Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 248
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Ако не бъркам, е на Стамболийски в Красна поляна/Западен парк. В една сграда с Лудл и Юск

# 556
Ами, в София знам за два такива магазина, не знам дали има в друг град, но ми прилича на верига... Единия се намира в ж.к. Западен парк - точния адрес е бул. Ал.Стамболийски 196. Там има и Лидл, и JUSK, и др. по-малки магазинчета.   Магазина е на втория етаж.  Аз от него пазарувам. Другия е в ж.к. Надежда - в бившия кулурен дом срещу централния пазар на Надежда - виждала съм надписа  само от вън, обаче.  

А, и HAPPY е писала преди мен - точно така! yes

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 22:34 от Ben_gy

# 557
  • София
Привет! Днес открих един реален магазин с много прилични дрехи и като модели и изработка, и като цена (например панталон 69 лв). На Графа се намира. Номерата са от 48 европейска нагоре. Слагам описанието в скрит текст, дано не нарушавам някое правило за реклама.
Скрит текст:
Магазинът се казва ХХХХХ и се намира на Графа между Раковска и Църквата Свети седмочисленици, срещу пазарчето.

# 558
  • Sofia
Панталон за 70лв.не ми е на прилична цена Naughty
Не знам защо дрехите за по-пищни трябва и да са на двойни и тройни цени  #Cussing out
Наскоро влезнах в магазин Грамадан на Македония,направо съм в шок,обувките около 200лв,дрехите и те,а грозни,провиснали,чувалести...
Добре,че умея да си шия,а и все си намирам прилични и не демодирани дрехи на поносима цена.

# 559
Последното ми попадение е http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Trous … rs/2521942/503575
Зеленият си взех от магазина, червеният поръчах от сайта, защото тук така и не го пуснаха
25 лева чудна цена, а и ми седи добре

# 560
Не знам защо дрехите за по-пищни трябва и да са на двойни и тройни цени  #Cussing out
Ми защото количеството плат е двойно, крои се и се шие малко по-трудно като е така обемно.

Но иначе, да, дрехите за едри хора са абсолютна гротеска в повечето случаи. Не стига, че човек е голям и дебел дори, ми и дрехите като за великани или като торби, та хептен да изглеждаме смешни! ooooh!

# 561
  • София
70 лв за панталон е приемливо за едни и неприемливо за други, това е естествено, всеки си решава.
В сравнение с цените в Ула Попкин е доста по-приемливо, а и на фона на огромния недостиг на такива стоки е добре, че все има нещо.
В Уайкики на мен не са ми приемливи нещата по линия на качеството. Както и ХиМ.

# 562
И тези панталони от 70 не са с особено добро качество... Платовете изглеждат добре, обикновено имат еластичност, но конците са ужасни и се накъсват по шевовете бързо. Някои се отпускат доста и трябва да се има предвид при избор на размера. Талията ми идва до под мишниците на някои модели и също така някои стават на ситни топченца.

# 563
Така е
Иначе Ула Попкен наистина добре стоят и са качествени, но рядко си ги позволявам. Ако пазарувах само за себе си- да, но все пак и децата обличам от-до Simple Smile и няма как
Нека не се нападаме за модели и марки, а да споделяме, все ще  е от полза за някого  Peace

# 564
  • София
......
Нека не се нападаме за модели и марки, а да споделяме, все ще  е от полза за някого  Peace
Е нека де, и аз това искам, споделих какво съм открила, пък ме нападнаха за цената, но аз не определям цената.

# 565
Ми и аз не нападам.  Rolling Eyes Само ви информирам какво да очаквате от панталоните за 70 лв. Имам 4 броя и конците и на 4-те са направо изгорели. Късат се като хартиени. За разлика от един летен, от много фин, лек и прохладен плат, който за три години носене не е мръднал! Струваше 56 лв. Голям ми е доста вече, но пак мога да си го нося, щото кройката му позволява. Е, той е ушит перфектно!

# 566
  • София
Ми и аз не нападам.  Rolling Eyes Само ви информирам какво да очаквате от панталоните за 70 лв. Имам 4 броя и конците и на 4-те са направо изгорели. Късат се като хартиени. За разлика от един летен, от много фин, лек и прохладен плат, който за три години носене не е мръднал! Струваше 56 лв. Голям ми е доста вече, но пак мога да си го нося, щото кройката му позволява. Е, той е ушит перфектно!
Бижу, ти за панталони от този магазин ли говориш, за който писах по-нагоре? На Графа?
Аз не си купих, че нямаше моя номер за момента, но видимо ми се видяха ОК.

# 567
Да. Кройката им е чудесна, материята на пръв поглед изглежда добра, но имай предвид останалото, което изредих за тях. Някои са много дълбоки и талията им буквално ми идва под гърдите!
Турски са.

# 568
  • София
Да. Кройката им е чудесна, материята на пръв поглед изглежда добра, но имай предвид останалото, което изредих за тях. Някои са много дълбоки и талията им буквално ми идва под гърдите!
Турски са.
Бижу, благодаря за инфото. Да, видях на етикет че са турски.

# 569
Последното ми попадение е http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Trous … rs/2521942/503575
Зеленият си взех от магазина, червеният поръчах от сайта, защото тук така и не го пуснаха
25 лева чудна цена, а и ми седи добре
Не знаех ,че имат сайт за онлайн шопинг.Ще го разгледам

Общи условия

Активация на акаунт