Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Днес си купих черни дънки № 35 за 28 лв. от магазинче, намиращо се при метростанция "Бели Дунав". Ластични са. Стоят ми добре. Просто споделям. В магазина има пробна, симпатична и добронамерена продавачка, богат избор и номерация за по-пълни дами  Flutter Видях хубави поли и рокли също така. Цените ми се видяха нормални. Препоръчвам магазина, нищо, че е квартален /в кв. Надежда/. Дано съм била полезна на някого с тази информация. П.П. Не видях дали има някакво име.

# 196
Днес си купих черни дънки № 35 за 28 лв. от магазинче, намиращо се при метростанция "Бели Дунав". Ластични са. Стоят ми добре. Просто споделям. В магазина има пробна, симпатична и добронамерена продавачка, богат избор и номерация за по-пълни дами  Flutter Видях хубави поли и рокли също така. Цените ми се видяха нормални. Препоръчвам магазина, нищо, че е квартален /в кв. Надежда/. Дано съм била полезна на някого с тази информация. П.П. Не видях дали има някакво име.
Повече постове за такива хубави магазинчета да има Grinning
Аз ще се радвам ако някой сподели и за някое подходящо бургаско магазинче  Peace
Иначе като си ровех в нета, си харесах този панталон, малко трудно се ориентирам по описания размер, но може би ще пробвам, отзиви за този сайт имате ли?
www.fashionchoice.bg/?product=klasicheski-maksi-pantalon-v-tri-t … yata-s-dzhobcheta

# 197
  • София
Днес си купих черни дънки № 35 за 28 лв. от магазинче, намиращо се при метростанция "Бели Дунав". Ластични са. Стоят ми добре. Просто споделям. В магазина има пробна, симпатична и добронамерена продавачка, богат избор и номерация за по-пълни дами  Flutter Видях хубави поли и рокли също така. Цените ми се видяха нормални. Препоръчвам магазина, нищо, че е квартален /в кв. Надежда/. Дано съм била полезна на някого с тази информация. П.П. Не видях дали има някакво име.
Аз ще се радвам ако някой сподели и за някое подходящо бургаско магазинче  Peace
Иначе като си ровех в нета, си харесах този панталон, малко трудно се ориентирам по описания размер, но може би ще пробвам, отзиви за този сайт имате ли?

Ври, не ти се отваря линка, това ли е:
http://фешънчойс.bg/?product=klasicheski-maksi-pantalon-v-tri-tsvyata-s-dzhobcheta

фешънчойс = fashionchoice

# 198
Скрит текст:
Ври, не ти се отваря линка, това ли е:
http://фешънчойс.bg/?product=klasicheski-maksi-pantalon-v-tri-tsvyata-s-dzhobcheta

фешънчойс = fashionchoice

Не знам защо не се получава като линк. Да, сайта е fashionchoise.bg, а панталона, за който ви говоря, е в секция Макси мода - Дънки и панталони - втория ред по средата - панталон в три цвята (бордо, кафяв, черен).

# 199
  • София
.

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 10:15 от Rima

# 200
Не е нито едното, нито другото. И преди в темата сме коментирали един или друг артикул, включително и с приложени линкове. Аз не правех реклама, а напротив питах за мнения и отзиви относно коректността на сайта и качеството на стоките им. Ако някой го разбира по друг начин, то е негов проблем.

# 201
  • Ню Йорк
Здравейте Дами Simple Smile
И аз съм от Вашата категория и бих искала да споделя опита си с издирване на дрехи в + размери.
Основно пазарувам до момента от ASDA, както и от Yoursclothing, предполагам както много от Вас. Неудобството е, че не можеш да премериш и да видиш как ще ти стои, както и да си сигурен в размера, но след няколко посещения в Англия този проблем го разреших Simple Smile Обаче пак остана проблема, ако нещо ми потрябва спешно. Преди месец ми изникна такова спешно събитие с дрес код и направо се побърках от притеснение. Никъде по магазините нямаше подходящ размер рокля /аз съм 58/, а за ушиване ми казаха поне 3 седмици и цена от 350лв нагоре. На финала случайно намерих в магазина на Серена плюс /който видях, че сте коментирали вече/ и се сдобих с официална рокля само за 60лв Simple Smile
Преди време пробвах да пазарувам от Ефреа, но останах много разочарована Sad Некачествени материи, лоши шевове, несъответстващи размери, високи цени и неприемливо обслужване. Така, че от там не поръчвам.
Много ще ми е полезно да науча и за други магазини в които има подходящи дрехи за такива като нас.  Hug

# 202
  • Русе/София

Преди време пробвах да пазарувам от Ефреа, но останах много разочарована Sad Некачествени материи, лоши шевове, несъответстващи размери, високи цени и неприемливо обслужване. Така, че от там не поръчвам.

И аз имам същите проблеми с Ефреа.Няколко пъти поръчвам от тях,всеки път застраховам размера,уж правим консултация и пак едно и също.Винаги ми се налага да нося дрехата на поправка.Отказах се вече от тях.

# 203

И аз имам същите проблеми с Ефреа.Няколко пъти поръчвам от тях,всеки път застраховам размера,уж правим консултация и пак едно и също.Винаги ми се налага да нося дрехата на поправка.Отказах се вече от тях.

И аз съм много разочарована от ЕФреа, може би заради положителните коментари, които бях чела разочарованието ми е още по-голямо. В сайта, на снимките, дрехите изглеждат по един начин,, питам за материи, за кройки и винаги съм получавала изчерпателни и бързи отговори, но реално неотговарящи на истината. В момента съм трупнала в гардероба си поне десетина неща, които така и не ги облякох даже.
В момента в Елмайра има 20% отстъпка и се възползвах, за да си поръчам няколко техни парцала, които харесвам, шикозни панталони и ефирни бюстиета според сайта, разбирайте анцунг и потник hahaha Та и от Елмайра не съм доволна, защото бавят поръчки, от целия им сайт ме лъха едно такова бабешко чувство, а изпълнението на дрехите е просто #Cussing out, но наистина имат два модела, които много ме радват и ги поръчвам за трети път.
Искам да ви помоля за препоръка за магазин, откъдето мога да си купя дънки. Досега винаги съм ползвала магазинчетата около колоните на Ботев (София), обаче 65лв ми е просто непосилно вече, пък и нищо не си харесах  ooooh!

# 204
  • София
Явно е въпрос на вкус. Мен бабешкото ме лъха от ефреа.

# 205
здравейте търся си лъскав клин голям размер ххл препоръ4айте ми сайт където може да има или ако някой предлага пишете ми на лс

# 206
  • планетата Земя
здравейте търся си лъскав клин голям размер ххл препоръ4айте ми сайт където може да има или ако някой предлага пишете ми на лс

Елмайра http://elmaira.bg/golemi-razmeri/zheni/klinove/
Ефрея http://efrea.com/items/#s=ps:24$page:1$pc:.1_25$s:.1007$sv:1
            http://golemirazmeri.com/maxi-klin-XXXL
            http://evizabg.com/index.php?route=product/product&product_id=1499

# 207
  • София
И от мен един клин.
http://f-ashionchoice.bg/?product=cheren-maksi-klin-s-lenti-ot-p … eriya-3xl-4xl-5xl
Махнете тирето след f

# 208
В Сиренити плюс имаха страхотни дънки до много голям размер. Аз ги гледах във фейсбук, но знам, че имат магазин в София. Днес гледах и че ще получават официални рокли подходящи за празниците, така че може да хвърлите едно око Peace

# 209
  • Ню Йорк
В Сиренити плюс имаха страхотни дънки до много голям размер. Аз ги гледах във фейсбук, но знам, че имат магазин в София. Днес гледах и че ще получават официални рокли подходящи за празниците, така че може да хвърлите едно око Peace

След малко отивам съвсем близо до магазина им и ще мина да хвърля един поглед и да поразпитам Wink

Общи условия

Активация на акаунт