Професионални серии за коса - тема 80

• 67 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Добрич
        Здравейте момичета. Поръчах си мини вариантите на So Pure с овлажняващ ефект за суха коса. Шампоанът ми се струва много неикономичен. Много трудно ми прави пяна и някак си чувствам косата неизмита, оплетена и суха. После нанесох балсама от същата серия и се получи добре. Накрая нанесох Митик ойл. Общо взето съм свикнала да не обръщам внимание на косата си и сега не мога да преценя добър ли е ефекта от тази комбинация. Това, което е сигурно, че косата ми става мека и без обем, който е така мечтан за хората с прави кос и тънък косъм.
Може би трябва да поръчам и друга комбинаци със силно хидратиране.

# 646
  • София
        Може би трябва да поръчам и друга комбинаци със силно хидратиране.

Силната хидратация краде обем, няма как. Но ако попаднеш на нещо, което не е толкова сплескващо косата, ще се радвам да споделиш   bouquet

# 647
  • Бургас
Момичета,някоя от вас ползвала ли е таблетките на Наноген, моля за отзиви. Бих искала и  вътрешно да си подсиля косата newsm78

# 648
ЖАНА, много съм доволна от продуктите на Пареолоджи-шампоана и маската от които ми даде пробички  bouquetсега обмислям от кой сайт са най изгодни с код за намаление задължително Laughing Laughing Laughing

В трите от The HUT групата са на една и съща цена. За който имаш 20%, от него  Peace Във ФЮ са по-скъпи.
aniK  bouquet

Жана, чудя се за този шампоан как ще действа newsm78Или вече изпробваният  да си взема newsm78
http://www.lookfantastic.com/pureology-super-smooth-shampoo-300ml/10302529.html

# 649
За Олаплекс снощи гледах това клипче, в което много добре се обяснява всичко за продуктите. Всъщност продуктът е един, т.е. една формула и действие, като първата стъпка е пригодена да се използва заедно с боядисването, а 2 и 3 за поддръжка. До колкото разбрах действа съвсем различно от всичко правено до сега. Признавам, че не изгледах клипа до края, но мисля че става въпрос за възстановяване на кератиновите връзки в косъма. Това, което е линк на първа страница на темата ни от Дачита "за дисулфидните мостове и кератинови вериги". Изглежда обещаващо на първо четене, но аз лично не съм очарована от резултатите след блондор в тубата...

Благодаря за комплиментите   bouquet от малка исках много дълга коса и се радвам че успях да го постигна. Преди години това ми се струваше невъзможно. Освен това съм доста висока и ми трябваше още повече дължина отколкото ми се искаше на пръв поглед. А много си харесвам косата вдигната на висока опашка и си мечтаех някой ден да я видя дълга. Шампоаните ми идват много инономични в интерес на истината, маските са проблема  Grinning. А нови снимки ще си направя след като си оправя цвета, защото сега хич не ми се нрави. Чудя се да чакам ли въобще Олаплекса.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 12:56 от Анонимен

# 650
Момичета, моля за конкретен отговор- хидратиращите СО ПЮР или подхранващите за боядисана коса са по-хубави? За руса коса, дълга, гъста и суха. Не е от най-увредените за моя радост. Искам нещо от серията и не мога да избера вече 2 седмици  ooooh!

# 651
Според мен подхранващите за боядисана коса са по-добри, по-хидратиращи  за косата която описваш Grinning

# 652
... че протеина в натуралните серии не се отразява по същия начин на косата като протеина от т.нар. химии на другите професионални серии. Няма усещане за изсушаване, а за плътност.
Вероятно поради това толкова ми харесва на So Pure хидратиращата серия, въпреки 3-те вида протеин в нея. Утре ми пристигат нещата на Джон Мастърс, нямам търпение да ги пробвам вече. Определено и моята коса става по-хубава напоследък с по-изчистени продукти. Rolling Eyes

# 653
Фрея на мен също косата ти ми харесва най-много на първите две снимки. Иска ми се и моята да изглежда така. Mr. Green Heart Eyes
Аз си изправих косата вчера с преса и по-късно довечера ще пусна снимки. Mr. Green

# 654
  • София
Момичета, моля за конкретен отговор- хидратиращите СО ПЮР или подхранващите за боядисана коса са по-хубави? За руса коса, дълга, гъста и суха. Не е от най-увредените за моя радост. Искам нещо от серията и не мога да избера вече 2 седмици  ooooh!

Хаха, такова е положението и при мен  Laughing

# 655

Вивиан Говориш с такава любов за твоята перушина, че имам чувството, че са ни еднакви косите....  Joy може ли да я опишеш?

# 656
ЖАНА, много съм доволна от продуктите на Пареолоджи-шампоана и маската от които ми даде пробички  bouquetсега обмислям от кой сайт са най изгодни с код за намаление задължително Laughing Laughing Laughing
Нали,нали  Laughing newsm76 радвам се Hug Шампоан и балсам са обаче  Peace
Аз от ФЮ ги поръчах,бяха супер изгодни /за 12.5 паунда /  и в козметична чантичка,супер бързо свършиха обаче...после синята серия от Beauty expert я поръчах,с код ми излезе най-изгодно от там - около 56 лв. Peace
И аз с благодарности към Жана (  bouquet ) за пробите на Precious Oil. Страхотно ми подействаха  Heart Eyes За мен е доста балансирана серия Simple Smile И от синята серия както вече съм писала съм адски доволна. Въобще марката към момента никак не ме разочарова  Heart Eyes
И аз синята я бях поръчвала много изгодно с козметична чантичка в комплект, също мисля от ФЮ. Сякаш доста често излизат на изгодна цена, но трябва да се следи  Grinning

# 657
Момичетаа, бързам да ви споделя, че не знам къде се намирам от кеф. Само вие ще ме разберете истински, тука ме гледат...странно. Косата ми е много щастлива и аз покрай нея, танцуваме заедно от половин час пред огледалото Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Беше се поизсушила малко и усещах, че трябва нещо хидратиращо да и дам.  Мих се с митичния шампоан ( Златенцее, големи благодарности, много ми харесва) и митичната маска,после термото митик и малко от митичното олио. Суша със сешоара и усещам голяма разлика. Толкова мека, хидратирана, гладка не я бях усещала отдавна. Можеше и да не я изправям, но врътнах два пъти четката все пак по навик, но наистина бяха два пъти, а можеше и без тях. Тя си се заглади и без моя помощ. Уникална серия на първо ползване на всичко заедно. Гледам и не мога да и се нарадвам. Как живна от едно хидратиране..и с какъв блясък съм.. направо не мога да повярвам. Мога пак да се връщам на протеинови продукти. И за морето май усещам как ще си спестя сешоара всеки ден. Ооо, голям кеф е това. А част от думите ми бяха - "Ето затова ползвам професионална козметика" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 658
Жана, чудя се за този шампоан как ще действа newsm78Или вече изпробваният  да си взема newsm78
http://www.lookfantastic.com/pureology-super-smooth-shampoo-300ml/10302529.html
Дели , след горчивият опит със серията Super smooth на Джойко, повече нищо,съдържащо в името си думата "smooth" няма да си купя  Joy , не е за мен тази работа  Laughing , аз бих заложила на шампоана от серията  Peace
aDaMaNt^ Hug , много се радвам,че и на теб ти е харесала серията - те просто продуктите са чудесни  Heart Eyes
Аз се измих сутринта с шампоана и балсама на Мороканойл Repair - отново уникална коса,една идея по-сухи дължини от предния път,когато измих с хидратиращият шампоан , но обемът ми е двоен  Party , адски ми харесва серията,ще купувам и нея  ooooh!
И на ДПШ-то им и  на термо спреят им се самонавивам  Mr. Green

# 659
cveti23 определено е много приятно усещането когато уцелиш точните продукти   Heart Eyes

Жани термо спреят на Мороканойл го имам.Да знаеш,че е със слаба фиксация.Аз понеже съм с тънка коса и я усещам,но съвсем слабо.Е пак зависи и колко пръскам,ако прекаля се усеща повече.
Ти може и да не я усетиш.Твоята коса е в повече  от моята  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт