Професионални серии за коса - тема 80

• 68 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Лу много ми хареса косата ти  Heart Eyes
И аз незнам защо си я представях по друг начин  Wink
Само аз май съм си я представяла по начина по който е, само я мислех за малко по-дълга.  Grinning

# 106
  • Belgium
Явно пиша като блонди  hahaha

Линде, косата ми е по-дълга в момента, малко под раменете. Но тази снимка ми беше под ръка. Повече дължина не мога да пусна аз, краищата няма да изглеждат добре.

За това ще се радвам на вашите гриви  Grinning

alex.viki, благодаря много, направо са ми балсам за ушичките вашите добри думи  Heart Eyes
Твоята коса също изглежда много здрава и добре пригладена  Flutter

Отивам в банята с Милк Шейк  Party

# 107
Лу много ми хареса косата ти  Heart Eyes
И аз незнам защо си я представях по друг начин  Wink
Само аз май съм си я представяла по начина по който е, само я мислех за малко по-дълга.  Grinning

Да,по дълга и по светла  Wink.Тя Лу си и каза,че и е по дългичка  Heart Eyes

alex.viki, благодаря много, направо са ми балсам за ушичките вашите добри думи  Heart Eyes
Твоята коса също изглежда много здрава и добре пригладена  Flutter
И аз благодаря за комплимента  Embarassed Hug

Отивам в банята с Милк Шейк  Party
Чакаме да споделиш дали си останала доволна  Flutter

# 108
Здравейтеее

Адреналинка, честито бебчее Heart Eyes

Момичета, имам проблем... Както всичко си беше наред... И косата ми избухна, буквалноооо...
Кортексни екзюлозии и се къса, а на всичкото отгоре дължините ми са много сухи... Какво да правя Cry

# 109
  • София
Лу, надявам се, че отиваш в банята с Милк шейк шампоан за обем?  Flutter Като изсушиш и подредиш косата, ще чакам мнението ти  Hug

# 110
Лу, и според мен  от червената серия на Вела ще ти е  по-добре, другата/оранжевата/ е за по гъсти изтощини коси Simple Smile
Аз винаги съм била с впечатлението че си с естествено рус цвят на косата Laughing Simple Smile

За тази сметана за коса на Милк шейк и аз се чудя как ще ми стои на косата Rolling Eyes Grinning

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 17:01 от DELI22

# 111
  • Стара Загора
Лу, и аз си те представях с по-светла коса.Прекрасни коси показвате.Момичета как използвате нощтната терапия на Алтерна? Имам мостра и е време да я използвам.

# 112
  • София
Лу, и аз си те представях с по-светла коса.Прекрасни коси показвате.Момичета как използвате нощтната терапия на Алтерна? Имам мостра и е време да я използвам.
Слагам си кремчето по дължините на косата /повечко в краищата/, завивам косата на кок и така спя  Simple Smile Сутринта си мия косата и воала - мека, послушна и хидратирана косица  Heart Eyes

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
1. Опишете каква е косата ви (...) ?  
Безпроблемна коса,крехък косъм с приличен обем.Боядисвана всеки месец,има склонност да се омазнява в корените.

2. Каква цялостна грижа полагате за косата си (шампоани, маски/балсами, финиши, терапии, добавки, стилизиране, допълнителна поддръжка и др.)?
Стандартни грижи.Наблягам на финиши след всяко къпане - един за в корените,втори за дължините,олио за краищата)

3. Колко серии/продукти от различни марки имате налични в момента?
Липсват да речем 10-на неща.

# 114
  • София
Лелее...Beautyholicа, колко хубави неща имаш Wink

# 115
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нощната терапия - разтилам доволно количество от крема в дланите на ръцете си и започвам от корените към краищата,като наблягам на дължините.Изчаквам косъма да поеме 15-30 минс и си лягам(не я връзвам).

Ползвате ли сухи шампоани? За мен,честно казано,са отбиване на номера за чиста и свежа коса,но вчера попаднах на Batiste и си купих (много ми ги хвалят...).Прави ефект като за лак за коса за обем..така ли тр да е?

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 18:21 от Beautyholicа

# 116
Beautyholicа  Crazy Супер колекция. А какво е онова мъничкото червено в ляво с бяла капачка, прилича на спрейче?

# 117
  • Belgium
Beautyholica, каква колекция  Shocked

Респект, отговаря ти на ника  Grinning

Лу, надявам се, че отиваш в банята с Милк шейк шампоан за обем?  Flutter Като изсушиш и подредиш косата, ще чакам мнението ти  Hug

sympathy
, точно той е, аз друго на Милк Шейк към момента нямам  Laughing
На първо четене впечатленията ми са много добри. Ароматът не е на сметана, а на захаросани зелени ябълки, ей такива, самият шампоан е почти прозрачен на цвят:

Няма пресушаване на косъма, няма и оплитане. След шампоана сложих само гел маската за обем на Керастас, защото е много лека и няма да ми попречи да усетя ефекта от шампоана. Обемът е добър, косата е гладка, без фризита. Някакъв особен блясък не придава, но пък и аз не съм очаквала.
За сега толкова, ще споделя по-нататък как ми се отразява след няколко ползвания и дали косата се замърсява по-бавно или по-бързо с него.

# 118
  • София
Лу, засега звучи чудесно! Simple Smile Мерси  Hug Ще чакам продължение и ако се покаже отличник, ще си го взема и аз, особено както е и с този хубав аромат  Heart Eyes

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Спрея е ето този,на 12benefits - http://12benefits.com/instant-healthy-hair-treatment/

Благодаря,много си обичам косата.От малка ми е приоритет и винаги на първо място по грижи.Предполагам,че и вие сте така: )

Общи условия

Активация на акаунт