Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 163
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush аз харесвам този сайт. единственото лошо е, че някои неща много бързо свършват  Blush

http://www.everything5pounds.com/en/New-Arrivals/Womenswear/Plus … lothing-plus-size

# 91
А някои от вас дами знаят ли къде във Варна и Добрич мога да си намеря големи дънки, дънкови панталони и т.н.? (Казаха ми да питам тук.)  Peace

# 92
  • Бургас
От къде си купувате чорапогащници?Аз си купих уж голям,а се оказа смешно малък.Вече ще ги отварям на място,много ме доядя #Cussing out

# 93
Не нося такива атрибути, много ми е лесно! Laughing

# 94
  • някъде по морето
От къде си купувате чорапогащници?Аз си купих уж голям,а се оказа смешно малък.Вече ще ги отварям на място,много ме доядя #Cussing out
Тези са хубави, аз си вземам от тях - www.lida.bg
http://www.lida.bg/bg/catalog/cid/163/id/48.html
препоръчвам тези - много фини и оформят добре крака....

# 95
А някои от вас дами знаят ли къде във Варна и Добрич мога да си намеря големи дънки, дънкови панталони и т.н.? (Казаха ми да питам тук.)  Peace
Здравей. Аз от няколко години си купувам дънки от Варна, на втория етаж на Образцов дом. Срещу входа на била е магазинчето Simple Smile

# 96
Аз си купувам от Липненски, по 2,50 лв и никак не са лоши. Пера ги дори в пералнята  Embarassed  и пак изкарват доста обувания

# 97
  • Русе/София

http://www.lida.bg/bg/catalog/cid/163/id/48.html
препоръчвам тези - много фини и оформят добре крака....
И аз съм доволна от тях.

# 98
  • София
Аз си купувам от Липненски, по 2,50 лв и никак не са лоши. Пера ги дори в пералнята  Embarassed  и пак изкарват доста обувания

Какво значи "дори в пералнята"?  newsm78 Аз пера всичко в пералнята.

Аз сега си напазарувах от С&A, Паприка, М&A - много съм доволна. Размери, пробваш различни неща, сега има добри намаления. Жалко, че в Бг ги няма тези марки. Виж с обувките продължавам да имам проблем и все още съм смао на онлайн пазаруване.

# 99
http://direct.asda.com/george/womens/tops/take-that-t-shirt/G005 … 4,default,pd.html

Получих тази блуза размер 22 , но ми е малка  Embarassed

# 100
  • Sofia
Днес си купих хубава синьо-лилава дълга, приятно стелеща се, рокля, за 20 лв., от Илиянци.
За вкъщи е, държи прохладно, а и с нея не се чувствам така дебела.
Материята е вискоза и еластан, с хубаво заоблено деколте е, приятно се дипли по мен, радвам й се.

# 101
  • Русе/София
Днес си купих хубава синьо-лилава дълга,==
Може ли снимка и от кой магазин е купена?

# 102
  • Sofia
Днес си купих хубава синьо-лилава дълга,==
Може ли снимка и от кой магазин е купена?
Беше от щанд на открито. Имаше все пак пробна вътре. Навлякох я върху дънките и блузката си, поне прецених дали ще ми е тамън и колко точно е дълбоко деколтето. Снимка на самата рокля ще видя как мога да направя, но мисля, че ще ми е трудно самото й постване тук  newsm78  Ако я кача в снимка.бг, дали ще можеш да я видиш оттам?

# 103
Всички ще искаме да я видим. Blush Можеш да качиш в снимка.бг и да дадеш линк към албума или към самата снимка. То по друг начин тук не се качва снимка, освен  с линк към място, на което вече е качена. Peace

# 104
  • Sofia
Всички ще искаме да я видим. Blush Можеш да качиш в снимка.бг и да дадеш линк към албума или към самата снимка. То по друг начин тук не се качва снимка, освен  с линк към място, на което вече е качена. Peace

Благодаря, Бижу!   bouquet
Ей сега ще се пробвам тогава и дано успея със снимките!  Heart Eyes

Но добре съзнавам, че на вас моята рокля може да не ви хареса. Например - няма коланче към нея. Не е вталена, а пада свободно надолу  Flutter . Но все пак ще ви я покажа, разбира се, щом имате желание да я видите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт