Професионални серии за коса - тема 80

• 67 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Жани термо спреят на Мороканойл го имам.Да знаеш,че е със слаба фиксация.Аз понеже съм с тънка коса и я усещам,но съвсем слабо.Е пак зависи и колко пръскам,ако прекаля се усеща повече.
Ти може и да не я усетиш.Твоята коса е в повече  от моята  Grinning
АлексчеHug , благодаря за отзива  Heart Eyes , аз много рядко ползвам сешоар,имам маша,която прашасва в шкафа,хем ми е нова  ooooh! , хич не ми се занимава...имам си термо за сешоар на Пюролъджи , но пусти мерак  Mr. Green , а леката фиксация не ме притеснява , щом е лека  Laughing Hug

# 661
  • Berlin
Прехвърлям си питането от др тема. Simple Smile
Може ли да ми препоръчате балсам на Redken? Искам нещо, което да прави мека и гладка коса. Така и така ще купувам 2бр. шампоан, да се възползвам от 3 за 2 офертата на марката. Ползвам противопърхутния им шампоан Scalp relief anti dandruff и за след него ми трябва някакъв балсам или пък някаква друга грижа без отмиване. Не съм ползвала други неща на Redken.

А шампоанът Kerastase Elixir Ultime става ли за ежендевна употреба (или през ден)?

# 662
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, вие от къде купувате ампулите на Сери за интензивен растеж на косата.
Поръчах си от един сайт, но получих едни на които пише за възстановяване на косата след третиране. И се обяснява как се процедира след къдрене или боядисване. Отказах поръчката, защото мисля, че не са тези, които аз търся. Моля, който ги има да погледне дали пише такова нещо на неговите.

# 663
Поръчах си от един сайт, но получих едни на които пише за възстановяване на косата след третиране. И се обяснява как се процедира след къдрене или боядисване. Отказах поръчката, защото мисля, че не са тези, които аз търся. Моля, който ги има да погледне дали пише такова нещо на неговите.
Моите са на Фарком (това, мисля, е фирмата производител на Сери), казват се THERACURE и са против косопад. Купувам ги от Елитис. Кутията е черна, а тези за които говориш май са с бяла кутия и зелени надписи Сери.

# 664
  • Стара Загора
Да ,тези са  Peace така пише и аз като ги видях бях така  Shocked.
Но наистина действат много добре.

# 665
Здравейте момичета, реших да покажа косата си. Тук е съвсем натурална, без финиши и стилизиране, леко духната със сешоар в корените. Нарочно я снимах така, за да се види как изглежда без помощта на финиши и уреди. Само с олио по дължините  няма голяма разлика, пак си е бухнала някак по краищата. Изглежда като изпръхнала, а не е, просто е суха там.
Тя си беше така и преди боите.
Постигнах дължина, вече не цъфти, но оформянето ми е мъка. Ако ползвам преса или маша по краищата става супер, но не искам толкова често, мия я през ден.
Не знам как се снимате, много ми беше трудно на мен  Mr. Green Цветът не е реален на нито една снимка  Mr. Green
Скрит текст:

а това е скромната ми колекцийка
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 19:30 от JLo

# 666
Момичета, преди да започна да купувам професионални продукти (от ЗР  Mr. Green ), бях купила ето тази маска от фирмен магазин http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … oncentrate-500-ml . Забутах я в дъното и сега се присетих да питам каква се води- протеинова или хидратираща?

# 667
Момичета, преди да започна да купувам професионални продукти (от ЗР  Mr. Green ), бях купила ето тази маска от фирмен магазин http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … oncentrate-500-ml . Забутах я в дъното и сега се присетих да питам каква се води- протеинова или хидратираща?
Протеинова  Peace

# 668
aDaMaNt^ Hug , много се радвам,че и на теб ти е харесала серията - те просто продуктите са чудесни  Heart Eyes
Аз се измих сутринта с шампоана и балсама на Мороканойл Repair - отново уникална коса,една идея по-сухи дължини от предния път,когато измих с хидратиращият шампоан , но обемът ми е двоен  Party , адски ми харесва серията,ще купувам и нея  ooooh!
И на ДПШ-то им и  на термо спреят им се самонавивам  Mr. Green
Радвам се, че са ти харесали  Heart Eyes Heart Eyes Наистина са много добри. Аз съм се зарибила по този хидратиращ крем http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-hydrating-styling-cream … -ml/10302166.html но нещо ми се видя много голямо количество, ама все повече се навивам  Mr. Green
Термо спрея и аз го гледах, но мен фиксацията ме спря и сякаш предпочитам защита под формата на крем  Flutter Simple Smile

# 669
Здравейте, момичета. Чета ви от месеци и бих искала да помоля за помощ.Купих си пресата на Джойко с кератиновата течност за подхранване, но сега се чудя дали преди нея трябва да слагам някаква термозащита или не. Според мен е логично косъма да е чист, за да поеме от продукта по време на изправянето, но не съм сигурна. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание.

# 670
JLo, косата ти е много хубава. Личи си, че полагаш много грижи, щом я поддържаш в това състояние с този цвят и при тази дължина. На втората снимка има много хубав блясък, което е трудна работа при русото.

Аз пък се чудя дали да не си взема от най-новите шампоан и маска на Керастаз - Терапист. Моя приятелка си поръча /чрез мен като специалист в поръчването Mr. Green/ и е много доволна. Косата й е подобна на моята - суха, боядисана, с тънък косъм. Но се притеснявам да не ми дойде силна, защото косата ми не е изтощена, само много суха. Ще се радвам на още впечатления, ако има вече изпробвали.  bouquet

# 671
Като ти е суха косата си вземи нещо хидратиращо. Защо ти е още сухота от протеин? Новата серия е протеинова  Peace

JLo, косата ти е чудесна. Може би само краищата изискват малко повече грижи. Можеш да нанасяш олио финиш всеки ден за да стоят запечатани и изгладени.

# 672
Не разбирам много от състав, но ми направи впечатление, че при шампоана Терапист много напред в състава има глицерин, а много по-назад - само един протеин - пшеничен. При маската много напред в състава имаше някакво масло, а много назад - пак пшеничния протеин. В средата на състава - гликол, а по-съм края - глицерин. От това не следва ли, че серията е балансирана? Мен това би ме устроило идеално, защото от чисто хидратиращите продукти много ми се губи обема и ги избягвам.  От протеиновите от някои съм страшно доволна, а други ми пресушават.  Peace

# 673
  • София

Вивиан Говориш с такава любов за твоята перушина, че имам чувството, че са ни еднакви косите....  Joy може ли да я опишеш?

Хаха, личи си, че много "си обичам" косата, а  Laughing
Скрит текст:
Ами не знам дали ще мога да я опиша. Представи си пухкавите перца на малко пиленце, онези, които като духнеш и са феерични и пърхат. Или перушина в пухена възглавница, перцата в нея. Ето такова е нещото на главата ми, ако го оставя да изсъхне само, без да изправя със сешоар.
Като я пооформя със сешоара (суша на средната степен, което не е много горещо и общо взето набързо оформям, не се заигравам много, като накрая е с горещата струя, в опит да запечатам), не се променя особено много, продължава да е с перушинест вид, но поне е леко поизправена.
Скоро смених сешоара, купих си Парлукс и се надявам, промяната в температурата и марката да се отразят положително върху косата и да й позволят да укрепне с времето. Преди не ми беше такава, станала е такава от една-две години и не знам защо. По начало съм с тънък косъм. Не мога да намеря начин да променя нещата, поне засега. Дано с употребата на проф козметика, както и изчистени и био неща, да постигна нещо  Praynig

Момичета, във вторник ще си правя терапията на МШ. Кога да се боядисам, преди това или след терапията (не непосредствено, просто след процедурата имам предвид). Да не ми се съсипе косата, ако се боядисам след?

# 674
Като ти е суха косата си вземи нещо хидратиращо. Защо ти е още сухота от протеин? Новата серия е протеинова  Peace

JLo, косата ти е чудесна. Може би само краищата изискват малко повече грижи. Можеш да нанасяш олио финиш всеки ден за да стоят запечатани и изгладени.
Благодаря, сложих след снимките коприна и се заглади значително. Може би е важно да отбележа, че не е подстригвана от есента, сама почиствах само вътрешните кичури от експлозиите през зимата. След морето мисля чак да я подстрижа и да изравнявам етажите вече.

Общи условия

Активация на акаунт