Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 122
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Момичета получих тези дънки http://direct.asda.com/george/womens-jeans/floral-embroidered-je … 6,default,pd.html размер 20, обаче са ми широки. Ако някой ги иска да се обади, аз ще си поръчам един размер по малки.
Обещани. Peace

# 706
  • Варна
Момичета получих тези дънки http://direct.asda.com/george/womens-jeans/floral-embroidered-je … 6,default,pd.html размер 20, обаче са ми широки. Ако някой ги иска да се обади, аз ще си поръчам един размер по малки.
Обещани. Peace

И аз проявявам интерес. Peace

# 707
  • Бургас
Тези дънки са много красиви,чак си мерих до къде ще ми са крачолите,но аз съм ниска(и дебела естествено) и щеше да се наложи да ги скъсявам,а на тях красотата им е в бродерията.Ако някой знае къде в Интернет продават дънки с бродерии,но в горната част ще се радвам да сподели.Най-добре ако са от български сайт.Прииска ми се нещо пролетно и красиво.Дано тези да паснат идеално на новата притежателка Simple Smile

# 708
Миналата седмица един приятел ме влачи на Илиенци(влачи, защото с неговите покупки навъртяхме 6 километра само там!!! имам крачкомер на телефона), където не бях стъпвала повече от пет години. Случайно покрай неговите търсения, попаднах на едно магазинче, в което продаваше един много симпатичен и любезен мъж, но изобщо не мога да обясня къде е, защото не знам как. Blush Не останах капо де, купих си една дънкова риза, която не беше никак евтина, предвид това от къде е купена - 55 лв, защото аз все си мисля, че в Илиенските магазини нещата са някакви евтинджоси. Та в този магазин, освен чудните блузони или туники, които ми стояха като на кренвирш опаковката и съответно не си купих с най-огромно съжаление, защото бяха one size и отговаряха на XL(реален) по моя преценка, имаше такива уникални дънки, в които очото ми остана. Само едното, защото не посмях да ги огледам с двете поради следните причини: с чужд мъж на пазар...(докато пробвам 23-те блузи ми звъня 12 пъти, защото решил, че са ме отвлекли! Joy); пробната беше просто ужасна, направо си пробвах ачик-ачик пред любезния господин, не че ми пукаше особено(той 10 пъти ми каза, че съм хубава Flutter Mr. Green) и направо не знам как щях дънки да пробвам с дебелото си дупе направо насред магазинчето, което ми беше тесно в раменете и не на последно място, щом тая ризка струваше 55, то тези дънки щяха да са поне 80, ако не и повече. Но понеже съм сврака, след богато украсените туники, защото от магазина излезе дама от нашата категория, облечена в такава, най-много се впечатлих от дънките, които бяха в бродерии и разни камичета, а аз съм абсолютна сврака видя ли лъскавко ooooh! Blush Не разбирайте някаква цигания, съвсем красивички, просто богато украсени на единия крачол по дължина и на другия около джоба бяха. Но си обещах в близките месеци да изврънка ММ да ме замъкне специално заради тях, обаче не знам как ще намеря магазина. newsm78

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 22:30 от Бижy

# 709
  • София
От много години Илиенци не е символ на евтинията.
Води се търговски център, много магазини на едно място. Има и евтини, и по-скъпи.

# 710
Не съм гледала цени на дрехи по други места, защото няма като за мен, а за домашните ми поръчвам от Амазон обикновено. Освен това там всичко е така струпано, че виждаш най-предното и нищо друго ooooh! А други стоки не ме интересуваха, но просто мислех, че там е по-евтино, обаче явно не е.

# 711
  • Бургас
Имам позната която държи магазинче за дрехи , тя зарежда от Турция. Та тя ми разказа че тази година ще са много актуални дънките с бродерии и украси. Аз обичам изчистени и прави модели, но тези с цветята много ми харесаха, вече си поръчах по малкия размер от същия сайт, че и едно якенце забърсах да са комплект Simple Smile

# 712
  • Бургас
И аз съм сврака,обичам лъскавко.Не чак прекалено,но да има акцент.Ще погледам за дънки с бродерии,когато бях слаба имах и много ги харесвах.Но който напълнява с 30 кг сменя изцяло гардероба.По принцип най-удобно ми е с дънки.Това,което не харесвам обаче са прокъсани дънки.И сама мога да си ги скъсам.Обикновено нося тъмни и задължително много еластични,че иначе няма как да ги закопчея.Но да имаш няколко чифта тъмни и прави дънки си е скучно.Ще ходя скоро на пазар,дано намеря нещо по-пролетно.

# 713
Бижy, да те помоля, ако все пак можеш някакъв и малък ориентир да дадеш за магазинчето на Илиенци.
И аз ходя понякога там, ама си ходя само по познатите магазини, и понеже все нямам време, си действам като кон с капаци. Но за хубави дънки с камъчета бих пообикаляла повечко.

# 714
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
За магазинчето в Илиенци мога и аз да потвърдя, че има хубави неща, но никак не са евтини.
По мой спомен е извън големия пазар с многото магазини.
За да стигнеш до него трябва да се движиш по улицата, която разделя стадион Локомотив и пазара. Движиш се по нея към Северния парк и магазина е в дясно. Има няколко входа като безистени, но убийте ме, не се сещам в кой е! Помня, че пред този Безистен имаше манекени на едри фигури, магазинът, за който иде реч е веднага след тях в дясно.
Дрехите, които предлагат май повечето са турски.

# 715
dtra, ако правилно съм те разбрала, магазина не е на самия тротоар, а трябва да вляза в безистена и там някъде е магазина, така ли?
Ако е така, струва ми се, че ще мога да го открия.

# 716
В уайкики видях един модел с бродерии, но на мен щеше да ми е къс.
Като св сетя преди колко години имах дънки с бродерии...приличаха на тези от линка....аз взех една риза и с това приключвам бродериите. Като им мине модата, стават рязко кич и демоде. Затова няма да инвестирам в повече бродерии

# 717
Мога да кажа, че като се качихме в колата от някакъв паркинг, до който стигнахме май през централния вход или поне аз така си мисля и излязохме от там, завихме в дясно и после на светофар, пак в дясно. Магазините са от ляво, колата спряхме на улицата. Няма манекени с едри фигури прд този магазин. Една жена продаваше дрехи с големи размери, ама от тези лелешките туники и 1-2 по-симпатични неща. Питах я някой друг тук продава ли такива дрехи. Бях чувала от колежка за някаква фирма "Роска", на която якетата ми харесаха, блузите не, защото пак са лелешки. Търсех нея евентуално, така и не я намерих. Та от този магазин с дрехи, продължих напред и колко точно не знам в дясно, влязох в едно нещо, точно като безистен, но повечето магазини не работеха. Това магазинче е първо, но е някак малко по-навътре и е от дясно. Доста е натъпкано и изглежда разхвърляно. Отвън нищо почти не се вижда от дрехите. Които са закачени, за да се виждат, са от ляво като влезеш в магазинчето, а направо има закачалка с два метра ред от дрехи, като трябва да откачиш и извадиш всяка, за да можеш да я видиш. Общо взето продавача ми подаваше според размера, който ми ми стана и ако кажа, че цветът ми харесва. Целият магазин е с площ сигурно 10 кв.м.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 12:21 от Бижy

# 718
Благодаря, Бижу!
Добих някаква представа. Ще взема да скокна тази седмица до Илиенци.
А ти, ако пак тръгнеш да търсиш магазина на Роска, ще ти обясня къде се намира.

# 719
  • The QC to be!!!
 tiptoe

пазарувала съм от http://www.laredoute.com/ и манго, не лошо качество и прилични цени. Размерите за "нас" по закръглените, са точни.

Общи условия

Активация на акаунт