Професионални серии за коса - тема 80

• 67 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ев_83 имаш много приятен цвят  Simple Smile
Линда,ще ми кажеш ли кой точно шампоан на Keune ползваш?Хидратиращ,енергизиращ,за чувствителен скалп,за боядисана коса,че гледам те са няколко.

# 616
  • София
Ел 83, имаш много хубава, здрава коса  Peace

Линде, защо престана да нанасяш олиата на суха коса? Защо започна само на влажна?
При мен честно казано каквито и да е финиши нямат никакъв ефект, независимо дали ги слагам на суха/влажна или изобщо слагам или не слагам. В първите 5 минути косата е екстра, после си става същата, каквато е и без финиша.  Rolling Eyes Дори се чудя защо ги ползвам, по навик явно ...

Като ви гледам косите, надали някога ще си пусна снимка на перушината  Laughing
Освен, ако някога реши да не е перушина  Mr. Green

Тази Олаплекс (звучи ми като Опаленсес - системата за домашно избелване на зъби) изглежда добре, наистина ... Дано, дано е така  Flutter

# 617
Miss_Bingley аз също скоро пробвах Кюн со Пюр, хидратиращите, пак заради добрия отзив от Линда  bouquet Бях си взела малките разфасовки за проба, и след това поръчах пълнометражните Grinning Останах изключително доволна, скалпа ми е чувствителен и мнооого обича да се лющи, но след техния Ш+Б нямах никакви проблеми, дори не беше розов камо-ли зачервен. След като останах толкова доволна сега мисля да поръчам един техен продукт, който е за чувствителен скалп, маската пак хидратираща Со Пюр и дори за лятото обмислям дали да не заложа именно на Кюн за слънцезащитата Simple Smile

# 618
Здравейте, момичета, можете ли да ми препоръчате някакъв продукт за заглаждане на коса, който да не омазнява допълнително, пък ако е онлайн, още по-добре?

Видях, че по-напред сте обсъждали такъв спрей, термозащитен, но аз не ползвам преса, а просто искам да поукротя стърчащите ми нови растежи, заради които съм като кошница в главата. #Crazy

# 619
  • София
Меичка, мисля че тези нови растежи няма укротяване  Wink
Но все пак можеш да разгледаш различни финиши /олиа или кремчета  Peace

Аз пък искам да питам, всички серии на Кюн ли са така изчистени откъм състав, както е Со Пюр серията? Защото в момента нямам нужда от нищо хидратиращо, но ми се ще нещо на Кюн може би балансирано или с превес протеин?  Доколкото знам Со Пюр нямат протеини в състава си, само масла ...

# 620
  • София
Хидратиращата маска има малко протеин. По-протеинова е серията KEUNE VITAL NUTRITION, но тя не е толкова пречистена.

# 621
  • София
Мда, подозирах, че само Со Пюр е пречистената ...  Sad Предполагам, че протеина в хидратиращата маска е наистина малко  Sad
Благодаря Серпентин  Hug

# 622
Краят на този месец ще е в БГ (Olaplex). Поне такава информация имам аз. Simple Smile Ще разбера веднага, ще го пробвам и ще докладвам тук Simple Smile  Hug

# 623
Мис Бингли, аз на няколко пъти напоследък споделям, че ползвам хидратиращия и охлаждащия...

Вив, хидратиращите шампоан и балсам имат три вида протеин. В балсама са по средата на състава, в шампоана мъничко по назад. Може би на тях се дължи това, че косата е мека и хидратирана, но не пухеста. Thinking
Иначе не слагам финиши на суха коса, защото някои не се поемат, а повечето олиа ми изправят косата, става някак провиснала със остри краища. На влажна коса всичко се поема, кремовете май по ще ми допаднат. Crazy

# 624
  • София
Сега видях във Фейсбук пост на Златна рибка, че скоро ще предлагат новите продукти на Макадамия, за които писах преди няколко дни.

# 625
Краят на този месец ще е в БГ (Olaplex). Поне такава информация имам аз. Simple Smile Ще разбера веднага, ще го пробвам и ще докладвам тук Simple Smile  Hug
Оооо как се радвам че ще го пускат в Бг.Отдавна го заглеждам.

Крем нанасям и на мокра и на суха коса ако преценя че има нужда.Нали и нощните терапии на Алтерна и др.марки се нанасят така  Peace

Момичета малко да си помрънкам ... от есента ползвам 3 протеинови серии (и много рядко хидр.-1 път в месеца) на последното измиване шамп.Архитект и от концентрата цимент-не съм запечатвала с маска за да видя как ще е ефекта.Сега 3 дни след измиването правих теста с косъма (присетих се като четох старите теми) обаче и без теста си усещам че имам нужда от протеин стабилна доза.
Това нормално ли е ?  Shocked  Rolling Eyes (боядисвам само корени,ползвам сеш. но не и преса или маша)

# 626
И аз предлагам в следващата тема въпросите вместо запис да бъдат свързани с грижата преди/по време и след боядисване.  Peace

Вчера си направих мой си бъркоч "троен протеин"  Grinning Смесих по малко от двуминутния р-р на Афоджи, р-ра на Матрикс Тотал Ризълтс и малко, колкото беше останало от двустъпковия протеин Афоджи, че ми беше на свършване. Добавих и малко Вела Енрич, за да омекоти "удара" от протеина. Очаквах повече сухота, по-малко гъвкавост, но всъщност резултатът беше доста балансиран. Определено продължавам със смесването и експериментирането на продукти, главно протеиновите такива.

Прилагам малко история на косата си в снимки, които после ще изтрия (моля, не ме цитирайте). Не са нови, показвала съм ги и преди. Просто още малко мотивация, че в тази тема се показаха разкошни коси.  Crazy
Скрит текст:
Ето от тук започна всичко. Здрава коса, къса, гъста, но матова, без блясък и жизненост, склонна към цъфтеж, оплитащи се краища, склонна към сухота и груба текстура.

Тук вече е дръпнала на дължина, но все още остава без блясък и гъвкавост.

Така изглежда след като вече промени изцяло текстурата си (случи се след известно време на полагане на грижи с професионални продукти). Блясъка най-после се прояви, косъмът се омекоти и гланцира.

На тази снимка е в най-доброто си състояние. Цъфтежът е овладян, текстурата на косъма е гъвкава, умерено мека, същевременно жилава, гладка и плътна.

А тази снимка е най-скорошната, от миналия октомври месец, когато е най-дълга и най-обемна.

michelle_ma_bell, до края на месеца може и да почакам  Thinking А къде ще го има, знаеш ли?

Serpentine, чудесни новини! ще има нови изкушения значи.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 12:49 от Анонимен

# 627
Фрея, на последната снимка червена ми се струрва косата ,с такава боя ли е newsm78,  много хубава, на третата най-ми харесва  цветово и като блясък:D Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 21:58 от DELI22

# 628
Лелеееее, ______Freya_______, каква косаааа  Shocked  Heart Eyes Дори не знам какво да кажа...разкош е!
Аз снощи намазах кокосовото масло и стоях около 16 часа с него...не ми е свален цвета значително, но и аз не съм затопляла или нагрявала, както и използвах отново хидратиращите оцветяващи шампоан и маска на Лакме, за да не губя много цвят. Сложих и от Макадамията маска. Измих и на подсушена коса нанесох за първи път сметаната на МШ... Но доста от продукта пое косата, може би поне 7-8-9 пъти изпомпвах от пяната (по краищата олиото Митик)...резултатът е задоволяващ, мекичка и гъвкава коса, но имам чувството, че можеше да поеме още поне 5-6 изпомпвания  Rolling Eyes Определено с крема Липидиум е доста по-добре, не знам къде бъркам в измиването, финишите...  newsm78

# 629
Freya, ти си същинска Рапунцел Heart Eyes откровено казано на мен косата ти ми изглежда добре и на първите две снимки, а на втората косата ти ми изглежда дори по-гладка и блестяща, отколкото на последната newsm78 но колко е дългааа   и  гъста, пу-пу, дано и аз да стигна такива дължини  bouquet за целта обаче сериозно ще трябва май да преустановя използването на преса иначе никога няма да се отърва от цъфтежите.
Имам въпрос и за кератиновите терапии. Някой тук правил ли е такава и каква е целта им? Да заздравят или да изправят косата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт