Професионални серии за коса - тема 80

• 68 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 120

Beautyholicа страхотни неща Simple Smileможе ли да споделиш за маската за руса коса на Шмварцкоф блонд ме, отдавна й се чудя, дали омекотява и хидратира сухата коса newsm78 Simple SmileА ко може спедели снимчица на косата си  bouquet

# 121
Колко прекрасни коси видях Heart Eyes Напълно достойни да красят главата на всяка една анонимна манячка на тема Коса Laughing

Beautyholicа , колекцията ти е главозамайваща #Crazy Браво (и дано моята никога да не стига до там, че ще стане страшно Joy)

Аз влизам с отчет от последното си измиване. Купих си малката разфасовка на Еластисайзера на ФК (екстрийм). Намокрих си косата с помоща на пулверизатор, видях че така беше показано в клипчето. За моята коса, опаковката замина още на това ползване. Много ми хареса как ми подреди и ми направи един мокър ефект на косата, когато я намазах, направо не ми се искаше да го плакна hahaha Стоях около два часа с него, след което измих и подхраних с Ш,М,Б хидратиращи хайверени Алтерна. Намазах с аргановото олио на Наши (  Линде  bouquet) и взех за проба малка разфасовка термо защита пак на ФК. Мирише приятно. Като цяло останах доста доволна от крайния резултат, нищо че пак изправих с преса. Косата ми стана невероятно мекичка, гладка и тежка, а днес сутринта като станах изглеждаше дори още по-добре, пу-пу, да не й е уруки Laughing Сега си чакам маската Марокан Ойл, исках си я тази седмица, за да я пробвам в комплект с еластисайзера и Наши, но нищо. Отивам и аз да видя какво са пуснали в Арлен Twisted Evil О, само да добавя, че момичетата в ЗР във Варна ми се сториха порядъчно некомпетентни и незапознати с козметиката, която предлагат. ooooh!

# 122
Момичета може ли да ви помоля за сравнение/отзиви за тези два крема за къдрици на Keune?  Flutter

http://keunehairshop.com/products/details/35
http://keunehairshop.com/products/details/123

# 123
  • Стара Загора
Beautyholicа , sympathy благодаря ви   bouquet
Малеее Бюти, колко продукти имаш.Направо ми изпълни сърцето Simple Smile

# 124
  • гр. София
1. Опишете каква е косата ви (колко е дълга, цъфти ли често, пада ли често, каква е като вид - права, чуплива, къдрава, плътна, тънка, нормална, суха, мазни корени, жилава, гъста, обемна, липса на обем, чувствителен скалп, пърхут, себорея и т.н.) ?  Ако искате покажете я.
Косата ми е дълга до раменете, права, лееееко начупена на места, нормална гъстота, плътен косъм, обемна отгоре, сухи краища, нормален скалп, боядисана, понякога има и лек блясък  Sunglasses, но пък често имам косопад през последните 2 години. Не се омазнява лесно. Ако съм правила маска с масла преди да я измия изкарвам около 4-5 дни, ако съм била без маска - може и до седмица да изкарам без миене. По-късно може да прикача и снимки.
2. Каква цялостна грижа полагате за косата си (шампоани, маски/балсами, финиши, терапии, добавки, стилизиране, допълнителна поддръжка и др.)?
Отскоро съм с проф. козметика за коса. До момента съм ползвала само шампоани, балсам/маска, отскоро ползвам и финиш. Пия добавки против косопад /Приорин, Анакапс/, както и Омега-3 и др. Правя и маски с масла. Слагам ампули против косопад, за скалп. От време на време ползвам и Anti-Usure на Керастаз и спрейчето Редкен кет. Боядисвам се с безамонячни бои /не са проф., но скоро мисля да пробвам и професионални/, по възможност само корени. Не стилизирам, не ползвам маша и сешоар. Понякога слагам масла и след като изсъхне.
3. Колко серии/продукти от различни марки имате налични в момента?
Цели серии нямам. Имам доста проби от една много мила съфорумка  Heart Eyes  bouquet .

Тъкмо мислех да си купувам маската на Макадамия и прочетох, че развалили състава й..... ooooh! Някаква подобна на нея да препоръчате? Не разбрах обсъжданите маски на МШ хидратиращи ли са или балансирани? И от БГ откъде може да се вземе/поръча?
Някой ползвал ли е тази маска? Отзиви за производителя? http://arlen.bg/product/497/hidratirashta-maska-s-maslo-ot-lenen … -lino-250-ml.html

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 00:19 от Leila

# 125
  • София
Русокоски, случайно попаднах на тази промоция http://www.parfimo.bg/podarachen-komplekt-tigi-bed-head-dumb-blo … a-kosa-58974.html
Мисля, че е доста изгодно като цена  Peace

# 126
Глезокоски, не мога да ви изчета! Прекарасни коси показвате!
 Hug

По-късничко ще пиша по-подробно по темата.  Blush

# 127
Момичета от Енцо коректни ли са?Поръчвате ли оттам?Видях,че там го има биолаж олиото за всеки тип коса и ще си поръчам.Тези от вас които имат tangle teezer гребена могат ли да кажат впечатленияни за какви коси се препоръчва.Аз се реша с дървен гребен с едри зъбци Попринцип.

# 128
Колко прекрасни коси видях Heart Eyes Напълно достойни да красят главата на всяка една анонимна манячка на тема Коса Laughing

Beautyholicа , колекцията ти е главозамайваща #Crazy Браво (и дано моята никога да не стига до там, че ще стане страшно Joy)

Аз влизам с отчет от последното си измиване. Купих си малката разфасовка на Еластисайзера на ФК (екстрийм). Намокрих си косата с помоща на пулверизатор, видях че така беше показано в клипчето. За моята коса, опаковката замина още на това ползване. Много ми хареса как ми подреди и ми направи един мокър ефект на косата, когато я намазах, направо не ми се искаше да го плакна hahaha Стоях около два часа с него, след което измих и подхраних с Ш,М,Б хидратиращи хайверени Алтерна. Намазах с аргановото олио на Наши (  Линде  bouquet) и взех за проба малка разфасовка термо защита пак на ФК. Мирише приятно. Като цяло останах доста доволна от крайния резултат, нищо че пак изправих с преса. Косата ми стана невероятно мекичка, гладка и тежка, а днес сутринта като станах изглеждаше дори още по-добре, пу-пу, да не й е уруки Laughing Сега си чакам маската Марокан Ойл, исках си я тази седмица, за да я пробвам в комплект с еластисайзера и Наши, но нищо. Отивам и аз да видя какво са пуснали в Арлен Twisted Evil О, само да добавя, че момичетата в ЗР във Варна ми се сториха порядъчно некомпетентни и незапознати с козметиката, която предлагат. ooooh!

За ЗР във Варна и аз имам същите наблюдения за това вече не ходя там... Сигурна съм, че тук в темата има много по-ценни кадри, които знаят много повече и биха продавали 300 пъти по-добре  Joy

# 129
Дами, това ли е коприната на Чи, за която говорите?  newsm78
http://www.zlatnaribka.com/koprinen-serum-za-suha-i-iztoshtena-k … lk-infusion-59-ml
Предварително благодаря! Simple Smile  Blush

# 130
# 131
Здравейте , искам да си поръчам тониращ и поддържащ шампоан за коса на  руси кичури.Можете ли нещо да препоръчате?
Имате ли впечатления от този шампоан?
http://arlen.bg/product/82/shampoan-za-podsilvane-i-poddarzhane- … tonove-250ml.html

# 132
alex.viki, благодаря!  Hug Simple Smile)))))))))))))))))))

# 133
Да се включа и аз, че с тази скорост може и в края да ви хвана   bouquet
Фрея, благодаря за темата  bouquet

По въпросите:
1. Опишете каква е косата ви (колко е дълга, цъфти ли често, пада ли често, каква е като вид - права, чуплива, къдрава, плътна, тънка, нормална, суха, мазни корени, жилава, гъста, обемна, липса на обем, чувствителен скалп, пърхут, себорея и т.н.) ?  Ако искате покажете я.
Косата ми е средно дълга, косъмът е тънък. Долната и част като я оставя да изсъхне сама се къдри прекрасно, но горният пласт просто е прав и разваля всичко ooooh! Боядисвах я около 2-3 години всеки месец, понякога и по-често. От 10-11 месеца съм спряла и това определено се отразява добре, но колко цвята имам върху нея няма да коментирам  Mr. Green Все пак границата не е рязка и прелива, да кажем, че горе долу докарвам омбре и балеаж в едно  Simple Smile Ето и две снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/451/8132451i.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/453/8132453l.jpg

2. Каква цялостна грижа полагате за косата си (шампоани, маски/балсами, финиши, терапии, добавки, стилизиране, допълнителна поддръжка и др.)?
Шампоан и маска или балсам задължително. След баня някакъв крем финиш, най-често спрей маската на Наши. Термозащита, защото много често я изправям, а и да не я поне горния пласт се налага да го накъдря. За съжаление няма шанс да изглежда добре просто изсъхнала сама. Накрая на сухо слагам някакъв олио-финиш. Веднъж седмично поне се старая да правя маслени маски, отделно някакви терапии.  Wink

3. Колко серии/продукти от различни марки имате налични в момента?
В момента доста успешно съм намалила продуктите, което ми беше цел. Проблема е, че същевременно искам нови неща  Mr. Green Имам Pureology - Strenght Cure ш/б, Хидратиращ балсам на Marocanoil и олиото към него, Repair Rescue Schwarzkopf шампоан и маска, червените Тиджита, Спа балсама на Чи и май още някакви неща останали по по-малко. Финишите са повече, но и там се старая да ги изчистя, за да има място за нови Mr. Green

Прекрасни коси  bouquet На tsveti4ka ми е толкова любима и запечатана в съсзнанието отдавна, разкошна просто   bouquet  bouquet

# 134
Не мога да се престраша да си снимам косата,уж беше добре и пак нещо се прецака. Суха,пършива,за рязане е..вече подозирам сешоара и четката си. Май трябва да си купя по-хубави. Ще видя как да отделя парички. Горе-долу косата ми е като на Адамант-само,че моята  надолу е почти руса.

Някоя от вас с богати колекции би ли ми сравнила маската на Мороканойл и Интегрити на МШ?

Общи условия

Активация на акаунт