сега им дойде реда).Хубав резултат. Обаче чупките ми се изправиха.С протеиновата хайверена серия имам повече къдрички.Ще видим откъм омазняване как ще бъде.Но към момента ми харесва.
Аз съм с хроноложис, но на 2 я ден се омазнява доста ...незнам защо. Дали не е от олиото.
Серията на кюн ми идва доста протеинова ...косата ми става като слама..
Ще ходи в размяна.
Свга пак съм в чуденка.
Коя серия е само Хидратираща без нито 1 протеин. Явно Коста ми не ги харесва.

# 692
# 693
  • Стара Загора
*АДРЕНАЛИНКА*  с Хронолоджисте ме прави, но включително и пилинг шампоана.Мисля си, че от него си чувствам скалпа прекрасно.Миризмата му ми напомни на серията Еликсир ултим.Любима миризма.А другите продукти от серията не ми допадна особено миризмата.

# 694
Как е олиото от Chronologiste, заглажда ли добре? Hug

# 695
  • Стара Загора
Заглажда- да.Но аз лично не бих си го взела.предпочитам серума еликсир-жълтия.

# 696
Аз се колеба между двата ,ако някой може да ги сравни? Thinking

# 697
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз ще пусна за размяна хроноложис за жълтия.
Няма как да ги сравня. Много ми се иска да пробвам от жълтия.

# 698
# 699
  • Стара Загора
Имам код за 10 % отстъпка от ЗР валидно до 21.06 , ако на някой му трябва да пише на ЛС  Peace

# 700
  • Стара Загора
От един път надали мога да кажа при условие, че не съм си го сложила аз.Обаче не ми бяха изпръхнали връхчетата дори след няколко дена.А за мене добрите продукти не допускат това.Ако можеш да си намериш от някъде за проба най-добре.

# 701
  • Варна
Здравейте, Рапунцелки! Следя ви от известно време и вдъхновена от снимките на прекрасните ви, обгрижени косици, се престраших и аз да покажа моята. Съвсем отскоро използвам професионална  козметика, чета старите теми, но ми е малко трудно да разбера от какво точно се нуждае косата ми и ви моля за съвети и насоки. Косата ми е нормална, тънка, не боядисвана, не третирана ( само сешоар зимата), със сухи крайща, страдам от "фризита". Искам да постигна хубаво оформени къдрици, подредена и блестяща коса.
Моля за насоки, към кои серии да се насоча. За момента използвам ш+м Макадамия, серията Вела Енрич. Спряла съм се на серията с кератин за къдрева коса на Кюн и не мога да реша дали  да поръчам серията Про -кератин или Лис на ЛП? Също така съм в издирване на финиш за сухите ми крайчета. Митичното олио така и не успях да харесам- колкото и малко количество да сложа, косата ми все е клечкосана.
Това е моята грива:
http://prikachi.com/images.php?images/384/8160384Y.jpg
Извинявам се за дългия пост и ще съм благодарна на всякакви насоки и препоръки за правилни грижи за косата ми  Hug  bouquet

# 702
  • На ръба..
Някой има ли наблюдение в кои сайтове е най - евтин Керастаз тези дни, че гледам никакви кодове не съм получавала напоследък...

# 703
ra4oni_bonboni, на тази лъвска буйна грива Митика ти идва тежък  Shocked направо не мога да повярвам, може би косъмът ти е наистина фин. Макар, че не личи от снимката. Това, което ти трябва е оформяне на къдриците и приглаждане на отделните кичури. Аз не мога да помогна, но се надявам къдрокоските в темата да се включат с предложения за продукти. Дели, Жана, Белисима и др. къдравелки  Hug

# 704
  • Варна
Много точно казано Freya- точно нещо за приглаждане на отделните кичури търся! Тук съм оформила с кремчето за къдрици на TIGI, което като цяло харесвам, но на първия ден, след това някак пак се губят  чупките и къдриците стават разтеглени. На по-къса коса, естествените ми къдрици си ги харесвам много и няма нужда от нищо оформящо, но дължина ги поизправя.
Като цяло не разбрах към хидратация ли да се насоча или към протеин? Косата ми не е суха, а мека и разхвърчана, а това май е резултат от хидратация?

Общи условия

Активация на акаунт