Професионални серии за коса - тема 80

• 68 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, в ЕНЗО са заредили коприната на Чи за 20лв, ако някой се интересува  Peace
http://www.enzo.bg/chi/infra-regenerirassha-procedura-bez-parabeni/

# 481
Да се отчета и аз днес след съботното измиване. Нямах много време и преди банята не съм правила нищо по-специално за косата си. Измих с хидратиращ Keune So Pure , някой беше споменал, че аромата му напомня на сироп за кашлица и съм напълно съгласна, което в началото ме притесни, но на косата това се промени и аромата страшно ми допадна. Поръчах си го в травел размер и явно ще се купува голямата разфасовка. Мнооого съм доволна Party Много хубаво ми изми косата и я усетих мека, жилава и разплетена още само след шампоана. За първи път от много време насам скалпа ми не беше зачервен и раздразнен след измиването, както съм споменавала е чувствителен и склонен към лющене Simple Smile След шампоана сложих маската на Марокан, доста щедро количество включително и върху скалпа. Мирише много хубаво. Постоях 15-тина минути и изплакнах. Усещах косата си уникално мека, напоена, тежка и жива Laughing (май ще се вземат и Ш+Б ooooh!) След маската сложих балсама, пак на Keune So Pure сресах, както беше с него и изплакнах. Косата ми стана страшно мекичка, но не пухкава.  Heart Eyes За финиш пробвах млякото на МШ. Много лека и приятна текстура, уникален аромат, влюбих се в начина, по който ухае този продукт Laughing Но не го усетих супер хидратиращ. Не знам дали да не пробвам сметаната, четох че е по-добра от млякото, а ако всичките им продукти миришат така май ще купувам и тях hahaha Косата ми изсъхна много бързо, изправих я (още не съм открила магическия "къдрев" продукт, обмислям да опитам Curl fever на Kerastase). Koсата ми се изправи идеално, само с едно минаване върху кичура и стана гладка и блестяща, като след някаква терапия Laughing Днес на трети ден, изглежда точно както  в събота, след като току-що бях приключила с оформянето. Не знам дали се дължи на един продукт или на всичките взети заедно, но съм страшно доволна Hug В заключение мога само да кажа, че  Кюн лично за мен бие хидратираща хайверена Алтерна по всички показатели. Начина, по който усещам косата си по време на и след измиване, начина, по който реагира скалпа ми, леснота при оформяне и цялостна визия и усещане на косата, а разбира се не на последно място и цената Peace Така, че за сега ще преустановя използването на Алтерна, единствено ми се ще да пробвам Тен серията и протеиновия крем, но ще почакат. А Кюн толкова ми допадна, че чак се замислям дали да не пробвам нощната им терапия Laughing

# 482
  • На ръба..
Момичета, в ЕНЗО са заредили коприната на Чи за 20лв, ако някой се интересува  Peace
Заредих се пак, не че нямам ама е на добри пари  Twisted Evil. Благодаря JLo

# 483
  • Сандански
Ох. и Keune май ще се купува. Simple Smile Давате такива хубави описания. Добре, че има малки размери на продуктите.  Mr. Green

Моля да ми помогнете в избора, момичета. Чудя се между Philip Kingsley Elasticizer и Swimcap. По принцип предназначението им е доста различно - едното като маска, другото като предпазен продукт при плуване, но погледнах в няколко блога и описват действието им почти идентично, бях решила да купувам и двете, но... има ли смисъл. Моля, ако някой ги е ползвал, да каже. В скрития текст слагам съставките и на двата продукта, за да си кажете мнението. Simple Smile

Скрит текст:
Swimcap
Aqua/Water/Eau, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), DMDM Hydantoin, Hydrolyzed Elastin, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol.

Elasticizer
Aqua (Water), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Elastin, Trideceth-12, Sodium Benzoate, Citric Acid.

# 484
Заредих се пак, не че нямам ама е на добри пари  Twisted Evil. Благодаря JLo
За нищо, взех и аз, плюс балсамът от серията и разни други дреболийки.

Като ви чета за тези чувствителни скалпове и се замислям дали не са резултат от многото професионални продукти...в смисъл често се мием със силни продукти, предназначени за професионална употреба...което предполага по-рядко ползване. На мен Керастаз ми действаха така преди години  Thinking Мия си косата през ден, лятото всеки ден.

# 485
И аз като Вики, искaм да хваля Keune So Pure Crazy
Нещо напоследък косата ми е никаква, направо ме побърква. Уж оправих малко положението със сухотата, но с каквото и да я измия, става вяла и безжизнена, язък че вече започвам много да се радвам на дължина и тя като метла Confused Не стои мазна, напротив, но като прокарам ръка през нея и я попивам се усеща един такъв слой, като прекалено "наПРОДУКТчена" ако ме разбирате. Пък аз каквато съм капризна, освен че искам обичайните блясък, мекота и т.н. обожавам и усещането за лекота и чистота.

Та по този повод възлагам големи надежди на нещата, които поръчах на JMO, но дотогава само с Кюн ми стои добре косата. Последно измих на по предното измиване с охлаждащия ментов шампоан + балсама с лавандула за чувствителен скалп и косата стана толкова естествена, мека и гладка, все едно никога не е виждала сешоар, кичури и т.н. Много го обичам това усещане Heart Eyes

Вчера измих с кератина на Наши, защото се чудех дали пък е такава вяла в последно време, защото има нужда от малко протеин...ами не, няма нужда, стана остра и гадна. Само с МШ понася "внасянето" на протеин по косъма Laughing
Скрит текст:
(та ако някой пък иска кератина е свободен, че ми писна презапасяването с продукти).

JLO и аз съм си мислела същото за чувствителните скалпове и съм убедена, че има нещо вярно, защото по едно време (а аз принципно не съм толкова чувствителна) ми беше станало толкова кофти положението, че минах на натурален шампоан за извествно време и нещата се нормализираха. Сега определено подбирам по-внимателно шампоаните. Peace

# 486
Момичета колко количество нанасяте от финишите?Питам специално за Матрикс Биолжа,защото аз май прекалявам. А принцпно мисля, че май трябва да се нанася доста малко-една две капки.Обаче аз нали имам дълга коса и мажа,мажа и в резултат стои някак по-мазнееща и мръсна.В никакъв случай не утежнена, но някак лепкава.

# 487
Жана, ползвах маската няколко пъти с шампоана, понеже пише че е балансиран. Харесваше ми ефекта, но последния път пробвах с протеинов шапоан (този на Афоджи) и ефекта ми харесва много повече  Peace

# 488
Miss_Bingley , щом е омазнена,един вид пак е утежнена  Peace , сложила си повечко  Laughing
Количеството зависи изключително от дължината и структурата на косата,ще усетиш по колко да слагаш сама за себе си след повечко опити  Crazy дългата гъста коса с плътен косъм определено поема повече продукт от тънката коса  Peace

Аз да похваля продуктите на Мороканойл,с които се измих днес след боядисване с 6.17 на Лакме хрома- хидратиращ шампоан, възстановяващата маска / с оранжевата капачка / , маслото и интензивният крем за къдрици.
Шампоанът е изключително мек,със страхотен аромат,прави много хубава,богата и нежна пяна  Heart Eyes , напоява много добре косъма...а маската е уникално страхотна  Laughing - най-гъстата и икономична маска,която съм имала  Crazy , изключително малко количество беше достатъчно,за да се нанесе по цялата коса.Оставих за около 5-6 минутки,разресах с пръсти и изплакнах.Макар че е с хидролизиран пшеничен протеин към края на състава,т.е. е балансирана,резултата след хидратиращият шампоан е чудесен,много е мека и хидратирана косата.
Нанесох 2-3 помпички от олиото и завърших с крема за къдрици.Оставих косата да изсъхне сама.
Имам страхотен обем,страхотни спиралки и косата ми е изключително мека и приятна на допир,със страхотен блясък...просто съм страшно очарована от продуктите  Heart Eyes Ще ви се похваля по-късно със снимки  Blush , че сама като се снимам,не ми се получава никак  Blush
Адамантче ,  Hug Heart Eyes
Фрея , благодаря за отговора  Hug , ще пробвам и с протеинов шампоан,просто сега исках само с тях да направя измиване...разбрах защо си толкова доволна - уникални са  Heart Eyes

# 489
Като ви чета за тези чувствителни скалпове и се замислям дали не са резултат от многото професионални продукти...в смисъл често се мием със силни продукти, предназначени за професионална употреба...което предполага по-рядко ползване. На мен Керастаз ми действаха така преди години  Thinking Мия си косата през ден, лятото всеки ден.
Аз пък като ви чета и ми прави впечатление че почти всички момичета са имали/имат косопад и се чудя дали не е от някои проф.продукти или пък косите имат склонност към това и по тази причина болшинството са се насочили към такъв вид козметика като по-концентрирана.
Преди да започна да ползвам много продукти-никога не съм имала косопад-даже и след раждане-та за себе си знам че по-малко е по-добре.

# 490
Ей, Жана , много се радвам, че и ти си доволна.  Hug

Victoria Dacheva, аз го сравних със сироп за кашлица аромата  Laughing но и забелязах същото като теб, аромата се променя върху косата. А иначе прочетох, че си сложила балсам след маската, това е напълно ненужно и се хаби балсама. Слагай си или едното или другото. Радвам се, че си доволна от Мароканската  Hug

Аз не съм имала косопад. Почти на всяко измиване ползвам различен шампоан. Косопад може да има и от продължително използване на един и същ шампоан  Peace Особено пък тези масовите, чиито състав е почти винаги зверски агресивен към косъма и кожата на главата. Но пък зависи и колко често се мие косата. Много момичета мият всеки ден или през ден и не са имали проблеми. Аз мия на 5-7 дена, напоследък по-често заради желанието да подсиля дължините.

# 491
  • София
Белисима, чудесно представяне на продуктите на Джон Мастерс.  Hug

Изкуших се и поръчах Детанглера с цитрус и нероли.  Grinning Мислех да не поръчвам дълго време продукти за коса, докато не ги намаля поне малко, но не издържах.  Simple Smile
Ще споделя как се отразява на моята коса, която е с фин косъм.  Peace

# 492
Скрит текст:
Като ви чета за тези чувствителни скалпове и се замислям дали не са резултат от многото професионални продукти...в смисъл често се мием със силни продукти, предназначени за професионална употреба...което предполага по-рядко ползване. На мен Керастаз ми действаха така преди години  Thinking Мия си косата през ден, лятото всеки ден.
Аз пък като ви чета и ми прави впечатление че почти всички момичета са имали/имат косопад и се чудя дали не е от някои проф.продукти или пък косите имат склонност към това и по тази причина болшинството са се насочили към такъв вид козметика като по-концентрирана.
Преди да започна да ползвам много продукти-никога не съм имала косопад-даже и след раждане-та за себе си знам че по-малко е по-добре.
Аз косопад не съм имала, освен лек сезонен есенно време. Скалпът ми никога не е бил чувствителен. Ползвам професионална козметика от много години, защото се изрусявам, а искам дълга и здрава коса. С обикновена козметика това ми е непостижимо. Но моята колекция е бедна, сравнена с показание тук  Laughing 4-5- серии да имам най-много, и 4-5 финиша, но са подходящите за мен и нямам нужда от друго. Бих заменила всичко за Алтерна някой ден, но на тоя етап са ми скъпи.

Новата серия на Керастаз вече в Арлен http://arlen.bg/category/165/th-rapiste-nay-silnata-vazstanovyav … lno-uvredena.html

# 493
  • Бургас / София
Днеска съм с шампоана на Кюн и той много ми хареса косата е плътна и обемна, но някак си суха. Ще видя откъм омазняване как е, но ефекта му може да се дължи и на Алтерна Тен  Peace

# 494
Момичета-не го приемайте като критика това за косопада-напълно съм съгласна че с проф.козм. резултатите които се постигат са в пъти по-добри отколкото с масовата.Но неправилното използване-неподходящи продукти,твърде чести силни терапии,неправилно съчетаване на продукти-могат да доведат до обратен ефект-това е лично моето мнение.
Иначе да споделя че май само аз го ползвам това http://arlen.bg/product/1813/eliksir-s-maslo-ot-vecherna-iglika- … -force-50-ml.html -не омазнява,горе долу сходен ефект като с Инициалист на Керастаз откъм обем-за ефект още  рано да кажа.
Сега ще погледна новата серия на Керастаз  Peace звучи интересно.

Общи условия

Активация на акаунт