Професионални серии за коса - тема 80

• 67 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
 Hug Blush
Inked Mom, когато държиш повече време маслото няма нужда да го затопляш, то си навлиза и има време да се запечата добре в косъма. Ако затоплиш масла има голяма вероятност да ти падне цвета.

Victoria Dacheva, на последната снимка вече не е с толкова добра текстура и състояние, тъй като преди това изсветлявах кичури по дължините няколко пъти за да изглежда по-ярко лилавото. И да, почти задължително е топлинната обработка да се сведе до минимум, поне за известен период от време. Преса не съм докосвала от 2010 година.

# 631
Фрея, сега разбирам защо експериментираш на различни кичури  Laughing Просто защото имаш в излишък.
Много е хубава, на мен и на втората снимка ми изглежда супер.

# 632
Аз възлагам големи надежди на olaplex... Дано не се разочаровам... Поръчах olaplex 3 (грижата за вкъщи) на една приятелка, която си идва от САЩ в края на юни.. Simple Smile))) Тя ще ми донесе и поръчката от iherb Simple Smile  Peace
Даже смятам, ако тук процедурата се окаже доста скъпа, да си поръчам от САЩ и олаплекс 1 и 2 и да ги дам на фризьорката да ме направи  Joy

# 633
Фрея,косата ти ми харесва най- много на първата снимка Blush.А сега да попитам- отдавна не следя темата и се извинявам,ако вече е споменавано,но видях няколко вида шампоани Елексир ултим на Керастаз,каква е разликата?От кой сте най- доволни?

# 634
Фрея,харесах косата ти на първите две снимки най-много. После ме впечатлиха само дължината и гъстотата. Признавам си  Embarassed (аз мисля,че не само проф.продукти,ами и маслени маски,които правиш са дали своя принос за гъстотата).

# 635
Фрея уникална коса имаш   Heart Eyes
На мен пък на всички снимки ми харесва  Flutter

# 636
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми е любопитно,Фрея за колко време изразходва един шампоан?  Grinning
Моята е малко под раменете и долу горе 1 шампоан (300 мл) = 1 месец.

Както ви споменах,в разучаване съм на Living Proof и от толкова про грижи след толкова години,съм определено възхитена(а аз рядко вече се впечатлявам до такава степен).

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 04:17 от Beautyholicа

# 637
  • Варна
Фрея,харесах косата ти на първите две снимки най-много.
+1
Фрея лятото как носиш косата си, то ако я хванеш с ластик няма да седи и ще пада Crazy

# 638
  • София
Леле Фрея  Shocked Малко е да се каже, че гледам така  Shocked Това е коса, която тежи поне два кг, минимум  Joy Боже мили, какъв ген, ти си късметлийка!
На мен най-най-най-много ми хареса косата на втората снимка  Heart Eyes Признавам си, че не си падам по много дългите коси, може би затова. Но грижата си личи отвсякъде!  Hug Дано янкога и аз да мога да покажа преди/след. Макар че преди нямам все още.
И аз като Теди, ще попитам, лятото как носиш косата си?

Относно кератиновите терапии, аз съм си правила такава на Алфапарф, която е в 4 седмичен курс, преди да дойда тук в темата. Не бих повторила, никакъв ефект.

# 639
 Аз си "заплювам" снимка номер 3, където започвали според Фрея да си личат повече грижите - и цвят и блясък и дължина...и коса коса + още коса Mr. Green  Hug

Много съм щастлива, че ги има размените и че явно коса с коса няма еднаква. Сдобих се с пълна маска Макадамия от старата "прасковената" - ами има си разлика, и в цвят и консистенция и действие, че и разминаване в състава, макар и малко. Въпреки че и прасковената не е с този богат състав с чаено масло и още каквото беше посочила Серпентин Thinking Чакам с нетърпение да видя новите Макадамии в ЗР Crazy

# 640
Аз си "заплювам" снимка номер 3, където започвали според Фрея да си личат повече грижите - и цвят и блясък и дължина...и коса коса + още коса Mr. Green  Hug
На същото мнение съм  Peace
Фрея , страхотна е гривата ти  Hug
alex.viki , благодаря ти  Hug Heart Eyes

# 641
ЖАНА, много съм доволна от продуктите на Пареолоджи-шампоана и маската от които ми даде пробички  bouquetсега обмислям от кой сайт са най изгодни с код за намаление задължително Laughing Laughing Laughing

# 642
  • Sofia
ЖАНА, много съм доволна от продуктите на Пареолоджи-шампоана и маската от които ми даде пробички  bouquetсега обмислям от кой сайт са най изгодни с код за намаление задължително Laughing Laughing Laughing

В трите от The HUT групата са на една и съща цена. За който имаш 20%, от него  Peace Във ФЮ са по-скъпи.

# 643
Нали,нали  Laughing newsm76 радвам се Hug Шампоан и балсам са обаче  Peace
Аз от ФЮ ги поръчах,бяха супер изгодни /за 12.5 паунда /  и в козметична чантичка,супер бързо свършиха обаче...после синята серия от Beauty expert я поръчах,с код ми излезе най-изгодно от там - около 56 лв. Peace
Beautyholicа , чакаме отзиви за Living proof  Crazy

# 644
  • София
За косата на Фрея, каквото и да се каже ще е малко   bouquet
Според мен снимките не дават достатъчно правилен образ на косата, и затова всеки казва, че му харесва различна. На мен на първата снимка много ми харесва цвета, на третата блясъка. На последната снимка се вижда истинската грижа, защото макар и малко изтормозена  Simple Smile от кичурите и боята,  за да се постигне такава дължина и косата да не стане пършива накрая, значи косата е обгрижвана правилно. Но Фрея е пропуснала да пусне снимка на русите отенъци на косата, които има в момента   bouquet

Фрея,косата ти ми харесва най- много на първата снимка Blush.А сега да попитам- отдавна не следя темата и се извинявам,ако вече е споменавано,но видях няколко вида шампоани Елексир ултим на Керастаз,каква е разликата?От кой сте най- доволни?

Разликата между шампоаните е, че единия е за плътна коса, а другия за нормална. Олео Рич е за плътна коса, а Олео Комплекс за нормална. Първия е малко по-силен, но на мен ми харесва повече втория.

След като по една или друга случайност ми се наложи да пробвам няколко серии за коса тип "органик", които с изключение на Кюн Со Пюър и JMO не са професионални, констатирах, че ми се отразяват много добре на косата. Явно косата в момента е в такова състояние, в което е балансирала протеина и хидратацията и много добре й се отразяват естествените съставки за поддържане на състоянието. А й Белисима ми обърна внимание на нещо, което бях пропуснала, а именно, че протеина в натуралните серии не се отразява по същия начин на косата като протеина от т.нар. химии на другите професионални серии. Няма усещане за изсушаване, а за плътност.  Става въпрос за нормални коси, коото нямат нужда от силен протеин  Peace
Вчера ми донесоха две серии натурални маска и шампоан - едната с любимата облепиха  Hug а другата с марокански арган и расул. Сега съм в чудене коя да пробвам първо  Joy  Но понеже не са професионални серии няма да спамя темата, а ще пиша в темата с маслата - там можете да прочетете, ако ви интересува.

Общи условия

Активация на акаунт