Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Като отвориш някоя дреха над бутона за фейсбук има размерна таблица. На мен някои неща ми харесват. Но много беден избор. И никъде нищо не пише за условията за доставка.

# 661
Ще видя на компютъра, през телефон такава таблица не се вижда, а няма означение, че сайта е в мобилна версия. Благодаря!
Е, ясно е, че затова се е регистрирала.  Crazy

# 662
Здравейте момичета! Скоро ви открих и моята сага с размерите приключи  Hug
Скоро направих и първата си поръчка от международен сайт yoursclothing, от сайта ми дават срок на доставка 5-10 работни дни, на 11.01 поръчката ми е dispached in full, до ден днешен нямам известие. Тези бг пощи явно пак им се бавят пратките. Звъннах в пощенския клон по адрес, първо служителката се опитваше да ме убеди, че пратите от Англия вече не пристигали в пощенския клон, а с интерлогистика(или нещо от този сорт спомена), след това почна да търси, каза ми да изчакам, после ми казва нямаме такава пратка  newsm78 #Crazy
Скоро някоя от вас получавала ли е пратка от сайта и къде я получи, в какъв срок? Изчетох ви всичките мнения и по моя преценка трябва да съм на прав път, нооо служителката не мисли така  #Cussing out

# 663
Пазарувам от тях от година  до сега всичко беше ОК! Имам две поръчки - от 23 ноември и от 28 ноември. Втората дойде преди две седмици, а първата - един Господ и Пощата знаят къде е! С Customer service се разбрахме ако я няма до петък да ми възстановят парите. Чакям толкова време защото поръчаните неща си ми харесват и все още се надявам да дойдат.

# 664
Аз си поръчвам от тях до превозвач. Така ми пристига всичко и не се бави кой знае колко.

# 665
Значи, ще стоя и ще чакам пощите да се размърдат, ако не дойдат до седмица ще се свържа с къстъмер сървиса Simple Smile Ужасна работа са това бг пощи!

# 666
Да, аз чакам от АлиЕкспрес една дреболия. Пише от 37 до 52 дни ще я доставят чрез любимите Български пощи. Днес е 47-ми ден и ни вест, ни кост.

# 667
  • Ню Йорк
Значи, ще стоя и ще чакам пощите да се размърдат, ако не дойдат до седмица ще се свържа с къстъмер сървиса Simple Smile Ужасна работа са това бг пощи!

Странно е че се бавят, аз до сега ги получавам за по-малко от 10 дни. Пазарувам от поне 5 години от там.

# 668

Странно е че се бавят, аз до сега ги получавам за по-малко от 10 дни. Пазарувам от поне 5 години от там.

Нищо чудно и да са я забатачили някъде, понеделник няма да се обаждам по телефона, а направо ще отида в клона да проверя. Благодаря много за информацията и помоща!

# 669
  • Ню Йорк
Момичета, търся си някаква пелерина или нещо подобно за върху официална рокля. Някакви идеи? Ще го обличам март месец и не искам да е много тънко.

# 670
# 671
  • постоянно
здравейте момичета ,
 не съм в БГ и незнам дали имат доставка до БГ , но  мога да предложа няколко сайта за дрехи.

Наскоро си вземах тази рокля - много удобна за носене . В момента имат и голямо намаление ако някой иска да разгледа
http://www.fiftyplus.co.uk/shop/ribbed-knitted-dress/yi441/produ … olour:Black,size:

Още един сайт намерих - всичко е по £5 - има и големи размери ( plus size ) , поръчах сега чакам доставка ще ви пиша какво е качеството .
https://www.everything5pounds.com/en/?utm_source=google&utm_ … NECFUIq0wodlyIKPg

Ако си търсите качествени обувки , препоръчвам горещо
http://www.kurtgeiger.com/
 Hug

# 672
Пак съм аз с моята липсваща пратка. Ходих до пощата- няма пратка за мен, няма известие,нищо няма. Изпратена е на 12.01, писах на къстъм сървиса, казаха ми да изчакам 18 работни дни и след това да им пиша отново. Някой имал ли е такъв случай и какви са решенията, ако не дойде поръчката ми?

# 673
Пак съм аз с моята липсваща пратка. Ходих до пощата- няма пратка за мен, няма известие,нищо няма. Изпратена е на 12.01, писах на къстъм сървиса, казаха ми да изчакам 18 работни дни и след това да им пиша отново. Някой имал ли е такъв случай и какви са решенията, ако не дойде поръчката ми?

Ще направят проучване и ще ти върнат парите. Опиши им случая с номер напоръчка, дата и колко време е изминало ...На мен вече върнаха за една поръчка от ноември. По-неприятното е, че явно пощите нещо магеросват защото от али експрес имаме няколко поръчки от ноември, които също са изчезнали ...

# 674
Здравейте ! Предстои ми да бъда булка тази година. Имате ли идея от къде мога да си намеря рокля  Hug

Общи условия

Активация на акаунт